Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz parandroid #45125 üzenetére

    szerintem nagyon régiek és felületesek ezek a tapasztalataid, amit egy 2010-es hardveren szereztél, egy mai hardveren, a mai android rendszerrekkel egyszerűen nem tapasztalnál ilyeneket.
    Valóban, a nexus s-nek csak 512 MB volt a memóriája, és abból sokat foglaltak a rendszer-alkalmazások, pláne, miután megjött az ICS meg a Jelly Bean.

    De egy nexus 4-esnél (ami szintén 2012-es hardver) a 2 GB ram-mal ez már teljesen marginális kérdés, mindig van legalább 1 GB szabad memóriám...
    Amúgy pedig nem érzem, hogy tolakodó lenne. PErsze, belenyomja a képedbe a g+-t, de le lehet tiltani az 1. percben, és helló. :)

    Szerintem összességében annyival logikusabb, szabadabb, összeforrottabb az egész androidos rendszer... tegnap kivételesen böngésztem az iphone-on. meg akartam valamit osztani, majd közölte, hogy nem vagyok belépve a fészbúkba. pedig igen, csak ő valamiért nem kötötte össze a böngészőt a fészbúk appal. ezek a dolgok két gombnyomással mennek maguktól a droidon, szóval tényleg nem értem, miért ilyen.

    De a mai sikerélményem, hogy 4 nap után végre találtam egy böngészőt, ami olvasható betűméretű, ÉS képes tördelni a szöveget, mondjuk fisher 99 kollega blogjában :-)
    Úgy hívják, hogy opera mini. Ez szerintem sok mindent elmond az ios-ről, hogy se a safari, se a chrome, se a dolphin nem képes egy csomó dologra (amit ugyanezen programok amúgy tudnak pl. androidon)

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák