Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz diablo1984 #102976 üzenetére

    Na ma a katalizátor tisztítós benzinnel lőttem egy 420kn autópályát, többnyire óra szerint 140es tempón(valós valami 134-135), 4000es fordulat fölött kicsivel. Jelentem kibírta, még vissza a klímát is végig használtuk(azért fordulaton is vesz el a csikókból).
    Olajfogyasztás 0, hibakód 0, egész jól muzsikál a verda, de brutál kátyús az M3as, pusztulat állapotú.
    Fogyasztása 7,5l volt, visszafelé hoztam egy bontott szívósort hozzá, hogy ez a dízeles csörgése elmúljon.
    Jövő héten megint méretek CO-t rajta, kíváncsi leszek rá.

    Apropó, szívósor, amit hoztam az ugyanolyan mint ami az autóban van, leszámítva, hogy ennek a közetében nincs az a kis mágnes, vagy mi a figyf@sz, a bosch száma utolsó 2 karaktere el is tér.
    Valahol régen olvastam, hogy az mire is való, de nem találom azt a leírást. Valahogy majd átrakom a másikból és öröm bódottá, valamint kap egy kis kenést a műanyag felületek, hogy ne kopjon annyira. Ez minimálisan lóg(használt) , nem csörög, kíváncsi leszek.

    néztünk ma egy hyundai-t, direkt kérdeztem, hogy messziről megyünk, mondják meg, hol volt fújva és milyen szinten, erre csak a bal hátulján egy karcolás. Odamentünk, kértem egy rétegvastagság mérőt, hoztak, de kérdezte a fickó, hogy éstek-e hozzá, mondom nem, ideadja, tiszta zagyvaságokat mért, nem is értettem mit mutat. Mondja a fickó, hogy biztos elromlott. Erre az opelből elővettem a sajátom, kiakadt a fickó szeme, körbemértem, talán csak a tető nem volt fújva(azon meg karc és horzsolás volt, hogy mitől azt nem tudom. 80-280mikronig volt minden, ami még nem sok, a s]zínt eltalálták, de, szemétre lett fújva, a gitt lyuka átütött, meg volt folyva a festék, a bezárt ajtó és küszöb között a lakk "cseppkövet" képezett... És ezért mentem több mint 400km-t, holott direkt rákérdeztem telefonban, kuplungja nagyon fent fogott, szélvédő kavicsfelverődéses, lámpa fülei visszaragasztva szélvédőragasztóval. 3,29milliós autó... Kapják be. Ja az opelt megmutattam, azt mondták az okoskerék halott benne, atttól csörög, motorhibás... én csak álltam és ámultam, mondom, OK, akkor motorhibás... :W

Új hozzászólás Aktív témák