Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz szőröscica #44798 üzenetére
Független mobil hotspottal nem járnál jobban?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tothgera30
Ármester
Besz@rás ez a Magyar kormány... Röghöz kötés... kb. havi 20k-ért...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #44803 üzenetére
kis rög, kis pénz...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
válasz Tothgera30 #44807 üzenetére
Illetve aki kitudja csengetni,az elmegy valami magán klinikára.Aki nem hát az meg így jár..
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Azt olvastam valahol, (lehet hogy itt? )hogy a hirtelen sok víz (0,5 liter+) ivása lökésszerűen megemeli a vérnyomást. Ez igaz, és ha igen, mi a mechanizmus?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tothgera30 #44811 üzenetére
Szerintem le , mert ugye józan ésszel azt gondolná az ember, hogy a bevitt folyadék felszívódásával a vér is hígul, és hígabb, könnyebben keringethető folyadék hatására csökken. Vagy ez hosszútávra igaz, de rövidre nem?
Azért kérdem, mert néha csak délután veszem észre, hogy alig ittam még, és olyankor egy pohár lemegy, de akkor már jólesik a második is egyből. Ezek után viszont 10 percenként kell kimennem és mintha ez a mennyiség "ami befolyik az rögtön kifolyik" módon színezetlenül, mennyiség változás nélkül távozik is azonnal.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
Már megint témánál vagyunk, Bleki belgyógyászata, anyagcseréje
-
nagyúr
válasz parandroid #44814 üzenetére
tényleg, hogy is állunk a gyűjtéssel..?
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #44814 üzenetére
Az egy dolog, de hogy lízingelni se tudok...
T30: nemá', te tudod én meg keressek rá?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
Ha hosszú évek után végre van egy magyar film, ami érdekel, és amit moziban is hajlandó lennék megnézni, és a hónap végén éppen Mo-n vagyok, viszont a filmet csak a bp-i mozikban játsszák, akkor megszívtam?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #44820 üzenetére
Akkor nc*re téka.
Kicsillagozva, mielőtt valamelyik túlbuzgómócsing beszólna a warezért...Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #44821 üzenetére
Jah, majd küldök a készítőknek pénzt kickstarteren, vagy ilyesmi. Csak vicces, hogy ha akarnék sem igazán tudnék jogkövető lenni. DVD-n meg nem veszek meg már semmit, mer tnincs is mivel lejátszani igazából. Abba meg bele sem gondolok, hogy milyen on-demand csatornán fog ez majd menni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz parandroid #44820 üzenetére
Publikus, hogy melyik film?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #44826 üzenetére
Csatlakozom, feelgood filmnek tökéletes, bevallottan ez is volt a céljuk a készítőknek.
Nekem mondjuk a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan jobban betalált, de az meg kifejezetten generációs film.
-
Tim82
félisten
Ide is bedobom némi inputot várva.
-
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #44822 üzenetére
Vagyunk így páran. Aminek értelme lenne, az hozzáférhetetlen.
-
nagyúr
Jürgen, aki az f-astrát meg az akku-elrendezését megtervezte úgy, ahogy, az mondjon le, azonnal. a nyugdíjáról is.
Basszus, háromszor kellett elmennem az asztráltesthez meg haza, mire minden szerszámom rendelkezésre állt ahhoz, hogy ki tudjam szerelni az akkut.
De most már töltődik. Legalábbis remélem.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
félisten
Olyan munkahelyi sztorim van, hogy nem hiszitek el, es le se merem irni
while (!sleep) sheep++;
-
parandroid
félisten
válasz Tothgera30 #44841 üzenetére
A legjobb fajta. Na, hadd csámcsogjunk mi is, írd meg novellában, és írd oda, hogy a legcsekélyebb valóságtartalma sincs, és hasonlóság, meg valós személy, meg véletlen, meg ilyesmik.
p
-
Csyppa
senior tag
válasz parandroid #44843 üzenetére
Más: Te, mint Németországban élő egyén, nem tudod-e véletlenül, hogy mégis hol lehet itt venni puffasztott rizst? Aldiban/Lidlben nem láttam seholse. Vagyis láttam, de a csokoládéból, amivel össze volt keverve nem volt kedvem kiszedni egyesével.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
parandroid
félisten
válasz Csyppa #44844 üzenetére
Különlegesebb dolgokat mindigg nagyobb helyeken érdemes megnézni, vagy valami normálisabb boltokban, mint a Tegut, vagy a Rewe. Ha van a környéken Toom (most már lehet, hogy Rewe Center), Real, vagy Globus, azért ott is megnézném, nagyobb a választék, és nem annyira saját márkás cuccokra épít, mint a Lidl/Aldi páros.
Ja, meg DM/Müller/Rossmann megér még egy próbát, amelyik van a közelben, ott elég sok minden van az édességtől az alternatív kosztig.
p
-
Bjørgersson
félisten
Két kecske, egy autó és a világ legokosabb nője
Ha jol emlekszem, a multkoraban volt koztetek szo valoszinusegszamitasrol, ugyhogy gondoltam erdekes lehet nektek. Szemely szerint masodik oldala felenel abbahagytam, nem nekem valo ez.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest