Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Kiskokó #112286 üzenetére

    Azok a vadi ujak eredetiek, vagy utangyartottak? A 600k az meg nem is olyan sok ahhoz kepest, hogy az Audinal pont a duplaja lenne.

    Persze, megosztom szivesen. Kimasolom, mar volt rola szo. Ez 2015 aprilisaig tortent...

    Automata valto a vetel utan 10k km-el cseres lett. !!!920k!!! a csere, es nem markaszervizben rendezte, mert ott boven millio folott mondtak neki. Eloszor a jobb elso, majd fel ev utan a bal elso fenyszoro led-jei bedoglottek szepen sorban. Csere csak a lampatesttel egyutt lehetseges. 300k volt darabja. Kozben behalt a Xenon is vezerlesestol. 140k. A kanyarkovetoje azota nem mukodik, szettarjak a kezuket a szervizben. Valamilyen modul cseret emlegetnek, ami nagyon draga, es erre mondta, hogy nem kiserletezik tovabb, nem hianyzik. A futomuve nem birja a rossz utakat. Ez annyit tesz, hogy 1-1 honapot tolt Mo.-n egy evben, es az alatt az ido alatt szet is esik a futomuve. Evente ketszer kell hozzanyulni, ha zavar a kopogas. Egyszer elszallt neki a kormanyszog szenzorja is, azt hiszem 100k volt a csere. DPF-e pedig az elejetol kezdve szar volt, folyamatosan eldugult, egyszer csereltek neki, mert nem lehetett regeneralni. Aztan vagy a 8. szervizlatogatas-meregdraga tisztitas(80 euro) utan kiszedette, mert hasznalhatatlan volt vele az auto.
    Par hete beszeltem vele, es irta, hogy hidegen nagyon futyul a turboja, jobban fustol, es nincs meg a teljesitmeny. Forumozok szerint kezd meghalni. Az megint lesz vagy 500k... :))

    Azota tenyleg meghalt a turboja, 170k km kornyeken. De elotte meg az MMi is lehalt, ott is vezerlot csereltek. Lehet hibazott, es toredek penzert lehett volna javitani, passz. Tolato radarok kozul 2db, az sem volt olcso, mert a kabelkoteget is cserelni kellett. Klimavezerlo lehalt, nem hutott. Es akkor most a befecskendezok.

    Qru: Felujitja, vagy lehet tole venni mar felujitottakat?

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák