Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz Throme #68511 üzenetére

    Throme. Ne haragudj, de ez a hasonlat:

    "Mintha beülnék egy moziba és megnéznék - mondjuk - 10 tényleg minőségi mozifilm előzetesét, 10 teljes árú mozijegy áráért, egy igazán jó, teljes - elejétől a végéig élvezhető - film helyett."

    Egy így leegyszerűsítve nettó faszság. A hasonlatod talán megállná a helyét ha azt mondanád, hogy a Sharknandoo az áhított mozifilm, amire a pénzt akartál szánni, míg végül te beülhettél egy hónappal a premier előtt a Game of Thrones új évadának vetítésére, és lenyomták egyben mind a tíz epizódot, 10 mozijegy áráért. Kb. ez a te hasonlatod "helyére pofozva" az átlagos kifőzdék vs. fine dining helyzetére.

    Bár szerintem felesleges lesz vitatkozni, mert Freddy elég szépen leírta a jelenség lényegét, ha ebből nem akarod megérteni, hogy miről szól az egész, akkor tényleg ne vitázzunk rajta - mert nagyon nem ugyanaz a nézőpontunk.

    Egy egyetemi cimborámmal volt egy vitám arról, hogy én mennyire örülök neki, hogy Bíró Lajos megnyitott egy strandbüfét a Palatinus oldalában, ahol 990 Ft egy párizsis szendvics, 1800 Ft a lecsókolbász, de az olyan, amilyet még nem ettél. Ebből kellene sokkal több - szerintem - a városba, és szar szikkadt lángost sütő bódéból a kevesebb (ha jó lángost süt, akkor meg piedesztára emelni őket, de ilyennel sajnos nagyon kevés helyen találkozom).

    Neki ebből annyi jött le, hogy 990 egy szaros szendvics, hát majd hülye lesz megvenni.

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák