Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz markknight #58950 üzenetére
Pont most volt a napokban 7 éves a játék
A Slime draws near! Command?
-
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #58943 üzenetére
Szinte kizárt sajnos - remélem tévedek.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
morfondőr
őstag
válasz TrishtanAG #58945 üzenetére
A második játék a frenchise életében, kipróbáltak mást, aztán vissza tértek a gyökerekhez szvsz. Nekem még nem volt hozzá szerencsém, de mivel mindhárom XC-t imádom, remélhetőleg ez is tetszeni fog attól függetlenül, hogy egy kicsit más irányba mentek el!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Szabi®
addikt
markknight Rigormortiis Köszönöm Adni fogok neki egy esélyt mindenképpen.
-
penge111
addikt
-
morfondőr
őstag
Ha végzek a Cereza-val, elmegyek egy helikopterpilóta vizsgára! Szerintem elsőre sikerülni fog! Ez, hogy a két stick-et teljesen függetlenül kell kezelni egymástól, elég komoly kihívás!
Egyébként valahogy így kell kinéznie egy spin-off-nak! Nagyon jól hordozza a Bayonetta elemeit és mégis egy teljesen más stílusú játék!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
taki01
őstag
-
nagyúr
válasz Szabi® #58931 üzenetére
Nekem az egyik kedvenc Switch jatekom. NIER nem volt még meg, de Bayonetta a videok alapjan hasonló. Szerintem baromi jo scifi hangulata van, egy eleg egyedi iranyitassal, nem tul nagy spoiler ha elmondom hogy mas dimenziobol karakterunkhoz lancolt lényeket lehet iranyitani, nehol logikai feladatokat, nyomozást vegrehajtani, na meg persze harcolni Nagyreszt linearis, de vannak benne bőven nyitottabb reszek ahol az opcionális side content leledzik. Azert érezhetően japan, a
pl kiegtem A zeneje szerintem nagyon jo, handheld modban nekem a grafikával sem volt bajom, az art design kifejezetten tetszett.wc papír gyűjtésen -
morfondőr
őstag
Black Friday az Alzánál:
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Nintendo Switch 11 890 FtSteam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Rigormortiis
veterán
SMO-ban hogyan tudom a sivatagos világban kiolvasztani a sok fagyott bizbaszt?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #58963 üzenetére
A zóna bossát le kell tolni.
A fordított piramisban van. A Slime draws near! Command?
-
Rigormortiis
veterán
Az a bajom ezzel a masinával, hogy mindig visszahúznak a régebbi játékok, hiába van tele a fiók újabb címekkel. Pl elég sokat beletettem már a FE3H-ba ng pluszban, és annyira élvezem! Persze az Engage kárára... De az SMT5V-t is újra kezdtem, pedig az alapverziót figyelembe véve már a harmadik végigjátszás... de piszkálja az agyamat, hogy a Xenobladeket is újra kéne játszani már...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
ldave
félisten
-
adalbert1
veterán
válasz Rigormortiis #58966 üzenetére
Kicsit irigyelek , hogy ennyi időd és kedved is van játszani.
Én kb. a legjobb játékokat is elunom 50-60 óra után, újrajátszani meg nem igazán van ingerenciám az ilyen játékokat. -
Rigormortiis
veterán
Néztem pár review-t a Xenoblade Chronicles X-ről, és hát játékmenet szempontjából inkább az első részre hasonlít, mint a 2 vagy 3-ra. Ami baromira nem jó, de majd kiderül, milyen lesz.
-
morfondőr
őstag
válasz Rigormortiis #58969 üzenetére
Én bele néztem pár gameplay-be, a grafika sokat nem fog változni, de ezzel nincs is sok bajom. Viszont ahogy látom kuka főhősünk van? Ez nekem sosem tetszett, hogy a karakterem mindig csak áll mint az a bizonyos a lakodalomban és bambán néz az összes többi szereplőre! Azért is furcsa, mert a többi részben elképesztően jól kitalált és szerethető főhősök voltak, talán a videójáték történelem legjobbjai között is említhetnénk őket!
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #58969 üzenetére
Mivel a Xeno 2 előtt jelent meg Pont ezen gondolkoztam tegnap, hogy mennyire nyúlnak bele a játékmenetbe.
-
l.skywalker
félisten
Új - zene - mobilalkalmazást adott ki a Nintendo. Online előfizetők Nintendo játékok zenéit hallgathatják:
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NF-
kezdő
válasz l.skywalker #58972 üzenetére
Már egy órája beírtam az Apple notebook topikba
-
morfondőr
őstag
Gyorsan ki is próbáltam! Azért kicsit többre számítottam volna: Nintendo Music - Every Nintendo System, Series And Song Included
Remélem azért kiegészítik majd Xenoblade-el, Paper Mario-val, Astral Chain-el, Bayonetta-val meg még sok mással, mert ezekenek is nagyon jó zenéjük van. De hogy egy játék zenéjét meddig hallgat az ember a játékon kívül, ahol amúgy is órákat hallgathatja, nem tudom...Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Rigormortiis
veterán
Előrendelte valaki a Dragon Quest 3 Remake-t?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz morfondőr #58970 üzenetére
Nem annyira főhősorientált játék, mint a legtöbb JRPG, hanem inkább a régebbi nyugati CRPG-ékre hasonlít, ahol generálsz magadnak egy szereplőt, aki aztán bambán figyeli, hogy a csapata többi tagja mit csinál
Rigormortiis: A harcrendszer az, ami az elején hasonlít az első részben lévőhöz (elvégre utána készítették nem sokkal), a játékmenet többi része nagyon eltér, sokat kísérleteztek benne úgy, hogy szerintem a készítők se tudták mindig, hogy mit akarnak, de talán pont ezért jó móka.[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
Norb79
őstag
Első komment reggel az volt a videó alatt, hogy ilyet is csak a Nintendo tud megcsinálni, hogy szivárog mindenhol a következő hw-ük speckója, de erre nem bejelentik, hanem jön egy ébresztő óra bejelentés meg egy mobil zene app.
Trollkodás lvl végtelen!
-
Rigormortiis
veterán
Milyen olyan nagyobb indie cím van, amit egy polcra lehet tenni a Dead Cells, Hades, Children of Morta trióval (ezek a kedvenceim)?
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #58980 üzenetére
Végtelen
Ha ilyen random, roguelite szerű játékokra gondolsz, nekem 40+ órám van a Slay the Spire játékban és nem tudom megunni.A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Amúgy esetleg még: Into The Breach (bár ez is körökre osztott, nem akció). Most van ez új Shogun Showdown, de még nem próbáltam. Vagy a két Rogue Legacy.
-
Rony949
őstag
Enter the Gungeon
-
penge111
addikt
Skul: The Hero Slayer
Rogue Legacy 2
Have a Nice Death
Summum Aeterna
Curse of the Dead GodsEzek a jobbak szerintem, ha csak az általad említett két játék a fókusz.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Rigormortiis
veterán
Köszi mindenkinek, rájuk fogok nézni!
Más: A második végigjátszás közepe felé tartok a 3 Houses-ban, és a lassúsága ellenére nagyon kidolgozott szociális hálót kapunk benne. És az Engage-hez képest egy határozott, önálló entitás (amaz sokkal inkább hajaz egy összeollózott fanservice), ugyanakkor az ng+ mechanika elég véleményes...sem a karakterek szintjét, sem a képzettségeket nem kapjuk meg, igaz ez utóbbiakat megvehetjük renown-ért. Ugyanúgy az elért kasztoknak és képességeknek is búcsút mondhatunk. A professor levelt is visszavásárolhatjuk...de na ez a része nem a legjobb.
Ám ezzel együtt is egy mocskosan erős exkluzív cím.
-
markknight
veterán
A Soul Reaver 1-2 Remasteredből vajon lesz rendes kártyás verzió? A Platinum shopnál elő lehet rendelni a játékot, de egy szóval nem írják, hogy digitális-e, illetve a Tomb Raider 1-3-hoz is van, szóval fura lenne ha itt nem lenne.
-
Rage47
veterán
Hat a paper mario ezer eves ajtó utolso bossa iszonyat nehez… elment a kedvem, órákat kene meg beletennem, hogy összegyűjtsek cuccokat, hogy esélyem legyen.
-
morfondőr
őstag
válasz Rage47 #58989 üzenetére
Na azt én is csak szerencsével tudtam megverni, de néztem guide videókat, is azok segítettek azért! Viszont azt nem értettem hogy míg én 8-10-eket sebeztem a videókban meg 50-eket! A sok jelvényt meg elég hosszú grind össze szedni sajnos.
-
markknight
veterán
Fú, hát ezek az Eeveek úgy ki vannak halva az Arceusba, hogy hihetetlen. Rögtön a játék elején sikerült fogni egyet, csak sajnos az evolúció kisiklott, mert azt gondoltam, hogy a fire stone előtt nem fog tovább fejlődni, hát tévedtem, valami rózsaszín-fehér akármivé alakult. Na sebaj, összegyűjtöttem a nép elhagyott cuccait, végre lett 1000 meritem, van fire stone is. Viszont én hiába váltogatom a napszakokat, hiába érkezek reggel-délben egyszerűen nem találok többet. A pokédex ír még egy locationt (azt hiszem a harmadik) ahol lehet, de azt én elengedtem. Rovaroktól kezdve minden van, én ott azokon kívül kb semmit nem láttam. Pikachuból is már egy raklapnyi van, Onyx, Electabuzz, tényleg bármit megtalálok. Ezt nem
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #58991 üzenetére
Valamelyik pokémont én is vadásztam. De összességében imádtam a játékot.
Sic Parvis Magna
-
morfondőr
őstag
Érdekes gondolat:
What Nintendo didn't tell you about Xenoblade Chronicles X
Eközben az eshop oldalán:Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Balazs_
senior tag
Láttam linkeltétek már a Stalker review-et, de van aki játszott vele már?
Milyen az FPS a játék vége fele? Mennyire zavaró az fps és a látótávolság? -
morfondőr
őstag
A hétvégén lepörgött a Cereza and the Lost Demon és nagyon kellemes meglepetés volt! Nagyon jól össze rakott spin-off, bő 15 óra volt a végigjátszás ami elég is volt, de maradtak még gyűjtenivalók azért. Ezúton is köszi aki ajánlotta itt!
Közben bele kezdtem életem első Pokemon játékába a Legends Arceus-ba. Sosem értettem, hogy mi a jó abban, hogy szaladgálunk a játékban és egy golyóval össze szedünk kisállatoknak látszó valamiket és ráadásul mindezt egy nem túl tetszetős köntösbe burkolva, sokszor a vicces bugvideókat egészestés mozivá össze gyúrható technikai megvalósításban. Még most sem értem, hogy mi a jó benne, hogy össze szedjük a Pokémonokat, de alig bírtam letenni a játékot este 11-kor! Egyelőre bugba nem futottam bele, a látvány nem túl szép, de megszokható. Már csak azt remélem, hogy kitart a lelkesedés a játék végéig!
-
nagyúr
válasz morfondőr #58996 üzenetére
Lehet én kezdtem rossz résszel (Pokemon Sword), de engem 5-6 óra játék után elvesztett a sorozat. Borzasztóan sekélyes, csúnya, unalmas játék benyomását keltette és képtelen voltam megérteni, hogy ezért miért rajonganak ennyien. Pedig én vagyok az, aki szánt szándékkal feszegeti a határait és kipróbál új stílusokat csak azért is, még akkor is, ha régebben nem tetszettek. Így szerelmesedtem bele a Resident Evil szériába, így játszottam végig a Final Fantasy 15-öt, a Yakuza 0-t, Astral Chain-t, de a Pokemon egyáltalán nem tudott lekötni.
-
-
l.skywalker
félisten
Újra kapható SNES kontroller:
Super Nintendo Entertainment System (SNES)-Controller für Nintendo Switch - My Nintendo StoreEzek szállítanak Mo-ra is?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Szabi®
addikt
válasz tboy93 #58997 üzenetére
Érdekes hogy valakit annyira be tud szívni. Mi anno amikor Game Boyra is kijött, úgy vágtuk egymáshoz a kazettát, mert nem kötött le minket. Nekem asszem egy teknős egy ágyúval volta borítóján, de egyáltalán nem húzott be, hamar gazdát is cserélt. Wario+Donkey-ért volt mindenki oda meg vissza. Bennszülött Bálna eléggé lehúzta az Acreus részt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest