Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #68100 üzenetére
Nekünk az utazós cuccok között van Swiss card light, most, hogy rákerestem nézem mennyibe kerül
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Throme
veterán
válasz zolka78 #68093 üzenetére
Nekem ez van, victorinox climber. A többfunkciósak már nagyon vastagak. Az is fontos volt, hogy a penge 8cm-nél ne legyen hosszabb.
Vettem ebayről smith & wesson, böker, browning replikákat. Megélezve nekem simán jók. Valszeg replikák, mert 2-4k-nál nem volt több
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz Freddy76 #68100 üzenetére
Nekem kék van, úgy kaptam ajándékba, Mercis céges cucc. Nagyon sokáig mindig nálam volt a pénztárcámban, de aztán már egy jó ideje nem hordom.
A Hütte nekem sincsen messze, de akár valami más is lehet, hogy Gorgo is tudjon jönni.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
spanyoll
addikt
Jó, megbízható felnőtt allergológus kerestetik. Lassan 10 éve nem voltam pulmonológusnál (amiért a gyerekkori allergológusom, akihez havi szinten jártam tizenéven át múltkor amikor összefutottam vele jól le is baszott), és talán ideje lenne megnéznie, hogy mi a stájsz.
Allergia (meg nagyon régen kezdeti asztma) miatt nem ártana, ha állandó embert találnék, ezért kérném a tanácsotok, hogy ismertek-e valakit aki jó, nem csak felírja a receptet éveken át és le se szar, és mindezt az sztk-n teszi.
Egyáltalán variálhatok, hogy kihez megyek, vagy ezt beszüntették pár éve? Nem kísértem figyelemmel, de rémlik, hogy volt valami variálás."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Studi
veterán
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #68107 üzenetére
Megragadtad a kép lényegét!
-
Real_Necro
veterán
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #68111 üzenetére
Hát ez valóban nem fordult meg a fejünkben...
-
Mercutio_
félisten
-
Real_Necro
veterán
Be kell szereznem sos-ben péntekig egy notit netelésre max 80-ig, lehetőleg garisat, asztali méretben. Mely kereskedőkhöz érdemes fordulni aprón, kik az ajánlottak? Szakmai topicban nem tenném fel a kérdést, mert gondolom egyből megtalálna mindenki.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolka78
senior tag
Semmi bajom ezekkel a képekkel. Nekem ezek inkább sexista fotók mint poresz. Ellenben zavar, hogy a lányoknak nincs arca. Nem értem ezeket az arckitakarásokat, egy kicsit így olyan húsvásár szaga van a dolognak...
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Real_Necro
veterán
Ebből is látszik, hogy azért el lehet időzni a sorozaton, meg kitalálni teóriákat, hogy többször és alaposabban meg lehessen vizsgálni a képeket, persze szigorúan szakmai szemszögből...
Egyébként meg tessék, itt egy sorozat: nagy monitorosok előnyben (persze melóhelyen csak óvatosan)
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
Most néztem az új szifon bemutató showt: mindössze 999$-t kell kicsengetned azért, hogy egy beszélő szarrá alakítson a telefon. True story. Best buy.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Balinov
titán
válasz spanyoll #68131 üzenetére
És ilyenkor mosolygok magamban,... Aztan 2 hete hoztam el szerződés hosszabbítás keretében 200€-ért a független flagship u11et... Ár /érték, szeretem..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
madgie
titán
Vénülök, nekem már a mostani trend eleve magas: csináljunk olyan telefonokat, amiket nem foghatsz meg rendesen, mert elnyomkodod (nincs keret), és nincs rajta igazi full screen, mert értelmezhetetlen képarányú és agyonkerekítettek a sarkai. Ez a Samsung hülyesége, az Apple meg ugrik utána csukott szemmel, oszt még csavar is egyet a történeten azzal a vakfolttal a képernyő felső közepén.
-
Real_Necro
veterán
-
spanyoll
addikt
válasz Balinov #68134 üzenetére
Ja persze... A sok chingcsong cég újít, fejleszt, stb, legalább azok majd hoznak szépen jó dolgokat amiket meg lehet venni. De legalább megnyugodtam, hogy nem kell azon aggódnom, hogy miből veszek új szifont, mert szart nem akarok venni, maradnak a tényleg értelmes és jó telók.
-
spanyoll
addikt
válasz Balinov #68142 üzenetére
Nem nyilatkozom látatlanban, mert nem ismerem a telót, de a HTC nem a barátom valahogy. Volt két htc-m is, mindkettővel voltak bajaim, meg valahogy nem tetszett a cég hozzáállása dolgokhoz, pedig semmi igazán rosszat nem csináltak. Mondanám, hogy utánanézek, de mivel hálisten még lehetlem a kijelző+akkucserével +1 évnyi életet az almába, így addig úgyse veszek telót amíg ki nem rohad a kezemből, addigra meg jön egy valag új.
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #68140 üzenetére
Én az első Xiaomi (Redmi Pro) telefonomat nyúzom, de szinte biztos, hogy a következő is ebből a márkából lesz. Nekem nagyon bejött a márka, a MIUI is rohadt jó szerintem. Neked mi nem tetszik benne?
-
Real_Necro
veterán
válasz Fandango #68144 üzenetére
Note 4 4/64el szemezgetek. Az almas hatas nem jon be, a ceges 6s-t sem kedvelem. Kb az androidos sajatot hasznalom munkahoz, a cegest meg a csaladtagokkal valo kapcsolattartasra meg szar fenyeknel fotozasra...
-
Fandango
veterán
válasz Real_Necro #68145 üzenetére
Mivel sose volt szifonom, és nem nyomkodtam még almás telefont, ezért nekem nincs alma hatás, de a rendszer nagyon jó szerintem.
-
rbalint88
addikt
látom másnál sem aratott osztatlan sikert az új szifon paletta.
X nem tetszik, pedig a mérete pont ideális lenne, de 350* egy telóért noooormális???
8 és 8plus meg nem hoz igazán előrelépést a 7-hez képest, úgyhogy asszem még kap egy évet a 3 éves öregszar 6 plusom.*ugye ilyenkor 1usd = 1euro, meg a sarcok miatt még drágább lesz, kb 1150-1200 euro és már meg is van a kb 350ezer Ft-os összeg. és ez a 64gb-s alapverzió ugye. van ám feljebb is, 256gb-osan.
-
törölt tag
Pontosan ez van nekem most, a 10 magos változat. Nagyon bevált.
-
jjeahh
nagyúr
A miuit szénné lehet témázni, rengeteg szépen kidolgozott téma van rá
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mercutio_
félisten
válasz jjeahh #68149 üzenetére
Muti párat!
De szerintem necro-nak az a baja, hogy a menü felépítése, beállítások/jogosultságok kezelése hol/hány helyen és logika(?) szerint van a mizi-ban.
1-2 dolog engem is zavar, egyik, hogy nem mindhárom(+power) gomb szabható testre.
Lassan én is költözök az Mi 4C-ről (aicp rom) Note 4-re, de még utána kell olvasnom mik a bugjai, érdemes-e rá aicp-t rakni vagy inkább szokjam vissza mizi-ra, stb. De ez idő ami most alig.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest