Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz erikke17 #21211 üzenetére

    Érnek azok... Ajánlom, h nézz fel az idevágó index topicba, nagyon sok hasznos dolog és infó van fent.
    Kevés szabályos DRL van a piacon, a rendőr első körben azért szexel veled, h eleve a szükséges jelzések nincsenek rajta a fényforrás burkolatán. Nem elég az E jelzés szólok, de pl a teszkóson is rajta van, h forgalomban nem használható. Indexes, kéken világító stb cirkuszi szar nem oké.
    A szabályos elhelyezést ne firtassuk, van hozzá ábra, jelenleg ott tartunk, h autóban gyújtást ráad, DRL felkapcsol. Helyzetjelzőt, tompítottat, távolságit felkapcsol, DRL lekapcsol.
    Szabályos nappali menetfények: ATU (német Homasita, kicsit tűrhetőbb minőségben, ez a legolcsóbb amúgy), Osram, Philips, Hella. Árban is ez a sorrend, értelmes összegért az Osram hozható el, ebből is van két típus, az indexen egy boltos úgy reklámozta magát, hogyha lefotózod a beépítést és a kocsit a DRL-el, ad kedvezményt. Jófej volt, mert megelőlegezte :DDD
    MÁSIK: dircsiszürcsi. Miért van felváltásnál meg kigyorsításnál olyan hangja, mintha tüsszögne, szürcsögne, majdnem, mint a legendás LEFÚVÓszelep??? -> [link] A megnövekedett levegőigény ekkora felületen így reagál?
    Miért van az, h bizonyos direktszűrőknek saját kis háza van? Ilyesmi: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák