Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz t_a_m_a_s #53671 üzenetére

    35-45 perc kora reggel, mondjuk én a Soroksárin, vagy a Népligetnél-Lurdy-nál esek be és a Lechner Ödönön dolgozom, hazafele (kifele) meg változó. 1 óra a csúcsban jön össze, amikor viszik a gyereket az iskolába a napi agymosásra. Kifele sosincs 1 óra, az jobban halad.

    De legalább amikor szmogriadó van a városban és ránézek a szmogtérképre, nyugtázom, hogy nem vagyok közvetlen életveszélyben és itt Tökölön csodálatosan kurvajó az élet. Svábok, Coop, uszoda 200m közelben, iszonyú atomkirály hentes-húsbolt, Tesco, Jysk, minden szar van köpésre, ENVI kút is :D , kicsit arrébb Dunaharaszti, másik Tesco, stb.. családiházas utca a szomszédban, mögötte töltés, két oldalán fű, egyik oldalt csodás erdő, másik oldalt meg egy Duna ág. Akkora idill van itt nyáron, kész, atom fotótéma, futni végig a töltésen ... Ráckeve irány is csodálatos, az országút gyönyörű tájon vezet keresztül, én meg nem álmodtam volna, hogy Pest alatt ez van..

    Ha pedig felfő az agyvized, Rukkel tó. Velencei tó feeling, szintén csodás, atomfaszán kiépülve, no hering feeling, árnyék is van, napfény is van és még a kocsi is árnyékban áll, fák alatt.

    Tökölben az a jó, hogy ott az M51-M0-M5, míg mondjuk más irányból támadva be Bp-re lehet, keményebb szopó van. De egybe van épülve Szigethalommal, Szigetszentmiklóssal és (szinte) Taksonnyal, szóval itt amúgy minden fasza.

    Amúgy eredetileg nem akartam ide jönni, csak anyám uncsitesója Szigethalmon lakik és nála lakhattam egy hónapig, mikor felköltöztem Debiből, mivel az albit az orrom előtt vitték el (Sz.szentmiklóson), amikor úton voltam oda, hogy akkor szerződjek. Mosolygott, hogy imádni fogom, én szkeptikus voltam, aztán húbazze. IMÁDOK hazajárni, az én életvitelemet maximálisan kiszolgálja minden itt most és este a csendre a baltát fel lehetne akasztani, annyira nyugi van, semmi alapmoraj vagy ilyesmi, szirénát még mióta itt lakok, nem hallottam. (Pesti úti lakótelep).

    Kecó árak nagyon jók, konszolidáltak, Taksony még úgy-ahogy, Haraszti már emelkedettebb.

    De pl. ott van a nagy örök szerelmem, Dunavarsány. 850nm telek 5-6m körül ÚJ lakóparkban, aszfalt, összközmű, földkábelek, mosolygós ottlakó fiatal párocskák (kettővel is beszéltem már).

    Szóval nem azt mondom, hogy ez itt a Mennyország, de mondjuk hamarabb bent vagyok innen, mintha pölö egy Diósdról járnék be, vagy Gödöllőről szopnám végig az M3-at és a bevezetőt + körutat, cserébe az árak a két említett helyen az egekben, itt meg ...

    Varsány mellett +3km és Délegyháza... szintén faja környék, új lakópark, szintén szomszédokkal duma, összközmű telek, 5M 760nm és körös-körül új csinos házak, szóval nem egy putri az sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák