Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
-
Freddy76
addikt
No, este Mayweather-Pacuiao. Remélem, Floyd az elején padlót fog...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #42181 üzenetére
Akkor tessék ennek még egyszer nekifutni, és egy arányszámot hozni, hogy az összes E-nek hány százaléka vitamin!
Egyébként meg valamit félre értettél.
Hogy teljesen tiszta legyen: leszarom az egészséges táplálkozást. Motoros buliból jövök. Feltehetően több mérget és fertőzést vittem ma be, mint a topik fele egybevéve. Engem egyedül az érdekel, hogy 1 éven belül 8 kiló izmot felszedjek. Ezért hajlandó vagyok étkezésileg némi erőszakot elkövetni magamon, de ettől még nem próbálok a gasztroBuddha szerepében tetszelegni.
Viszont engedtessék meg, hogy az olyan ordenáré faszságokat kijavítsam, hogy a táplálkozás kiegészítők az ördögtől valók.
Köszönöm!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
Larry303
addikt
csak, hogy releváljak a múltkori gyerkőcös beszélgetésre:
tegnap este 10kor megjött a trónörökös is -Barnabás-
szerencsére mindenki jól van, este kicsit fakaszthatnánk virtuálisan
Katánál az ivászat anno elég durvára sikerült, most kicsit finomabbra próbálnámhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Ear001
addikt
70-es évek Szovjetúnió: Nagyon komoly sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #42204 üzenetére
De az összes E nem szerepel minden termékben. No de értetted mire gondoltam.
Ha meg izmozni szeretnél akkor nálam anno a heti 4 majd heti 3 alkalom kondi vált be. Nagy súlyokkal kis ismétlésekkel. 1 hónapig szedtem tiszta kreatint, abból 1 hét feltöltés, 3 hét szinten tartás. 69kg-al kezdtem, 3 hónap múlva ~80kg lettem. Közben edzés alatt sok folyadék, kajához sok vitamin, és (marha)pörköltet ettem pörkölttel. Reggelihez liter tej stb... Nálam anno ez vált be, nem zsírosodtam. Igaz a bulizás meg a csajozás is sokkal intenzívebb volt mellette, vegyük azt szálkásításnak. Aztán az meg meg is látszik, hogy 9 éve abbahagytam.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Larry303 #42219 üzenetére
Csatlakozom egy kis piros vilmoskörtével. A gyömbérpáleszem még érik.
Mikor kezdődik a buli?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
-
Real_Necro
veterán
Srácok, ma este mindenkin legyen fejlámpa.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #42215 üzenetére
És a krea áldásos hatása mennyire ment le rólad, miután abbahagytad?
Értettem egyébként, csak kicsit be voltam csócsálva no. Sry!Btw mi ez a fejlámpa?
(#42206) Mercutio_ :
Nem. De állítólag sosem késő semmit sem elkezdeni.Larry:
Grats! Freddyhez hasonlóan már én is sejtettem valamit tegnap.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
sellerbuyer
őstag
Ha érdekel valakit teljesen kezdő fotósoknak szánt műtermi, modellfotózós workshop, akkor jelezze nekem privátban.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz aleister #42228 üzenetére
Te nem voltál a füredi talin? Ott tolták Larryék a parton, sötétben, színjózanon fejlámpával az állványos művészet.
Valaki mostmár igazán belinkelhetné az ominózus fejlámpás képet...
szerk: megtaláltam, atok666 Tomi képei. Bocs Larry
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #42228 üzenetére
A szervezetben alapból jelen van a kreatin. 1 hónapnál tovább meg állítólag nem is érdemes művelni, vagy legalábbis anno ezt mondták, mert telítődsz. Nekem abban segített, hogy nem maradtam piszkafa. Ha nem jött volna közbe műtét, még ma is tartanám a régi kondim. 88kg voltam mikor abba hagytam, elég jó erőben voltam... nem kicsit hiányzik is...
-
-
cOxeR
Ármester
Én ugyan trónörökössel még nem szolgálhatok, de nálunk is van egy újdonság, amiben rengeteg energiánk van, ezért is vagyok jó ideje inkább csak read only-ban a topikokban.
Egy fotózási teret alakítunk ki éppen, aminek ma indítottuk el első körben a FB oldalát.
Akit érdekel az nyugodtan kukkantson be, nem megszokott stúdió felépítés várható, a felújítási és átalakítási munkálatok már folynak és érkeznek a berendezések is.
Rooms -
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #42237 üzenetére
Volt alkalom amikor kiemelkedően magas volt; akkor éltem át a halálomat előre azt hiszem, vagy valami ilyesmi.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
cOxeR
Ármester
(#42239) Fandango
Még azért erre várni kell, de amint elkészül és érdekel akár több embert is innen, akkor egyszerre is meg lehet nézni.(#42241) aleister
Ez mennyire szimpla, az nézőpont kérdése. Alapvetően a lényegét jól látod, hogy változni fog időszakonként a berendezése elsősorban ez egy nagy teret érint és lesz két állandó felépítésű szoba, amiben a kisebb kiegészítők változnak majd. -
Larry303
addikt
válasz t_a_m_a_s #42230 üzenetére
Azert nem volt ilyen egyszerű, ugyanis kb 11- fél 1 ig kerestem a fejlàmpàt miközben végig ott volt a nyakamban
Nos végre hazaértem kisasszonyt megpròbàlom lepakolni szép lassan és jöhet a kajszi
Baszki volt kint egy masik magyar csaj is, péntek éjjel mentek be most 4 kor toltàk be a szobàba...azaz raktàk be a kàdba....sztem mindent bevallot volna szegény, nagyon sajnàltam....Coxer: ez jó kis kezdeményezés, simàn van létjogosultsàga
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Real_Necro
veterán
válasz Larry303 #42243 üzenetére
Készenlétben. Szólj, mikor tölthetem magamnak a vilmoskörtét.
(Bakker én meg napok óta vártam alvállakozónktól adatokra, tegnap késő este megérkezett, most végeztem a feldolgozással)
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #42215 üzenetére
Mondd ki a neveiket Eszperentéül, akkor több "E" lesz benne, mint az összes!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Balinov
titán
Sracok, info kene! Tmobile dominos sim-jeink legalabb 1eve (ha nem tobb) nem lettek hasznalva, berakva mind Vera, mind az en simemet egy kf telefonba pin oke, de nem talal halot. T oldalan nem tudok a 301234567+jelszo parossal belepni, hibas bejelentkezesi azonositot reklamal.Vera szamat hivva a hivoszamon elofizeto nem kapcsolhato, en szamomat a hivott szam atmenetileg ki van kapcsolva a forgalombol rizsa fogad.
Ujra lehet-e a regi, bevallt otthoni szamunkat aktivaltatni valahogy?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #42248 üzenetére
Ha újra kiosztották akkor nem.
Egyébként a T oldala megváltozott, most kell csinálnod egy fiókot aztán hozzá regelni a mobilos meg netes meg otthoni telós szolgáltatásokat. A régi telószám + jelszó kombó már nem él csak a fiókon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest