Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Szada85 #67910 üzenetére

    Hat figyi, szerintem azert erthetö, ha az ember a legjobb allapotu auto megvetelere törekszik. 2-3 evesen nem nagy kunszt egy tip top allapotu autot felmutatni. 5-8-10 evesen viszont egyre inkabb.

    En pl ha megnezek egy hirdetest es azon az auto koszos, egy rendetlen udvarban van, homalyos stb...az azonnal egy igenytelen tulajra vall. Ebböl azonnal arra következtetek, hogy akkor igy is tartotta karban/hasznalta a kocsit. Egy ilyen ember jo esellyel nem fog 10k km enkent olajat cserelni (mert vegiggondolja mondjuk, hogy sokat hasznalja rövid tavon), nem fog foglalkozni milyen olaj kerül bele, nem fogja melegiteni/hüteni vagy kimelni a motort amikor kellene stb.

    Ugyan ez egy ütött kopott autonal. Ha össze vissza van huzva-nyuzva, majd legyintenek, hogy "oh, hat ez egy 8 eves astra, kit erdekel" az ugyan ezt feltetelezi.

    Vagy a glettes/javitott/fujt auto....ha mar fenykepekkel kell ezt azt bizonygatni, akkor megette a rosseb...(gondolatmenet, oke lefenykepezte, hogy meghuzta az oldalat, de vajon lefenykepezte azt is, hogy fennakadt vele a szantaon es leszakitotta az auto fel aljat? ). Ellenben, ha szepen ki van javitva, akkor volt igenye arra, hogy ne egy lezuzott autoban üljön....plussz pont.

    Persze ezek mind feltetelezesek, de bennem ez forog le.

    Ellenben ha van egy tip top szep auto, akkor vagy csontnelkül atvagnak, pedig romma volt törve 2x :DDD vagy valoban talaltal egy autot, amit körültekintöen hasznaltak/tartottak karban. Mert vannak 8-10 eves autok ilyenek is, meg olyanok is.

    Mondom viszont ezek szubjektiv nezöpontok, nem kell igy gondolkoznia mindenkinek ;)

Új hozzászólás Aktív témák