Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz TIT #8550 üzenetére

    Engedje meg a kedves kolléga, h erre azért reflektáljak. Még mielőtt mástól megkapnám, részben azért mert LG tulaj vagyok részben azért mert én sem írok az LG vagy más topikban a valósághoz nem feltétlen ragaszkodó, általánosításon alapuló állításokat.

    Amivel egyetértek: igen az LG menüje is lassú, ennek mértéke függ attól is, hogy a bekapcsolástól mennyi idő telt el, mivel az OS modulonként tölt be (elsődleges prioritás az alap tv modul, ami a tunereket is vezérli, egyéb modulok fokozatosan a háttérben). Ez a WebOS más jellegű felépítése miatt van így és azért, hogy a bekapcsolás után egyből menjen a Tv és ne kelljen megvárni amíg a komplett rendszer betölt. Ennek ellenére nem lassabb mint a Philips! Személyes véleményem, hogy ha menü gyorsaságról van szó egyik gyártó sem erőlteti meg magát.

    Amivel nem értek egyet: a lassúság bekapcsolás után jóval, csak a beállítások menüt érinti és összességében legalább egy nagyságrenddel gyorsabb mint a nem androidos Philips-ek.

    Felhősödik, zöldül, mozog a panel: felhősödik igen mint minden LCD, sajnos ez nem plazma. A mértéke szériánként és készülékenként változó, a leginkább az alsó kategóriás lb650 szériát érinti, felette jóval kevésbé.

    Direct Led ugyebár máshogy felhősödik mint az edge Led. Ez tény.

    Egyes modelleknél volt probléma, hogy keret illesztése nem volt megfelelő igen (alsó kategóriás), de egy-egy elszigetelt esetből azért ne általánosítsunk ha kérhetem!

    Zöldülő panel jelenség tudtommal Nincs! Széria hiba vagy tipikusan márkára jellemző hibaként meg pláne nincs!

    Nem okoskodni akartam, de egy szakmai fórumon ha kérhetem próbáljuk meg amennyire lehetséges objektíven szemlélni a dolgokat és ne téves dolgokat állítani.

    Köszönöm :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák