Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    Ha már úgyis így felpörgött a Topic ( egy fólia milyen csodákra képes ), akkor a sérült igazságérzetek békés kiegyengetésére, ennek hiányában Petyyyyy és jómagam búrájának megsimogatására tökéletesen alkalmas lehetne június hónapnak 5. napja, közismert nevén Pünkösdhétfö, egy következö személyes köpködés megejtésére. :D

    Illetve persze elöbb is lehet, csak akkor engem nem tudok megkritizálni, be kell érni Petyyyyy személyével, viszont azon a hétfön újfent megpörgetem a Vectra Km számlálóját, és hazalátogatok.
    S mivel addigra a hosszú hétvégén mindenki elegendö idöt tud a családjával, barátjával, barátnöjével, egyéb entitásával tölteni, ezért az utolsó pihenönap zárásaként tökéletes idözítés egy találkozó. :)

    Mivel júniusban talán már az idöjárás is kegyesebb, akár nyílt helyszín is lehet, erre vonatkozó javaslatokat örömmel elfogadok, PlanB az továbbra is Aréna Pláza gyomra, arra az esetre, ha még esne a hó.... :)

    Szóval Június 5, hétfö, 18:00.

    Azért is merült fel idejekorán szólni, mert még mindenki meg tudja beszélni otthon, hogy mi legyen az a "hirtelen jött", " váratlan" családi program, amire hivatkozva, majd lemondhatja. ;] :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák