Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox One
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz Freddy76 #84046 üzenetére
Én még nem láttam az Obi Wan-t, de kb ugyanezt hallottam róla.
A Manda viszont valóban nagyon jó, de a Boba Fett-et véletlenül se nézd meg! Cserébe az Andor legalább ennyire jó.
Végre nem fénykardos, lobogó köpenyes Jedikről szól, hanem bemutatja a világ mindennapi életét élő söpredéket is.Ja, és az animációs sorozatok is mind jók, ha eddig kimaradtak volna.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Byk01
őstag
válasz aleister #84051 üzenetére
Nálunk asszony nézi a Mandalórit, és panaszkodott, hogy nem érti a váltást a 2 évad vége meg a 3. évad eleje közt. Aztán mgtudta, hogy meg kell néznie a Boba Fettet, hogy értse a dolgot. Szóval nem olyan egyszerű ez, hogy ne nézd meg a Boba Fettet
.[link] [link] "Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
aleister
veterán
válasz Freddy76 #84055 üzenetére
Jó a Klónok Háborúja, megéri rászánni az időt. Meg nézd meg a Bad Batch-et is. "Selejtes" klónokról szól.
Aztán ott van még a Resistance, gondolom Ellenállóknak fordították. A többieknél kevésebb pontot kapott az imdb-n. Feltehetően azért, mert a témája csak érinti a Birodalom-Ellenállók konfliktusát. Engem így is szórakoztatott, bár való igaz, hogy a főszereplő kb a koppintása Ezrának.Byk01
Én láttam a Bobba Fettet, mégsem értettem a Mandalóri s03-at, mert egyszerűen nem maradt meg az előbbiből semmi.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
gorgo
őstag
Én egy ideje a Counterpart-ot nézem, egészen jó!
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
aleister
veterán
válasz Balinov #84061 üzenetére
Nekem is nagy kedvencem volt. Ehhez mondjuk Anna Torv is hozzájárult. Nem az a tipikus szépség, de valamiért bejött az a nő.
Most a gombazombis sorozatban eléggé megcsúnyult szegénykém.Nem hiába...csak mi férfiak leszünk szebbek a korral.
-
Mercutio_
félisten
Beleverem a....! powered by Grafitember ebbe a YT-on kikapcsolhatatlan "háborús baloldal" foschba!
Mennyit visz el ez az adónkból már megint???Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
madgie
titán
-
aleister
veterán
válasz madgie #84065 üzenetére
Nem kell ehhez warez. Legális és ingyenes az Adblock for Youtube böngésző plugin. Chrome és Firefox alá biztosan van. Én ezt, meg a sima Adblock-ot telepítettem, és a kettő együtt szépen megfog mindent.
#84063 Mercutio_
Ez is igaz.
Viszont egyre többször szembesülök vele, hogy a korábban a szépségéért rajongott színésznők friss fotóira rákeresve, szembe köszön a szomorú valóság, miszerint eljárt felettük már az idő.[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Mercutio_ #84064 üzenetére
Desktop: uBlock Origin Firefoxhoz vagy a Chrome-alapú Brave, amibe eleve be van sok ilyen építve;
Mobil: itt már nem emlékszem pontosan, de szintén van valami okosság, valami ingyenes VPN, ami kikerüli a reklámokat. Valami "ad block for youtube on android" leírás alapján állítottam be, keress rá.
Youtube-on reklámot én csak akkor látok, ha valaki más eszköze kerül a kezembe.Ezt az ipari méretű agymosást meg... katasztrófa. Sajnos családon belül is tapasztalom.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #84069 üzenetére
Kicsit furán érzem magam ezzel kapcsolatban. Mert persze néha engem is bosszantanak a reklámok. De azt valahol el kell fogadni, hogy ezzel valaki dolgozik, ezt valaki fenntartja, és az nem a Máltai Szeretetszolgálat. Tehát neki is meg kell élnie valamiből. És annak is, aki számomra értékes tartalmat szolgáltat. Tehát valamivel illik fizetnem érte: vagy az időmmel a reklámokon keresztül, vagy a pénzemmel az előfizetés lehetőségével.
Nem akarok képmutató lenni, nyilván sokmindent "beszereztem" én is már, de nem dühöngenék a reklámok miatt.
Ha a reklámok témája a gond, arra meg lehet engedni az online térben a tematikus reklámokat, elég jól működik, hozzám már nagyon minimális mértékben jut el a kormánypropaganda. Ezeket tiltva sajnos az fog dőlni, aki a legtöbet fizeti, márpedig...
-
Balinov
titán
Sracok, sub-200€ kategoriaban mi most a bestbuy telefon? nem kell 120hz, QI toltes, de 4/64 felepites, sd bovithetoseg, jo akku es vallalhato kamera mindenkeppen.
Patriknak szeretnenk egy telefont venni, elsoaldozasra, meg hogy suliban, suli utan szakkoron, ha lemegy jatszani a lakoparkban az udvarra vagy ha otthon van egyedul, fel tudjon hivni viber/messenger videon, akkor fel tudjon minket hivni.
Utoljara telefonokat akkor neztem, mikor Covid elso eveben Vera kapta a P30-at, en meg a realme x2 pro-t.
kocce
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
.mf
veterán
"Nem akarok képmutató lenni, nyilván sokmindent "beszereztem" én is már, de nem dühöngenék a reklámok miatt."
Szerintem a legtöbben nem is a reklámok léte, hanem a mennyisége miatt kezdtek el blokkolót használni. Elindítanál egy videót, erre reklámok előtte, utána, közben, helyette...
"De azt valahol el kell fogadni, hogy ezzel valaki dolgozik, ezt valaki fenntartja, és az nem a Máltai Szeretetszolgálat. Tehát neki is meg kell élnie valamiből. És annak is, aki számomra értékes tartalmat szolgáltat."
Dolgozok-dolgoztam pár olyannal, aki Yt-ra videókat készít (admin/szerkesztő is vagyok, teljes rálátásom van a csatornákra); nem is nulla-effort seggrázós videók, hanem sok év tudása van mögötte, minden videó elkészítése több ember több napi munkája. X ezer követő, Y ezer megtekintés alatt nem monetizálhatsz, de reklám ugyanúgy lesz; Y tízezer megtekintés / Z sokszáz óra nézési idő felett is csak aprópénzt, párezret kapsz.
Szóval ők se fizetnek sok tartalom-készítőnek, és elég busás hasznuk van még a blokkolók ellenére is a reklámokból, úgyhogy annyira nem sajnálom őket.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Balinov
titán
válasz Balinov #84071 üzenetére
ja, es jo lenne, ha lenne nfc.
csinalknek neki egy virtualis Wise kartyat, amit google vallethoz hozzadnek ilyen 5-10eur kerettel
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Ear001 #84074 üzenetére
ez inkább fizetett hiszticikknek tűnik, mint a totalcar napi miért szar a villanyautó firkálmányai. honnan tudja mennyi van rajta? revoluthoz elvileg egy pegasus szintű állandó figyelés kéne, különben egy limiten túli sikertelen tranzakció egyből lebuktathatja.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Studi
veterán
Dehogy sajnálok én bárkit is. A reklám/fizetés kerülésével nem csak a YT-t, hanem közvetlenül a tartalom gyártóját is lenyúlja az ember. Hogy a Youtube-nak busás haszna van? Ebben biztos vagyok, de más szemszögből nézve mégiscsak olyat hoztak létre, és tartanak fent, ami nagyjából egyedülálló a világon.
Amúgy nálunk még szuper a helyzet, 5sec után a legtöbb reklám lelőhető. Vannak olyan országok, ahol végig kell nézni a 15-20-25 másodperces reklámblokkot, nincs lehetőség az átugrásra.
-
Ear001
addikt
válasz Mr.Csizmás #84076 üzenetére
Nagyon is valóságos a probléma.
-
Jahno
veterán
válasz Mr.Csizmás #84076 üzenetére
Kopasztják vele a fél világot, ha hiszti cikk ha nem.
-
gorgo
őstag
Logikusan nézve inkább az lenne a fizetett, hogy ne legyen belőle cikk amit a Revolut fizetne a médiának. Olvastam, hát eddig sem használtam a Wallet-et (feltelepítettem, összelinkeltem), meg eddig se használtam a Revolutot, csak megvan, mert ingyen adták, de ezek után valahogy nincs ingerenciám használni.
Vettem "olcsón" eur-t kp-ban a nyaralásra, a kártyás fizetésnél meg még nem tudom hogy a visa vagy revolut legyen..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mercutio_
félisten
Alakul a srácok zenéje.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Nagyobb összeget én se tartok Revo-n, de ha nem rakod wallet mögé nincs ez a szívás ha jól vettem ki.
Visa az hazai bankkártya?
Az saját középárfolyamon vált (amit először küld sms-t az csak kb összeg a tényleges elszámolás amit majd a hó végi egyenlegben látsz), szóval ott a difi 1-2 vacsora ára is lehet egy nyaralás alatt.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
cdl
senior tag
Ennyire nem paráznám túl a Revot. A G Pay-hez csatlakoztattam, avval fizetem a futó vásárlásokat telefonon keresztül.
A netes vásárlásra is valamelyik virtuális kártyáját használom.
Viszont nix automatikus feltöltés. Az asztali gépről is lekapcsoltam a telót.
Nagyon kényelmes, hogy sok pénznemben tarthatsz rajta külön.
Max 100 000 huf van rajta, ha lecsökken, feltöltöm.
Így kiválló. 370-ért váltotta ma az EU-t. -
Freddy76
addikt
Szevasztok Okosok,
Kérdés: hiába mosok rendszeresen kezet, előbb-utóbb a notebook klaviatúrája kissé ragadós, "zsíros" lesz. Monitortisztító van, az okés, de mivel szoktátok letörölni/tisztítani a klaviatúrát?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
gorgo
őstag
hurrá, megjött az éves kötelezőm. +22% gondolom nem érdemes váltogatni, más biztosító sem hiszem hogy kisebbet emelt, ráadásul a legkedvezőbb volt amikor választottam.
-
Studi
veterán
A döntés a kezünkben: vagy elkönyveljük, hogy úgyismindenszar, és kifizetjük, vagy szánunk rá 5 percet és megnézzük a netrisken. Nekem ~15e Ft megérte azt az öt percet.
A háttere: a biztosítók az épp aktuális portfóliójuk, célcsoportjaik, és baleseti statisztikáik alapján forgatják a paramétereket, simán lehetnek nagyon nagy emelések és zuhanások is egy-egy biztosítónál épp a te kategóriádban. Nekik van egy elvárt eredményük és portfólióméretük a KGFB üzletágtól, de ezt attól függően pörgetik, hogy más üzletágakba kit akarnak bevonzani. Ha akarnak sok fiatalt valami új életbiztosítással, akkor a fiataloknak adnak olcsó KGFB árat, ha lakásbiztosításból akarnak sokat eladni, akkor a lakással rendelkezőknek adnak kedvezményt, és így tovább... Nem tudhatjuk épp mikor melyik lesz olcsóbb, de általában találni. -
Freddy76
addikt
Az én kötelezőm kb. 20 %-ot emelt volna, váltottam, így pár száz forint lett csak a többlet. A kgfb bevezetése óta létező jelenség, hogy a biztosítók "büntetik" a maradókat, amely mögött az áll, hogy sokan nem is foglalkoznak azzal, hogy megnézzék máshol. Ezért össznépi sport a biztosítóváltás, amit pár éve csak naptári év végére lehetett megcsinálni, így már novembertől a biztosítók és a közvetítők reklámjai ömlöttek mindenhonnan. Kollégám öt évig fizette az Allianz kötelezőt, aztán váltott, és valamivel több, mint a feléért kötött újat.
Casco ugyanez. Ha marad a Casco, 15 %-ot emel. Felmondtam, és megkötöttem ugyanoda. Tehát nem másik biztosítóhoz, ugyanoda. Így maradt a díj. Persze ők újra kifizették a jutalékot a közvetítőnek, újra volt papírmunka, szemlézni kellett az autót, tehát még költségük is keletkezett.
A biztosítók olyanok, mint a macskák. Nem mindig találsz logikát a cselekvésük mögött.
-
Freddy76
addikt
válasz Ear001 #84091 üzenetére
Kötelezőnél szerintem mindegy, hogy kinél kötsz, az a lényeg, hogy legyen MABISZ tag. Nem neked probléma, ha k.csög a köteleződ, hanem annak, akinek lerongyolod az autóját, és akivel szórakozni fog... Végső soron a MABISZ helytáll a biztosító helyett is. Szóval kötelezőnél én csak az árat nézném. A Casco más.
-
Mercutio_
félisten
Nah, most már nem gond, ha a fotós lemarad az esküvői csókról
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Varoz
addikt
Megnézni mindig érdemes, mert nem tudhatod.
Nekem már vagy 3 éve ugyanaz jön ki, hogy ne váltsak, de mindig végigpörgetem, hátha.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
rbalint88
addikt
nekem is mindig az jön ki, hogy ne váltsak, mert az öreg szaromra nem kötnek már sehol töréscascot. Viszont 2019-ben, amikor hozzán kkerült, volt az Allianznak egy töréscasco szolgáltatása, ami veszteségcsökkentésre jó (20%, min 200e önrész) évi huszonezer forintért és azt nem szeretném elengedni. B5-ből indultam 2019-ben, kgfb+casco+assistance kerek 72k volt, 3 évig ment fel folyamatosan 81ezerig, aztán idénre lett belőle egy 62k... Maradok, főleg hogy már kivezették ezt a terméket és nem tudok ilyet újrakötni.
-
gorgo
őstag
válasz Mercutio_ #84096 üzenetére
besza, behu, itt már nem arról van szó, hogy a fotós lemarad a csókról, hanem lassan fotós sem kell...
kötelező: ja, persze, végig fogom pörgetni, meglássuk. Viszont milyen jól visszajött a topik a tetsz-élő fázisba!!
Új hozzászólás Aktív témák
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest