Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Ezt a vakut egyébként csak a vázról lehet vezérelni? Mert nem nagyon látok a hátán kezelő szerveket. És akkor ebben az esetben slave módban nem tud kisebbet villanni, csak teljeset?
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
sebgutkopf
őstag
válasz -Shadow- #2696 üzenetére
Elég vegyes érzelmeket ébreszt bennem ez a teszt. Egyrészt a kezelése és konfigurálhatósága még jobb mint az e3-é, így az IS gomb lehagyása megbocsátható, akár a korábbi dedikált dof gomb is használható erre. Jó az új kijelző, az IS még jobb lett. Ehhez képest a képminőséget nem részletezi kellőképpen a teszt, hogy mennyivel részlet gazdagabb. Csak az iso-val foglalkozik végig, ami a leírás alapján ellentétben a korábbi lelkesedéssel nem is tűnik jobbnak az e3-tól. A képélességről, dinamikáról viszont alig esik szó. Kell még egy PH teszt, ha minden igaz készülőben és azért a Dpreview tesztjét is várom, sőt talán azt a legjobban.
Ez alapján egy nagy kérdőjel. -
-Shadow-
aktív tag
válasz SpongyaBob #2707 üzenetére
Nagyon sokkal én sem lettem tőle okosabb. Minden esetre teszt ide, vagy oda, mocskos drága.... Szóval nem fenyeget a veszély, hogy ilyenem lesz. Ellenben az E-30 nagyon b@sztatja a csőröm....
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Vettem ME1 nagyitos szemkagylot ,kivancsi leszek, csutortokon szerintem megjon
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #2710 üzenetére
Enis
-
BeeTm
tag
Sziasztok!
Eladóvá vált egy hibátlan,karcmentes Zuiko 35 macro obi kihasználatlanság miatt.
Garancia sajna már lejárt.irányár: 40.000Ft.
http://beeproject.atw.hu
-
-Shadow-
aktív tag
-
-Shadow-
aktív tag
válasz SpongyaBob #2717 üzenetére
Köszi srácok!
-
-Shadow-
aktív tag
Ha már így tetszett, akkor dobok egy Vajdahunyad várát is.
-
-Shadow-
aktív tag
Nem akar valaki egy zsír állapotban lévő E-520 vázat? Eladnám....
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a "Super FP", és a "HSS" között mi a különbség?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nesa
veterán
válasz Játékos #2731 üzenetére
Szerintem semmi Metz HSS-t az oly meg super FP minden gyarto kulon nevet ad neki de a lenyeg a gyors zarido.
(#2732) -Shadow-
Mind1 azert nemszakad meg a szivem az 520 kepe tavolabb al tollem.Lehet nekem is majd feljebb kene nezelodni E30 fele ,bar kivancsi leszek jon-e valami vaz az elkovetkezendo 1-2 honapban...
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Hátha valaki érdekel:
EladóASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
Eladó egy szép Helios 44M-6+M42 adapter ha kell
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Játékos
addikt
Mennyi volt? 1/300 másodperc? Egyébként tetszetős kép.
Vakura visszatérve: minden "lebeszélés" ellenére FL-36R-t veszek. Azon kívül, hogy 2 elem kell bele, nem nagyon tudok negatívumot mondani, legfeljebb az árát, de számomra nagyon fontos a kis méret, a mindenfelé forgatható fej, a Super FP mód, meg persze a rádióvezérlés...
Elvileg holnap meg is érkezik. Majd mondom, milyen.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nesa
veterán
válasz Játékos #2742 üzenetére
Es szerinted melyik jobb a sima vagy amin a szaturacio maxra van huzva?
Itt az exif info.40-150 el is lehet kb 5. oldalon talalsz vele keszultet is.
Na kivancsi vagyok a vakura, hol veszed?
-
nesa
veterán
válasz Játékos #2744 üzenetére
Valami nagyon jofele akut vegyel bele mert kulonben 1 feltoltes 10-15mp, mar korabban olvastam ilyen gondolatokat hogy kivezetve es 4 akuval de nemtudom ugy gyorsul-e ,valjuk be amikor kidobtak az R verziot megcsinalhattak volna 4 akusra... dehat akkor mar tul jo lett volna
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz -Shadow- #2746 üzenetére
Ez mitől különleges?
Sanyi:
ha 4 akksi menne bele, akkor pl. nekem nem is kéne, mert nagyobb lenne. Nekem direkt tetszik a kis méret. Másrészt eddig nem volt olyan alkalom, amikor nagyon gyorsan/sűrűn kellett volna teljesen kisütnöm vakut. Ha meg félerővel villangat, akkor azért jóval gyorsabban mehet a móka.
Mindegy, meglátjuk, milyen lesz, csak érjen ide.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-Shadow-
aktív tag
válasz Játékos #2747 üzenetére
Attól, hogy akksi, de úgy viselkedik, mint egy elem. Folyamatosan adja le a teljesítményt, nem úgy, mint az akksik, ami egy ideig tolja neki rendesen, aztán hirtelen vége, mindenféle különösebb átmenet nélkül. Eddig 2700 mAH-as Varta akksikat használtam. Na abból két szettet vígan leszív, míg az Eneloop-pal bőven csak az elsőt használom. A másik pedig az, hogy alacsony az önkisülése. Ezt vígan elteheted feltöltve, nem fog meglepetést okozni, hogy basszus ez lemerült. Ha jól emlékszem egy év után is 85% körüli a töltöttsége.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz -Shadow- #2749 üzenetére
Akkor a "rendes" akksik ugyanolyan gyosan töltenek, ameddig magas a töltöttségük, csak hírtelen elfogynak?
Mert nekem is 2600-os Annsmann akksijaim vannak jelenleg. Igaz, abból egy rakásnyi.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest