Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz Neoteric #182955 üzenetére

    Hát én ezt tapasztalatból mondom. Én is meglepődtem rajta. Először még majdnem, hogy azt mondtam volna, hogy az A7-ben hangosabb a menetzaj, de azért neem .(csak akkoriban lett meg az A7 aztán még nem volt annyira tapasztalatom azzal se) Pedig nekem az A7 gyárilag Dupla üvegezésű (panaszkodtak is a hangos szélzajra A7 nél nagy tempónál, tuti azért kérte bele aki vette a dupla üvegezést) (szél és gumira gondolok, természetesen a motort nem veszem bele, 8.ban 1400as fordulaton 130-al szó szerint nincs motorzaj)
    Erősen hasonlónak mondanám a 2 kocsit menetzaj szempontjából.
    pedig a nagy üvegtetőre nézve ahogy beültem, hát mondom ez kurva hangos lesz... de nem.
    Tényleg meglepő, persze valid adatokat méréssel lehetne nézni.

    Pedig én is tudom amiket mondasz, de érdekes ugyanúgy nincs nagyobb hangja a Teslán se a 255/35 R20 gumiknak sem az utastérben.
    Vannak más hiányosságok, meg mint mondtam egyre jobban jönnek elő a gyerekbetegségek meg az "olcsó" előállítás miatt hozott dolgok bajai. De a menetzaj pont nem olyan rossz mint ahogy mondják.

    Ui: Nézegetem azóta az A6/A7-eket de hálistennek, még mindig azon a véleményen vagyok hogy nagyon jó vétel volt az A7. +1-2 milliókkal többért van ez az évjárat hasonlóan kevés Km-el és akkor még Extrában mindig van hiány az enyémhez képest.
    (arról nem beszélve, hogy sima fekete / alu belsős a nagyrészük)

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák