Új hozzászólás Aktív témák

  • t_a_m_a_s

    őstag

    válasz spanyoll #58036 üzenetére

    Ha már így rákérdeztél... Az a helyzet, hogy engem egyik nagy(obb) város sem fogott meg igazán, Rómát kivéve. Róma nekem brutális kultúrsokk volt (néha már sok is egy picikét), de feljebb amerre jártunk, se Velence, se Firenze, se Pisa nem ütött igazán. Mindenhol csak a k*rvasok ember, tömegnyomor, semmit sem tudsz normálisan megnézni/lefotózni mert felborítanak, pakisztáni vendégmunkások tukmálják rád a szarjaikat (fotóállványtól kamurolexig mindent) erőszakosan, a gondolázás kurvára nem romantikus mert egyrészt baszott drága és futószalagon megy, másrészt billeg mint az állat, órás sorokat kell állni ha be akarsz jutni valahová. Velencébe engem csak visszakergetni lehetne, önszántamból én többet oda nem megyek.
    Nekem a kis toszkán városok, falvak, a táj, a keskeny kacskaringós utak adták igazán. Az pihentető, szellemileg feltöltő volt. San Gimignano, Volterra, Vinci...

    Persze ez nyáron volt, novemberben nem tudom milyen lehet. Meg Róma is lehet azért jött be mert februárban voltunk.

    A pályázás az olasz szakaszon nem olcsó, de haladni meg így tudsz. A szlovén pályára anno csak éves matrica volt, de még úgy sem volt vészes. A magyar szakaszt meg ugye ismerjük, valami 3000 a 10 napos (amit hetinek hívnak...)

    [ Szerkesztve ]

    Holnap majd jól beletépünk...

Új hozzászólás Aktív témák