Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz tvamos #81875 üzenetére
nekem jo tapasztalataim vannak, azert zomeben egy eskuvo oromteli, pozitiv toltetu esemeny, de egy keresztelore is elmondhatom ugyanezt.
egy ember jobb hangulatban van egy eskuvon vagy csaladi esemenyen, mintha az x. ugyfelszolgalatot hivogatna a problemaival, vagy ha orvoshoz kellene mennie, vagy ha az ugyvedet baszogatna a problemaival
orulnek az emberek egymasnak, a gyerekuknek, unokajuknak, vagy csak annak, hogy reg talalkoztak a csaladdal. nyilvan estere amikor elfaradnak vagy jol berugnak mar nem mindig oszinte a mosoly, de nem ez a jellemzo. kivetelek persze mindig akadnak, de akkor is talalni mindig jo temat..
ha annyira rossz tapasztalataim lennenek, mint neked, akkor se latnam olyan borusan a helyzetet. toredeke az eskuvok szama az atlagos munkanapokhoz kepest.
az hogy mindenki mindig mast szeretne, az esetleg a cm-et meg a dj-t zavarja, engem hol erdekel? en a kreativ fotozason tudom a tenyezoket leginkabb kontrollalni, egyebkent pillanatfotozol a helyszin, cm, dekoros altal megteremtett kornyezetben, hangulatban.
amugy a csoport fotozast en sem csipem, csak hogy az arnyoldalarol is essen szo.madgie: nyilvan megneheziti a dolgod a kokler videos, cm, dekor, helyszin stb. de en mar tultettem magam ezen, nem erdekel. megteszem a tolem telhetot minden szituban es ennyi. nyilvan elotte elmondod a parnak, hogy mennyire fontos a jo cm, vagy a buli fenyek. a jo helyre rakott asztal a szertartason, a 25 percnel hosszabb kreativ, az hogy ne a sarokban legyen a torta es a gratulacio, a jo fenyviszonyok es helyszin a kreativ fotozason es sorolhatnam meg. ha van evi par eskuvo, ahol teljesulnek ezek mar van annyi hasznalhato kepem, hogy ne erdekeljen, ha valahol fejetlenseg van.
90%-ban elegedettek is az ugyfelek ujabban, aki meg nem, azon mar az eskuvo napjan latom, hogy ugy sem lesz az a kepektol fuggetlenul...#81876madgie igen, a hetvege az szivas. azert szezonon kivul is van elet... szerencsere egyre tobb hetkoznapi vagy penteki eskuvo van, plusz en altalaban 12-1 utan mar nem vagyok ott, ugyhogy vasarnap meg hasznalhato...vmennyire
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest