Hirdetés
- PlayStation 5
- GTA VI
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #58639 üzenetére
Ma pont le is akcioztak, 8 eur.
-
adalbert1
veterán
válasz Rigormortiis #58636 üzenetére
Mi is szerettük az Origins/Legendset, de nálam már csak a karakter miatt is Mario über alles
Érdekes, a gyerek pedig Sonic fan lett, az elmúlt 2 évben többet játszottam emiatt Sonic játékokkal, mint előtte bármikor -
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz szabonagyur #58653 üzenetére
[link] nekem hall szenzoros van benne. Driftmentes, az évek során picit tud nőni a deadzone de szinte észrevehetetlen lesz. (milliméterekről beszélünk és olyan mint a kuplung vagy a futómű. Mivel szokja a kezed max egy másik mellett tűnne fel, hogy pár miliméterrel kisebb úton dolgoznak az új joyconon az analógok.)
Ha csak olcsón gyors fix: [link]Ha kell szerszám is ez egy jó kis pakk: [link]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok,
most vettem egy OLED Switchet. A dokkkolohoz szeretnék egy külön fix adaptert. Van egy ilyen Xiaomi töltő fejem, USB-A csatlakozóval: [kép]
Ez jó lehet hozzá? -
tag
válasz tudi13 #58655 üzenetére
Az a baráti javaslatom, hogy inkább a Switchez használd minthogy a dokkolóhoz.
A dokkolóhoz inkább a gyári töltő... Sok tégla Switchet láttam már emiatt (és dokkolót is) akármilyen minőségű is volt a töltő.
A legnagyobb biztonság érdekében inkább használtan javaslok egy gyári Nintendo töltőt ami néha feltűnik itt aprón 4-5.000 Ft-ért.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
nylontacsko
senior tag
Volt már korábban kérdésem, de határozott válasz akkor nem jött rá...
Milyen (melyik) játék lehet az, amit offline (természetesen lehet kártyás) tudok játszani?
Hosszabb repülős úton szeretném elcsapni az időt"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Rigormortiis
veterán
válasz nylontacsko #58658 üzenetére
A F2P játékokon kívül mindegyiket. Még olyat is, ami minden más platformon nethez kötött (Diablo 3).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nylontacsko
senior tag
válasz Rigormortiis #58659 üzenetére
Köszönöm
Mondjuk lehetne annyi eszem, hoy simán ki is tudnám próbálni, mert egyszerűen kikapcsolom a wifit a konzolon, aztán ami megy az megy, ami meg nem az ugye nem"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok,
gondolom tiltott ilyenről beszélni, ezért, aki jobban ért a Hekate dolgokhoz és tudna egy pár kérdésben segíteni, kérem írjon rám PM.
Köszönöm. -
penge111
addikt
Kb 40 óra után befejeztem az Fire Emblem Engage játékot. Kövezzetek meg, de nekem jobban bejött, mint a Three Houses. Sokkal feszesebb, tempósabb a harc. A grafika is szebb, a zene is fantasztikus. Nekem tetszett a történet is, azért nekem annyira nem volt kiszámítható, mint ahogy írták. Volt benne pár csavar. Az viszont igaz, hogy a karakterek nem voltak olyan mélyen kidolgozva, mint az előző részben. A sztori DLC milyen, érdemes időt szánni rá?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Nintendo Switchen szeretnék játszani ps5 és vagy xbox kontrollerrel. Ebben az esetben elég vennem egy 8bitbo-t? Vagy még kell valami más is? A játékok fel fogják ismerni a gomb kiosztást vagy az marad az eredeti Nintendos?
Előre is köszönöm a válaszokat . -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
morfondőr
őstag
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz hombre[EU] #58666 üzenetére
Eközben a Nintendo központban: [link]
Ezek után van egy érzésem, hogy idén elfelejthetjük az új konzol bejelentését!
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Donkey Kong tropical-t szeretnék venni letöltő kulcs formájában.
Van olyan hivatalos forrás mint az alza pl de ahol egyből kapok kódot?
Nintendo eshop a legdrágább.
elore is köszönöm szépen. -
nagyúr
Ez a Rayman Legends azert nehol izzasztó Az elso vilag végére ertem, de mar itt is voltak szakaszok amit sokszor ujra kellett probalnom. Viszont a zene es a hanghatasok zseniálisak Volt egy palya ahol utemre kellett ugralni egy ismert zenere, k.rva jo volt
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #58675 üzenetére
Na, ennek örülök. Hidden gem ez a játék eddig nekem, bár kérdés hogy a végére jutok-e, mert azért tegnap megizzasztott itt ott Amilyen aranyos, olyan nehéz néhol. De a checkpointok amúgy eddig normális helyen voltak.
-
taki01
őstag
Hányszor lehet credit card-t modsítani, mert most kettőnél többször tettem meg és nem enged új kártyát vagy a régi kártyámat visszaállítani. Valaki találkozott már hasonlóval?
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz TrishtanAG #58672 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Rigormortiis
veterán
Csak számomra furcsa, hogy a Xenoblade játékok messze a legkevésbé keresett belsős címek? Ez annak tekintetében még furább, hogy tippre bőven a drágább játékaik között vannak a Zeldák mellett.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rage47
veterán
válasz Rigormortiis #58685 üzenetére
Nem annyira átlag gamer-friendly játékok szerintem. A sztori és a hangulat jó, a játékmechanika már kevésbé. Manapság már ilyen mellékküldetésekkel sem lehet lekötni a figyelmet. Persze JRPG-ket nézve a legjobbak között van szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
válasz Rigormortiis #58685 üzenetére
Biztos, hogy sokkal drágább mint egy tízmilliós eladású Mario vagy Pokemon játék már csak a szinkron meg a sok átvezető miatt is. Én XC Def. Ed.-el kezdtem a sorozatot és első körben nagyon furcsa volt a játék, főleg a harcrendszer amit nem igazán értettem. De mivel elég jó hangulata volt, érdekesnek tűntek a karakterek és a zenéje is zseniális volt, nem hagytam abba. 5-10 óra játék után amikor már jobban megismerkedtem a játékkal, nem tudtam letenni és azóta is az egyik, ha nem a legnagyobb kedvencem lett az egész sorozat. Én arra tippelek, hogy a harcrendszer miatt nem kezdenek bele sokan.
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #58687 üzenetére
Van 4 Xenoblade játék, ebből 3 elérhető Switchre. Talán az X-et majd Switch 2-re kiadják remaster módon. Nem lehet azt mondani, hogy elhanyagolt sorozat lenne, és bár én nem játszottam még, de ha jól tudom a 3. rész dlc-je nagyjából le is kerekíti az egészet.
Én annak is örülnék, ha a Monolith valami újba kezdeni majd az új Nintendo gépen.
A Slime draws near! Command?
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Egy játék dobozáról lehet tudni, hogy abban kártya vagy letöltő kód van-e?
Előre is köszönöm szépen.
-
-
MODERÁTOR
válasz DevilAqua #58696 üzenetére
Nem erre gondoltam Az a baj, hogy nem emlékszem, de megkeresem, mert Ayo-val boltoltam valahogy, bőven tévedhetek is (Először a mario maker-re gondoltam, de abban csak online előfizetés kód volt ) Keresgélek, ha megvan, megírom, bocsiiiii.
update: Az sem az, ott wii U / 3DS kódot feleztünk.
Azt mondom morfondőrnek van igaza, ahogy már többször is
büntiből kihúzom a téves h.sz.-omat.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Mi lehet a probléma? Mostanában végig játszottam pár játékot és pár másikba beletettem több órát. De az Elderand az egyetlen ami néha kilép a játékból. Ilyenkor kezdő képernyő utána rányomás a játékra és a legutolsó mentéstől folytatás.
Mit tudok vagy érdemes tenni? Első szériás gép és nincs lehetőségem felhőbe menteni.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
morfondőr
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi két napban mindkét Switch csontra lemerült itthon (Oled és Lite), pedig ha játék után 50% alatt van, akkor mindig megy töltőre.50%-al pedig jópár napot ki kellene bírnia. Ha jól emlékszem csütörtök este volt lehúzva, és egy óra játék volt bennük kb. Tegnap este vettem volna elő az oled-et, full üres, ma reggel a gyerek vinné a Lite-ot az is csont üres. A napokban volt szoftverfrissítés ha jól emlékszem. Más nem tapasztalt ilyet?Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest