Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    Igazán el vagyunk kényeztetve. Kivételes remekművek kerülnek mostanság vászonra! Most ért véget (számomra) az Alapítvány 2. évada, elképesztően fasza sztori, amit piszok királyul vittek filmre. Az a vicc, hogy olvastam több Asimovot is, de pont az alapítványokat nem. Abba a helyzetbe kerültem mint Varoz fórumtárs a Dűnével? Kiderítem! :DDD Még úgy is kell várni 2 évet a következő évadra ha azonos tempóval dolgoznak. Kivárom, csak a szintet ne adják lejjebb.

    Aztán meg duplán filmre vitték az eddig nagy kedvenc sci-fimet is a 3-test problémát. Egyszer megcsinálták a kincsik, 30 részes formában (24. résznél járok). Nagyon részletes, igyekeznek a könyvből minél kevesebbet kihagyni, cserébe néha elvész az ember a sztoriban, nem kicsit lassú. Nem élvezetes.
    Meg az usákok is lenyomták, abból is láttam 3 részt, na, ők nem voltak szívbajosak, kb. annyit húztak a regényből, mint a Dűnéből az új filmekben. Élvezetesebb egy fokkal, viszont van egy két irritáló fasz karakter, aki sokat ront az élvezeti értéken.
    Sztem egyik próbálkozás sem sikerült igazán frankón, de nem panaszkodásként mondom, csak megjegyzem.

    Jövő héten meg jön a Fallout sorozat. Kedvenc játék világom. Semmit nem várok tőle, erős a gyanúm, hogy nem azt a részt domborítják ki, amit szeretek benne. Meglássuk...

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák