Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Persze, én is úgy voltam, hogy kellett a tami, és mit ne mondjak, életem legjobb veszteségének tűnik az amit buktam az obin, mert cserébe a tamit imádom!
    Az alkudozás meg... Emberfüggő. Van olyan szitu amikor az ember nem akar, vagy nem szívesen. Ez nálam olyasmi ilyenkor mint egy borravaló, vagy hogy fogalmazzam meg. Tamim vételénél is az Úr akitől vettem bejött szentendréről, hogy behozza nekem az obit, mivel nem tudtam volna kimenni, plusz megvan minden hozzá, zacskózva kb minden, papírok, doboz, patika állapot, plusz jól elbeszélgettünk mindenféle fotós dologról. Egy ilyen szituban nem kezdek el *nemmondomkimelyiknép*-kodni, azért a lealkudott 2-3K-ért nem fogom másnak a vételt rossz emlékűvé tenni. Nem vagyok vastag közel sem, de ekkora tételen csak akkor filózok ha valami hiba van. Itt meg nem volt indokolt, közel sem. No mindegy, legközelebb így csinálom én is majd :) Egyelőre tesztelgetek, csak félek, hogy ha felkerülnek a gépre a képek akkor mit szólok majd :D De szerintem ott sem lesz baj.

    @Kutyus: ne is mondd, amióta van az új munkahelyem, azóta csak chillt hallgatok kb. Munkába menet DI-radio vagy psychill vagy sima chill, hazaúton szintúgy. Kell az a kis békesség :)

    mod: Most nézem csak, hogy nem tesz jót a fórumos életemnek a munka, a nagy nikon dslr topicba 250 hsz óta nem néztem be. Mi lesz így velem :F :DD

    [ Szerkesztve ]

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák