Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz Mikuland #45716 üzenetére

    egyéni szösszenet a zenéről:

    Enyhe opelos betegség hogy párásodik, rosszabb esetben beázik az ajtó a gumiknál, ezért elporlad, elszaródik a hangszóró gumi membránja. Én így jártam a vekivel. Egy jó fejegységgel ( vagy a gyárinál jobbal, ) a gyári hangszóróval is nagy ugrást lehet elérni. Nyilván van rengeteg szint, kinek mit enged meg a pénztárcája, vagy egyáltalán mire van igénye. az autóhifi komoly szakág viszont az én hi-fi hozzáállásom a következő:

    1.Végig csináltam egy tesztet itt a neten ahol mp3, flac, meg mittudom én milyen formátumú zenét kellett megkülönböztetni, és egyet sem találtam el. Ezzel oda jutottam hogy jó lesz nekem a pendriveról való zenelejátszás MP3-ban. Ezt csak azért mondom mert az okosok szerint nem hallgatunk kocsiban mp3-at. ( nem hallok különbséget, sajnálom, szar vagyok :DD ) viszont sokat hallgatok gyári eredeti CD-t.

    2. kalaptartóba nem teszünk hangszórót. ( autóhifi szakértők szerint)
    Mikor megvettem a kocsit volt benne lyuk (b vectrába gyárilag 4 ajtóhangszóró van, plusz 2 csipogó az első tükröknél) így került bele két fasza pioneer 3 utas hangszóró(ha már ott a lyuk), és láss csodát igen fasza mély alapot adott a dolognak. Lehet hogy a szakik szerint nem szabályos, de a gyáritól sokkal jobb lett így a rendszer.

    3. okos hifi topiclakók szintén nem ajánlják a sony cuccot , nekem mégis az lett. egy usb-s cdx gt 35 u.

    Ezek szerint 3 pontban eltértem az ajánlottól, és láss csodát a zene sokkal jobb lett a kocsiba mint a gyári. Igaz ha sokkal jobbat szeretnék, alapjaiban máshogy kéne elkezdeni, de így kicsi pénzből ugrottam egy szintet a gyárihoz képest. Persze részleteiben mindenről lebeszéltek hogy hülyeség meg szar. Viszont a általában nem hallgatok már a fórumosokra, mert ott csak a csúcsminőség és az elfogadott, minden más szar.

Új hozzászólás Aktív témák