Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
E-5 holnap?
-
Messer22
senior tag
-
SpongyaBob
veterán
Olyan sokan paráznak, hogy vége a 4/3-nak, de nem tudom mire fel, Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem egy zsákutcás rendszerem van..
Viszont ha az bejön amit ROBOTER már korábban írt egy másik fórumon:"A jelenlegi bázistávolság és képméret mellett talán a 4/3 az egyetlen rendszer, ahol a tükör elhagyásával elférne az aknában a színbontó prizmarendszer és a 3 CMOS. Nem sok rá az esély, de ez lenne igazán nagy húzás, a 4/3 mélységélessége az APS-H képminőségével."
akkor ez hatalmas lenne.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #1808 üzenetére
Ezt a prizmas dolgot nemismerem
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #1810 üzenetére
Ja, de E-30 65k er megjobban nemtudom melyik lesz elobb
-
-Shadow-
aktív tag
Ha ilyen ütemben haladunk, akkor hamarabb lesz 65k-ért E-30, mint E-5, vagy mittomén. Ideje lenne valamit virítani lassan. Nikon meg Canon szinte havonta dobál valami újat, itt meg nem volt semmi az E-620 meg E-450 óta. Ha már Oly mellett döntöttem, legalább a nyálam hadd csorgassam már valami újra, ha lóvém nem is lesz mostaság rá...
-
nesa
veterán
-
Messer22
senior tag
-
SpongyaBob
veterán
Az Én tippem egy DSLR a felsőbb szegmensbe (magyarul E-5) és két de legalább egy fényerős fix 1.4 vagy 1.8-as
-
-Shadow-
aktív tag
válasz SpongyaBob #1816 üzenetére
Legyen igazad.
Én mondjuk egy jóárasított E-30-at szeretnék magaménak tudni leginkább -
-Shadow-
aktív tag
válasz SpongyaBob #1818 üzenetére
Nekem 520 van. Meg vagyok vele elégedve, két dolgot leszámítva. Kicsit karcsú a 3 fókuszpont, meg értékelnék egy nagyobb keresőt.
-
Messer22
senior tag
válasz SpongyaBob #1820 üzenetére
HI
Azért sokszor jó lenne a több fókuszpont, de oda már más váz kell, ahol gyorsan lehet váltani tárcsával
tapiztam egy D300-at meg egy 40D-t nemrég...háát Ha az E5 nem virít nagyot, akkor roló le!Messer
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #1818 üzenetére
M42 50/1,8 veszel 5k er azt majdnem ottvagy mint a canon gagyi ,sot meg a meterskalan is lehet jobban elkapod a fokuszt mint az
-
Messer22
senior tag
válasz SpongyaBob #1823 üzenetére
HI
Majd megyünk E3-at kukázni
jó az oly, de komoly dolgokra kevés vagy csak nagy erőfeszítések árán alkalmas..Messer
-
SpongyaBob
veterán
Az a baj hogy nem szeretem a manual fókuszt, ha már van egy ilyen gépem, már bocsi a kifejezésért, de nem szeretnék tökölni. Sokszor az elkapott pillanatokból lesz a jó kép, amit ugye az 50/1.8-cal nem lehet. Épület és tájképre elhiszem hogy jó Mondjuk még kimondottan manual obival nem próbáltam, így erről nem tudok véleményt mondani
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz Messer22 #1824 üzenetére
Simán megyek én is kukázni
Nekem egy dolog kellene az E-3-ból de nagyon, vagyis kettő : A kereső és a szigetelt váz..(erre akkor jöttem rá mikor néhány méterre mentünk a vízeséshez és tiszta vízcsepp, pára volt minden és értékelhető képeket buktam el emiatt) szóval a szigetelés jól jött volna.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Messer22
senior tag
válasz SpongyaBob #1827 üzenetére
HI
410 bírta a havat és a szemerkélő esőt sigma 55-200-al. Nem cukorból vannak szerencsére
ajánlom figyelmedbe: http://www.youtube.com/user/DigitalRevCom#p/u/0/FWzsXeXCwuc
Az E1/E3 azért megnyugtatóbb
Messer
-
Messer22
senior tag
válasz SpongyaBob #1829 üzenetére
HI
Nézd más szemszögből: extrém teszt, mi biztos nem vállalnánk be!
Két öreg gép, nem tétel és valószínűleg céges volt.
(máshol telefont, autót, stb törnek össze)Messer
-
2ning
tag
válasz SpongyaBob #1829 üzenetére
Hülye kis köcsög. Golyót neki.
Ez sem semmi! És ez egy OLY!
[ ] -
-Shadow-
aktív tag
Ha jobban belegondolok, akkor van létjogosultsága a dolognak. Pédául agyoniskolázott amerikai testvérünk berakja a macskát a szárítóba fürdetés után, oszt simán mellérakja a gépet, hogy tudja dokumentálni a benti történéseket.
A "tesztből" látszik, hogy a gép bírná, a macskában nem vagyok biztos...[ Szerkesztve ]
-
-Shadow-
aktív tag
válasz SpongyaBob #1835 üzenetére
Nekem sincs kétségem, hogy simán el tudnám cseszni anélkül, hogy szánt szándékkal rongálnám. Murphy törvénye....
-
-Shadow-
aktív tag
Mi ez az össznépi punnyadás?
-
-Shadow-
aktív tag
válasz SpongyaBob #1838 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy sárkány jellegű képződmény.
A gorilla annyira nem jött be. De, ha jól emlékszem neked sem ez volt anno az avatarod.@2Ning
10 nap, 10 nap...! Na de, mihez képest? Máskor is volt már csodavárás, azt mi lett belőle.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #1841 üzenetére
Nekem is mas volt az avatarom
Lehet nagy durranas lesz ezert nagy a csend
Jee most vettem eszre hogy mar nem (PH! addikt) vagyok
[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
Olympus Zuiko Digital ED 14-35 mm f/2.0 SWD teszt fincsi de majdnem 1900 dollár
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
-
rumos14
nagyúr
válasz SpongyaBob #1844 üzenetére
elsőnek lehet h az első, de biztos nem az egyetlen... Zuiko 35-100/f2 is létezik, hasonló áron
szvsz f2 ide vagy oda, ezek komolyan túl vannak árazva. full frame-re átszámítva (gyútáv és DOF tekintetében ez 28-70/f4-nek felel meg... és tudom, az f2 az f2, tehát bitangrövid záridőket lehet használni, de valljuk be, a Canikon FF vázak legalább egy stop fórral bírnak zajmentességben a legjobb Oly-hoz képest is, az E-3-hoz képest pedig főleg, és gondolom erre szánják ezeket az obikat. -
rumos14
nagyúr
válasz SpongyaBob #1846 üzenetére
te azt írtad, de javíts ki ha rosszul értelmeztelek , h a 14-35 az egyetlen f2-es zoom. erre én kiegészítettelek, hogy nem, létezik még egy (természetesen az is Oly/Zuiko).
ill. felhívtam arra a figyelmet, h 4/3-on az f2 az kicsit más mint FF-en. -
SpongyaBob
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- Politika
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest