Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Declare #67914 üzenetére

    Természetesen megértem, senki Sem önmaga ellensége, és egy korrekt, rendben tartott autót szeretne sajátjának.
    A gondolatmeneteddel teljesen egyezik az enyém, már a hírdetés, az autó fényképeken levö állapota is árulkodó lehet, én is hasonlóan alaposan szoktam áttanulmányozni öket, mert valóban ezek utalhatnak a korábbi használatra, a tulaj hozzáállására.

    A karcosság viszont szerintem kicsit komplikáltabb.
    Ugyanis a mai, önzö világban, ahol a többség úgy éli az életét, hogy " csak én vagyok, szarok mindenre, és mindenkire " már sajnos nem tudod kivédeni a karcokat, az ajtórányitásokat, mert egyszerüen ilyenné váltak az emberek.

    Én is hiába állok ha csak tehetem távolabb a parkolókban, vagy a legtöbbször olyan helyre, hogy egyik oldalról oszlop/bozót/padka legyen, és így legalább 50%-ban biztonságban tudhatom az autót, így is lett rajta 1 év alatt jópár ilyen karist, rányitás nyom.
    Tehát ez alapján, ha valaki megnézi az autót, mondhatja, hogy igénytelen, gondatlan tulaja voltam az autónak, holott ez nem igaz. :)

    Ismerös is hírdette az autóját, új turbó, M32 javítva, illetö elöre kért képeket, számlákat mindenröl, személyesen is körbebújta az autót, elmentek emelöre is, ott a szerelö is megdícsérte az autót, majd ezek után, hogy müszakilag hibátlan az autó, és nem tudott mibe beleállni, nekiállt a 2-3 hasonló ajtórányitás miatt 300 ezreket alkudni, " mert hat mégis hogy néz ki az autó, telifény kell, stb....". :) Az ilyen pajtikra írtam, amit írtam. :)

Új hozzászólás Aktív témák