Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz tibee77 #26517 üzenetére

    nekem eddig (A2 vége) két leveling unique esett. A delíriumban egy se. Most akkor mi van?

    Egyébként:
    "Ahogy az elején is látszódott a delirium content unalmas és ha nem valami jó az elején a lootmutató akkor nem is érdemes nagyon belekezdeni. Ami hát eléggé öngól, mert pont az a lényege a ligának hogy van egy plusz játékmód a standardhoz képest. Ha az vacak akkor irány a standard, minek a ligában csórón rohangálni."

    Freddirty kolléga kommentje az előző liga második napján. Megszépítő messzeség, ma már mindenki másra emlékszik. Ráadásul az előző liga első napjaiban pont hogy senki nem a loottal foglalkozott, hanem azzal hogy orrba-szájba halt mindenki minden szinten a delirium mechanikája és a szürke-ködben-szürke-gombóc kombináció eredményeként.

    A másik, hogy a leveling unique cuccok azért hasznosak, mert currency híján eleinte nem igazán lehet jó cuccot összerakni. Itt viszont nem kell hozzá currency, ott van a magok craft opciója. Fogalmam sincs mennyi currencym van, mert csak azért nem full craft sárgában szaladgálok most, mert nem volt rá szükségem, de megtehetném egyetlen orb elhasználása nélkül.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák