Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz Mr.Csizmás #79784 üzenetére

    #79784 Mr.Csizmás

    "Ne rohogtess mar. Usankaban az utolso altright/commie/hippi hajlektalan is indithat mediat, ha lerakja a megfelelo osszegeket, engedelyeket."

    Zseniális magyarázat, milyen kár, hogy Magyarországon törvény tiltja a médialapítást. Ja, nem. :N

    #79785 .mf

    Ezen egészen addig lehet ilyen tudatlanul nevetni, amíg el nem kezded konkrétan felsorolni például a legnagyobb nézettségű, Trumpot támogató tévécsatornákat és a mindvégig ellene kampányolókat. Utána jöhetnek a vezető lapok. Aztán nézz tükörbe és látni fogod, milyen, amikor megdöbbent arcot vágsz. :)

    #79786 gorgo

    Szerencsére nem is volt tavaly Black Lives Matter megkéselt, vagy éppen hülyére vert emberekkel, összetört kocsikkal, felgyújtott üzletekkel, kivégzett rendőrökkel és deklaráltan törvényen kívüli autonóm zónákkal és az erről folyamatosan hazudozó, az erőszakot mindvégig mentegető politikusokkal, így legalább nincs mit a demokraták szemére vetni.

    #79799 crey

    Sokáig eladó volt a TV2 a nézettségéhez képest bagóért, megvehette volna a vagyonának töredékéért Leisztinger, vagy bármelyik baloldali milliárdos is. Akkor mindkét nagy nézettségű kereskedelmi tévéadó ellenzéki lett volna, nem csak az egyig. A közmédia pedig ugyanolyan most, mint amilyen gyomorforgató volt korábban, a szoci kormányok idején a Napkeltével és a többi, ordítóan gennyes műsorral. Ja igen FOX vs. Big Three, hú de jó, tökegyforma a kettő. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák