Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Én napok óta azon gondolkozok, hogy csinálok egy switch kártya tok fali tartót.
Egy furnér lapra keresztben vékony lécek, switch tok magasságonként, elejére plexi, két oldalt is lécek, mágneses záródva, hogy mindkét felét ki lehessen nyitni, és ki lehessen oldalra csúsztatni, ha cserélni akarok a sorokban.
Látott már vki ilyet a neten, hogy lehetne készen venni, vagy a gyerekkel barkács szakköröst kell játszani?
-
markknight
veterán
Ez a Switch Sports meg a Ring Fit nagyon fun. Kicsit elkezdtem "mozgolódni" ebbe az irányba is. Abszolút ajánlott, bár gondolom az ilyen megjegyzésekkel késtem pár évet
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Par het után helyzet jelentés. Ne vegyetek Hori Split Pad Prot a Switchhez. Miota megvan, azota képtelen vagyok használni a gyari joyconokat, annyira kenyelmetlenek a Hori utan 😂
Raymant nyomom most, kifejezetten jol jon a plusz gomb hátul (ugrast bindoltam ra), illetve a turbo gombra is fel van programozva egy gomb, az is jol jon nehany palyan.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #58707 üzenetére
Nem hiányzik.
-
Kazuma989
tag
Ha valakinek esetleg nem lenne meg:
[link] Luigi's Mansions 2 HD 12.600FT
-
-
Rigormortiis
veterán
Csak berendeltem egy Mario Kart 8 Deluxe-t
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
TrishtanAG
senior tag
válasz tboy93 #58706 üzenetére
Ugyanaz ez a bajom a Gamesir G8 Plussal is, utána a gyári Joycon egy fröccsentett gyerekjáták hatású
Arra mondjuk nem jöttem rá, hogyan lehet a hátsó plusz gombokra rárakni funkciókat (lusta vagyok kézikönyvet olvasni ), ellenben arra igen, hogy bármelyik gombra lehet "turbo" funkciót rendelni, amolyan régimódi C64-es módon. Poén valami akciójátékkal úgy játszani, hogy elég egyszer lenyomni mondjuk az Y-t a folyamatos lövésért[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
30z.Samu
félisten
válasz Rigormortiis #58712 üzenetére
Az hogy nagyon tré szerintem erős túlzás. Én anno 2DS XL-en toltam végig és imádtam.
Sic Parvis Magna
-
Rigormortiis
veterán
válasz 30z.Samu #58716 üzenetére
Oda is való volt a videók alapján. Játékmechanika, kinézet, töltési idők...
Ha a létező legrészrehajlóbb, legelfogultabb Nintendós oldal (NL) 7,3at dob rá, abból jó egy, másfél pontot nyugodtan le lehet vonni, hogy a helyén kezeljük...
Akit persze megérint a Mario varázs, az többet láthat bele, de igen...a videok alapján tré.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
30z.Samu
félisten
válasz Rigormortiis #58717 üzenetére
Hát jó… Szerintem ahhoz képest milyen hardverre készült teljesen jó lett. Nyilván a 3 jobb lett technikailag.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
adalbert1
veterán
válasz Rigormortiis #58710 üzenetére
Ezzel csak az a problémám, hogy mind megvettem már korábban
Érdekes, eddig N címekre nem igazán volt kártyás változatban sem ekkora akció - így általában ami érdekelt, azt megvettem megjelenéskor, mert nem igazán esett az ára - ez pedig már (legalább) a második eset 1 év alatt.30z.Samu: a Switch verziót meg nem próbáltam, de 3DS-en anno élveztem a játékot, szerintem is jó volt. Persze az tény, hogy a 3 mindenben előrelépés hozzá képest, így aki az után már visszalépésnek fog tűnni a 2 HD.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TrishtanAG #58714 üzenetére
Ez a back button amugy szerintem rohadt nagy segitseg, pl platformereknel, illetve multi jatekoknal. Nagyon gyorsan hozza lehet szokni. Fokepp switchezek most, de hetente 1x kozos coop jatek miatt elokerul a ps5 is es kell egy 10 perc mire megszokom, hogy a dualsensen nincs back button. Addig szabalyosan hianyerzetem van es tapogatom hatul Edge controllert meg nem tervezek venni egy konzol araert...
-
Szabi®
addikt
Srácok az öcsém vett Switchet, volt is neki régebbi nintendo accountja, viszont a friss gépnél nem tudja mire kell menni, valamire important user mindig visszadobja. És ugye én sem vagyok mellette, csak chaten írta, tehát a meglévő accountjával hogy tud bejelentkezni a switchre ? én olyan régen csináltam már az enyémen, hogy nem emlékszem, de arra sem, hogy milyen lehetőségek voltak. Meg valami link régebbi konzollal menüpontot írt . . .
[ Szerkesztve ]
-
-
Rigormortiis
veterán
Valaki összefoglalná röviden, mi a Super Smash Bros lényege? Úgy tudtam, hogy a b-s támadásokkal 100 százalék fölé kell vinni a jelzőt, aztán a-val launch, de mindig visszamásznak... Mikor lövöm ki őket biztosan?
-
markknight
veterán
válasz Rigormortiis #58724 üzenetére
Én pont pár napja kattantam rá. Egyébként amit kérdezel arra a választ én sem tudom, csak püfölöm őket aztán valamikor kirepülnek. Bár sok példa volt arra is, hogy 100 alatt kilőttek mint az ágyúgolyó.
-
Rigormortiis
veterán
válasz markknight #58725 üzenetére
Azt sem értem, hogyan bír a cpu gyakorlatilag minden helyzetből visszamászni. Nekem ez nagyon nem megy. Duplaugrás, aztán vagy visszakapaszkodok, vagy nem
-
markknight
veterán
válasz Rigormortiis #58726 üzenetére
Én most a Fire Emblemes Marthal tolom adventure módban, de csóró egyet ugrik azt esik lefele. De kedvencem az is mikor olyan akrobatikázok, h saját magamtól zuhanok le
-
Jacob Gibbs
csendes tag
válasz Rigormortiis #58726 üzenetére
Vannak a "tank" karakterek, mint Bowser, King K Rool meg a nagy pingvin, azok kb elmennek 200%-ig mire repülnek. A picik meg a "lightweight"-ek (mewtwo pl utóbbi) azoknak nem kell sok a repüléshez, cserébe gyorsabbak valamivel.
#58726Rigormortiis
A fel+B vel lehet jobban visszakapaszkodni, a platformra. Rá kell érezni, hogy melyik karakter mekkorát tud így ugrani.Egy időben öcsémmel 2V2 online PVP-be játszottunk, ő tankosabb karakterrel én meg Soniccal
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A nintendo parental controls ios alkalmazás pár napja azt mondta hogy szoszi, én innentől nem frissítek. Nem mutatja a játékidőt. Más járt már így? Valami az N szervereivel kaka vagy a switchem nem akarja feltölteni és ott a gond? Nyilván volt már switch restart, ellenőriztem hogy eléri e a netet, bezártam játékot, ilyesmi megtörtént.
-
horkovy34
kezdő
Na ha már a Fatal Frame Mask of the Lunar Eclipse megjött a Gamemarkettől, akkor voltam olyan bátor hogy a a Cuphead: Physical Editiont is berendeljem tőlük. Ez tartalmazza az utólag megjelent DLC-t is. Gatya felkötve és a sanax bekészítve!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom itt megtekinthető!( kellett csinálnom egy új regisztrációt mivel a règi email címem jelszavát elfelejtettem ès nem tudtam hitelesíttetni itt az aprón!):https://hardverapro.hu/tag/horkovy24.html
-
tag
válasz markknight #58705 üzenetére
Ha bejönnek ezek, van még jópár mozgásra "buzdító" játék.
Kedvencem a Fitness Boxing 2 (3. része decemberben jön). IRL abszolút hidegen hagy a box, mint sport, de a játékba messze többet tettem, mint pl. az általad is említettekbe. A Ring Fit mondjuk változatosabb, játékosabb.Egyébként a boxingnak van demója,.
Boxinghoz hasonló a Knockout Home Fitness, az is demós. -
nagyúr
válasz l.skywalker #58732 üzenetére
Nekem ment rendesen, ugy egy 5 napja romlott el, talán az utolso switch update utan
-
Rony949
őstag
válasz Rigormortiis #58724 üzenetére
Ha jól tudom, az izom ütésekhez használni kell a bal analóg kart is. Tehát te vagy bal oldalt, az ellenfél jobb oldalt. A bal analóg kart jobbra tolod, miközben lenyomod az egyik ütés gombot is, szóval a kettőt egyszerre kell. (értelem szerűen, ha te vagy jobb oldalt, akkor az analóg kart balra kell tolni, mindig az ellenfél felé)
Legalább is ha jól emlékszem...
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Egész hamar megjött.
Sic Parvis Magna
-
morfondőr
őstag
válasz Rigormortiis #58740 üzenetére
Én az Oázisból rendeltem egy Kart-ot, remélem az angol borítós lesz, bár ez most egyáltalán nem biztos már!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
Ahogy gyártják a kártyákat, az újabb patcheket ráteszik. A BotW-hoz már egy ideje gondolom nem jött ki javítás, te pedig kifogtál egy olyan példányt, ami a legújabb verziót tartalmazza. Ahhoz meg nem kell semmit letölteni.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
cactuar
aktív tag
válasz tboy93 #58729 üzenetére
Nintendo Switch 'Parental Controls' App Returns After An Extended Outage
It seems Nintendo has now restored the service and it should be back up and running again. Unfortunately, playtime data between the 13th - 15th October 2024 has been lost and is unable to be recovered.
-
Jacob Gibbs
csendes tag
Tervezte valaki beszerezni az új Mario Party-t? Gamespot teszten nem szerepelt fényesen.
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest