Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Same rules apply!
-
veterán
válasz EQMontoya #45101 üzenetére
Nalunk az info epuletben kikapcsoltak a belepokartyas rendszert a termekhez, mert panaszkodtak a hallgatok, hogy nem tudnak barmikor kirohanni a terembol, ha ugy erzik. (csak jogosultaknak volt kartyaja, pl tanar) most minden ora elott megvarhatjuk amig a tanar elslattyog a kulcsert
Pedig szep nagy uvegfeluletei vannak, valami hasonlot elbirt volnaEverybody lies.
-
nagyúr
az komoly, hogy erre a nagyszerű almás telefonra nem lehet zenét rakni csak itunes-szal?
próbáltam mp3-at juttatni rá több féleképpen, próbából.
egyszer a gugli drive-ról akartam leszedni, azt mondja, hogy nincs olyan program, ami lejátszaná...
Az előbb pedig elküldtem magamnak egy mp3-at email-ben, megkérdezte a mail kliens, hogy letöltse-e, mondtam neki, hogy igen, de nem történt semmi.Ez komoly, hogy ez a nagyszerű rendszer így működik, amikor az mp3-at még egy nokia telefon is felismerte ~8 évvel ezelőtt?
Valaki kérem, hogy homályosítson fel, hogy hogy lehet anélkül használni ezt a csodát, hogy itunes-t installálnék?danke
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #45107 üzenetére
Most lebuktál, hogy céges telefonra akarsz multimédiás tartalmat feltenni!!!!444négy!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
EQMontoya
veterán
Tisztességes berúgás utáni pálinkás jóreggelt!
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Kukacnak sok szeretettel, avagy a dilettantizmus mekkája... Merjünk hülyék lenni!
Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #45107 üzenetére
A saját mp3-aidat egy megadott mappából simán beolvassa és átmásolja az itunes. Ráadásul albumkép, id3 tag, metaadatok, és egyebek tekintetében is az egyik legjobb lejátszó. A rossz hír az, hogy ezzel minden pozitívumot elmondtam az itunesról.
Ezek szerint saját csengőhangot még nem próbáltál meg beállítani (állítólag lehet, nekem nem sikerült), illetve a fotókat, vdeókat nem próbáltad meg még rendszerezni, vagy számítógépre importálni - mindkét művelet katasztrófa.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz parandroid #45117 üzenetére
még nem, de nagyon egyszerűnek tűnik
-
bobsys
veterán
válasz parandroid #45117 üzenetére
Csengohangal en egyszer elszorakoztam, ugy 2 ora alatt sikerult is. Vallatani lehetne a munkafolyamattal.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nagyúr
válasz bobsys #45119 üzenetére
Én már azt sem értem, hogy ez a platform hogy lehet még életben 2015-ben, nemhogy azt, hogy miért ilyen népszerű, sőt "menő", és hogy fanatikus rajongói vannak. Mondhatni úgy is, hogy ez egy unortodox okostelefon. Ami nem okos.
De biztos bennem van a hiba megint.
Amúgy itt van a leírás.
[link][ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Pedig a zapple pont arról híres, hogy it dzsászt vörksz...
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #45120 üzenetére
Igen, ezzel a leírással lehet minimum 30 mp-es dalrészletet beállítani csengőhangnak - viszont nekem egy 2 mp-es, majd rövid szünettel ezt ismétlő hangom volt évekig, amiben az a szomorú, hogy az alábbi módszer a 30 mp-nél rövidebb hangfájlokat nem tudja kezelni, ami a minősített WTFLOL esete. Persze csinálhattam volna a csengőhangomból kopipészttel egy egyperces mp3-at, de inkább it feladtam, és használom az egyik előre telepítettet - illetve azt sem, mert gyakorlatilag évek óta nem használok hangos csengetést.
Fanatikus rajongói meg mindennek vannak (putyin-rajongó tinédzserek klubja megvolt?), nyilván az óceánon túlon, ahol sokáig csak az alma létezett, mint okostelefon, ott még nehezebb levetkőzni a berögződéseket.
Én sok mindent kipróbáltam, és egyiknek sem lettem abszolut rajongója, de továbbra is állítom, hogy telefon méretű és alapvető funkciójú mobil eszköznek az ios felel meg leginkább. Tablet méretben (7-8") egyelőre azt mondanám, hogy inkább a droid (az ipadet egy év után eladtuk, a win8-as tabot meg alig használom), ennél nagyobb méretben pedig egyértelműen windows a bejövős nálam.
Telefonban az androidnak sokkal több bosszantó aprósága volt számomra, és ha nem töröd (amire én nem vagyok hajlandó), akkor a három közül a legbutább, legtehetetlenebb, és legerőforrászabálóbb rendszer a három közül. Telefonos windows-ban van potenciál, de most már megvárom a Win10-et.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz parandroid #45122 üzenetére
Egyre erősebb bennem a gyanú, hogy a nexusos kalandoddal valami hibás példányt fogtál ki, mert nekem ~3év alatt gyakorlatilag minimális gondom volt vele (merülés system update miatt). Ja, és nem kell törni semmit, de lehet, azért nexus, hogy azt rakj rá, amit akarsz.
A b. nejemnek vettem egy Moto G-t, amin szinte majdnem gyári nexus.-szerű natúr android van, olyan üzemidőket produkál vele, hogy hihetetlen (két-három napig bírja a múltkor 1200 óra uptime-ja volt),Ez a csengőhangos almás kaland pedig kabaré.
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #45122 üzenetére
"telefon méretű és alapvető funkciójú mobil eszköznek az ios felel meg leginkább"
Nem, mert annak a Siemens A35 felelt meg@: Nekem eddig 1318 óra volt különösebb hozzányúlás nélkül, és lenne már azóta sokkal több, ha én hülye nem hagyom kikapcsolásig merülni...de nem nyalóka még, nem győztek meg.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #45123 üzenetére
Az Androidos gondjaim nagy része nem bug volt, hanem feature, amit rootolással meg főzött romokkal ki lehetett volna küszöbölni, de mint említettem, ilyesmivel nem kívántam foglalkozni. Emellett a tárcsázót, meg úgy általában a telefonos részt soha nem tudtam megszokni. Volt egyébként Galaxy S-em is, meg Galaxy Mini is a családban, meg háromféle droidos tablet (az első valami myaudio gagyi, aztán egy samsung tab2, utána a nexusok).
Alapvetően a legnagyobb baj az androiddal a sok google-s alkalmazás, amik sokkal tolakodóbbak, mint almáéké, pedig azért nekik is van pár. Ráadásul rengeteg helyet és memóriát foglalnak, folyamatosan jönneka sosem használt (de a háttérben ha kell, ha nem futó) programok mindenféle kérésekkel, frissítésekkel, anyámtyúkjával (google talk, locations, music, maps, videos, mittudomén még mik voltak).
Másrészt sokkal hamarabb amortizálódik a rendszer a hardver korosodásával, ráadásul ha nem referenciagéped van (nexus), akkor cseszheted a frissítéseket. A gyártók saját moddolásai meg többnyire csak ártanak, mint használnak, ezért is vagyok úgy vele mostanra, hogy ha droid, akkor csakis gyári (ismét csak a nexus).
Ami még sokkal jobban kézreáll az almán a névjegyzék és a telefon mellett, az az üzenetek modul (nem kicsit fontos egy telefonnál), és nekem egyértelműen a böngészés is jobban bejön.
Emellett kiemelném még a store, és a benne lévő appok minőségét is, droidéknál jóval több applikáció van, de sokkal nagyobb arányban van köztük ellenőrizetlen, és használhatatlan szemét. Mostanra ott tartok, hogy valami normális applikációért inkább fizetek, de legyen megbízható.
Ezzel szemben droidon ott a szanaszét moddolhatóság, a bárminek a telepíthetősége, a komolyabb hálózati hozzáféés és hozzáférhetőség, illetve a használható fájlkezelés, amit almán soha nem fognak tudni megcsinálni. Az előbbiből már kinőttem, konkrétan egyáltalán nem előny, inkább hátrány számomra, de megértem, akinek ez fontos, a második rész meg akkora probléma az almánál, ami kizárja, hogy tabletből pl almásat vegyek, de telefonon együtt tudok vele élni. A szinkronizáció is egy borzalom egyébként a random faszságaival, meg a hol átviszi, hol nemmel.
Ja, és a nagy kedvencem, hogy egy windowsos asztali gépen felismeri ugyan az itunes, hogy Kata iphone-ját, vagy az enyémet dugjuk-e rá, de leszarja, mindkettőnk összes adatát összeszinkronizálja, nyilván fontosnak tartja, hogy ugyanazok a kontaktok, képek és videók mindkettőnknek meglegyenek a készüléken is. Érdekes módon az üzeneteket nem szinkronizálja össze.
Újraindítgatni egyébként én is csak akkor szoktam, amikor frissítésnél ő kéri, szóval stabilnak stabil ez is.
Bleki: Nekem a Nokia 6210 volt a valaha volt legjobb telefonom. Bár az E51-E52-t is szerettem a modernebbek közül.
p
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz parandroid #45125 üzenetére
szerintem nagyon régiek és felületesek ezek a tapasztalataid, amit egy 2010-es hardveren szereztél, egy mai hardveren, a mai android rendszerrekkel egyszerűen nem tapasztalnál ilyeneket.
Valóban, a nexus s-nek csak 512 MB volt a memóriája, és abból sokat foglaltak a rendszer-alkalmazások, pláne, miután megjött az ICS meg a Jelly Bean.De egy nexus 4-esnél (ami szintén 2012-es hardver) a 2 GB ram-mal ez már teljesen marginális kérdés, mindig van legalább 1 GB szabad memóriám...
Amúgy pedig nem érzem, hogy tolakodó lenne. PErsze, belenyomja a képedbe a g+-t, de le lehet tiltani az 1. percben, és helló.Szerintem összességében annyival logikusabb, szabadabb, összeforrottabb az egész androidos rendszer... tegnap kivételesen böngésztem az iphone-on. meg akartam valamit osztani, majd közölte, hogy nem vagyok belépve a fészbúkba. pedig igen, csak ő valamiért nem kötötte össze a böngészőt a fészbúk appal. ezek a dolgok két gombnyomással mennek maguktól a droidon, szóval tényleg nem értem, miért ilyen.
De a mai sikerélményem, hogy 4 nap után végre találtam egy böngészőt, ami olvasható betűméretű, ÉS képes tördelni a szöveget, mondjuk fisher 99 kollega blogjában :-)
Úgy hívják, hogy opera mini. Ez szerintem sok mindent elmond az ios-ről, hogy se a safari, se a chrome, se a dolphin nem képes egy csomó dologra (amit ugyanezen programok amúgy tudnak pl. androidon)[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #45126 üzenetére
Áá, hát mert te nem vagy képes csak simán használni azt a telefont. Neked mindenáron különleges speciális igényeid vannak. Neked semmi nem jó úgy ahogy sokmillió almásnak meg igen. Minek akarsz mindenáron mindent jobban tudni mint a tervezők?
Nem való neked az i. Téged már magába szippantott a droid.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Viszlát
addikt
válasz parandroid #45125 üzenetére
Épp egy S5-öt tapogatok, ismerősnek vettem mer' itt olcsóbb és hát megkért, hogy nyomogassam egy kicsit, ha gond van vele, akkor még cseregariba megoldódjon mielőtt megyek haza. Ha jól tudom, ez tavalyi modell, fél évvel az 5S után jött ki.
Szóval olyanok vannak vele, hogy Skype beszélgetés közben bekapcsoltam a kamerát, amitől a hívás pár másodpercre megakadt, majd minden fotó készítésénél ugyanez a jelenség. Az, hogy programok telepítésnél többször kifagyott a play store, az szvsz nagyon gáz. A füles minősége borzasztó, felveszi a vezeték súrlódását is, Nokiához komolyabbat adtak 10 éve.
Persze gáz az itunes, de ilyesmi gondjaim abszolút nincsenek az 5S-sel...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
fasyrt
őstag
Megmondana valaki, hogy itt milyen procira akarnak racuppantani egy lga775-ös hütöt?
-
fasyrt
őstag
Ezer bocsanat, meg voltam rola gyözödve, hogy a tualatin elött nem volt semmi hokuszpokusz.
Köszönöm a valaszokat!
Idiota stockfotosok... -
nagyúr
Az a vicc megvan, amikor a diáknak a vizsgán rovar-lábak alapján kéne azonosítania a rovart, és otthagyja a vizsgát, a vizsgáztató pedig utána kiabál, hogy "álljon meg, mi a neve?", mire a diák bedugja a lábát az ajtón, hogy "azonosítsa"
Na, kb. erre emlékeztettek engem.
Kockák vagytok, a legrosszabb fajtából
Már várom a RAM-felismerő versenyt is
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #45126 üzenetére
Nem, ezek friss tapasztalatok, van itthon két Nexus 7 a gyerekeknek (igaz,a nagyobbik nem használja már, amióta megkapta a surface-t). Nyalóka van mind a kettőn, ami egyébként önmagában nem rossz rendszer. És ez még a használható méret, ahol az Android a nyerő nálam. Telefonos tapasztalat tényleg régebbi, de amiket olvasok bemutatókat, azok sem győznek meg soha, hogy az ios millió hibája ellenére legalább annyira használható cuccot legyenek képesek összerakni. Eleve az, hogy a kontakt- és híváskezelés alig fejlődött a Windows Mobile óta (Samsung Omniám is volt anno, yay) eleve nem vet túl jó fényt a droidra.
Egyébként van egy Samsung Galaxy Minim 2.3-as androiddal, abban van a feltöltős magyar sim-kártyánk.
Na, de mondj valami rosszat is lassan az androidról, légyszi, mert én itt veled szidom az ios-t, de te még csak fényezted a robotot, szóval lassan óhatatlanul előkerül az adekvátnak tűnő Nakiafanboy? kérdés.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #45141 üzenetére
Nekem az Androiddal csak az instabilitás volt a bajom. Fagyott, újraindult, hívás szakadt, szarakodott a hang hívás közben, ilyenek. Pedig alig-alig volt rajta telepített app, az is mondjuk ebay meg hasonló, viszonylag normálisnak mondható cucc.
Same rules apply!
-
gaborbol
őstag
válasz fasyrt #45139 üzenetére
Rakerestem a kepre, eszmeletlen sok oldalon megtalahato, ha csak 20%-a fizetett erte, mar megerte nekik.
Tualatinon sokkal nagyobb volt a kupak, es abbol en csak zoldet lattam, barnat soha, vekonyabb is volt az alja.Legelso cegnel ahol meloztam raktuk ossze az 166 penyokat , az osztalyvezeto meg kapta az uberkiraly 233-at, aztan jottek at hozzak a szoftveresek, hogy a forditas majd 2 oraval kevesebb ido alatt fut le naponta az uj gepeknek hala. Mi meg csak neztunk, hogy kit erdekel? Ocsem a jatekok mennyivel jobban futnak.rajta?
-
nagyúr
válasz parandroid #45141 üzenetére
"iOs" és "legalább annyira használható", egy mondatban..?
az ios-ről egyelőre az a véleményem, hogy korlátoz. kellemetlen. kicsi a betű. nem tördel rendesen.
bizonyos programok-beállítások esetén (ahol valamelyik sarokban van egy OK vagy mentés gomb), nem érzi az ujjam csak ötödszörre.
Zenét hallgatni kurvajó, és nagyságrendi fejlődés egy blekkberri után, de mégsem fogom többet nyomogatni, mert nem növeli különösebben a hasznosság-érzetemet, és általában nem jó olvasni, és írni sem jó rajta, mert keskeny, fekve meg kevés a hely, még a ponthoz is külön be kell lépni egy menübe, stb.Véleményem szerint nincs hibája azon android(ok)nak, amit (amiket) használok. A kamera-probléma adott, de az Nexus 4-specifikus.
Nem fagy, stabilan működik, logikusan használható. Kb. 80 appom van, ebből kb. 25-öt telepítettem én, ezek hasznos appok, nem játszom rajta, amit akarok, azt megcsinálja. Néhány appot meg is vettem, mert tök jó. Szeretem, hogy van file-rendszer, hogy tudom pakolgatni a dolgaimat könyvtárakba, tudok belőlük rar-t csinálni, felküldeni a felhőbe két gombnyomással, majd lementeni bármelyik notimra, stb. Ugyanígy vissza is tudom állítani. Szeretem, hogy még a billentyűzetet is válogathatom.
Szeretem, hogy felnőttnek tekintenek, hogy engedik, hogy garázdálkodjak a készüléken.A tárcsázó és névjegy számomra jól működik. (Egy baj van, hogy lollipopp alatt kisebbek a gombok, így pl. nehezebb visszahívni valakit. de szvsz ez kezelhető).
Nem tudom, Te mit vársz el egy tárcsázótól, szerintem egyértelmű opciók vannak, vannak könnyen elérhető kedvencek, mindent könnyű megtalálni, új számot hozzáadni, összevonni másik névjeggyel. (tudom, nincs olyan fícsör, hogy összekeverje a névjegyeimet az asszonyéval, de szerintem ez nem gond )Igaz, sosem használtam samsungos csili-vili csodákat.
És mondom, hogy a 2.3-as android óta nagyon sok víz lefolyt a Majnán.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
Azt kell mondjam egy 3 napos kirandulas utan hogy bizony eszak-wales is gyonyoru
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
Kirándulás?? és a kocsma meg addig áll?
------------------------
Más téma. Jön a kedvencem, a lomtalanítás. A lomok kikészítésének dátuma elvileg vasárnap - de a kisebbségiek már itt vannak, és foglalják a területet... itt alszanak a parkolóban.
Ezen minden évben elképedek. Meg azon is, hogy természetesen mindig egy hétvégét csesznek el ezzel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest