Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz atesss #17554 üzenetére

    Üdv!
    Ha nem is tudok mindenre, egy pár dologra válaszolnék:

    - Fibaro Dimmere pl ilyen - félreértés ne essék, ez nem kapcsoló, hanem Dimmer, és úgy működik, hogy igazából nem szakítja meg az áramkört teljesen, hanem csak annyira csökkenti a kimenő feszültséget, hogy a fényforrás ne világítson, de az áramkör annyira éljen, hogy meg tudja táplálni a modult - ilyenkor kell egy átkötés a kimenő kapcsolószál (Sx), és a N között.

    - A Shellyk teljesen jók, igazából még gyári szoftverrel is.

    - Folyamatos maximum terhelésre biztos nem jó, de pl nekem a mosó/szárítógép előtt van egy SHP2, ami simán felmehet 3000W környékére, és köszöni szépen, jól van.

    - Szilárdtest-relékből még csak Arduinora/ESP-re kapcsolható relémodulokat láttam, szerintem nem nagyon alkalmazzák még.

    - Ha komolyabban érdekelnek a Shellyk, és van Facebookod (valamint angol nyelvtudásod), akkor lépj be a csoportjukba: [link] . Sok kérdésedre választ találsz, amire meg nem, azt tedd fel nyugodtan, az is lehet, hogy közvetlen a fejlesztőtől kapsz választ.

    - A Shellynek is ott a 3EM mérőnek, de pont ma láttam egy projektet valahol, ahol PZEM004T + 3db ESP32-vel csinált fogyasztásmérést. Szóval sokminden megoldható :)

    [ Szerkesztve ]

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák