Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz fatpingvin #62332 üzenetére
Érzékeny pontomra tapintottál. A routeres topicokban sokan panaszkodnak a LED-ekre és szeretnék azokat kikapcsolni.
Na, én vagyok a másik véglet! Ha lenne, külön műszerfalat kapcsolnék a routerre!MaCS
UI: Valós történet: a szomszéd idős házaspárt nagy nehezen rábeszéltem az intenetre. Azzal sikerült meggyőznöm őket, hogy a kábeltévé+telefon csomag mellé 600 Ft/hó már nem a világ, ráadásul sok ezer forintos telefonszámlájuk volt a külföldi rokonaik felé, pedig spóroltak meg visszahívatták magukat ezerrel. Beüzemeltem náluk egy ATÁ-t egy a rokonok felé, és egy magyar számokra optimalizált díjú VoIP-előfizetéssel, plusz összedobtam nekik egy kis PC-t Skype-pal.
Fél év múlva jött a panasz, hogy jajj, rettenetesen magas a telefonszámlájuk. Kérdem, hogy az meg hogyan lehet, hiszen gyakorlatilag egyáltalán nem kellene a rendes telefont használniuk, csak az alapdíjnak szabadna megjelennie a számlán. Odamenvén aztán látom, hogy modem-router-ATA kihúzva, az egyik telefonkészülék meg a rendes fali telefonaljzatba dugva. WTF???
"Ja, hát ezt a sok villogó dobozt kihúztuk, mert idős emberek vagyunk, többször ki kell járnunk éjjel, ezek meg annyira villogtak, hogy megijedtünk tőle! A telefont meg visszadugtuk a régi helyére, és így is működött, de mondtad, hogy más sokat telefonálhatunk olcsón..."Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest