Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz johnny23 #10781 üzenetére

    A Nintendo már a Gamecube óta gyengébb hardware terén a konkurenciánál.
    Szerintem a Switchnél, ha erősebb hardware-t akarnának belepakolni, akkor az exkluzív játékok melletti legjobb feature-ről, nevezetesen a hordzhatóságról le is mondhatnánk - nekem az a kedvencem benne, hogy gyakorlatilag bárhol játszhatok vele, nem vagyok TV-hez vagy monitorhoz kötve. Annak meg tényleg semmi értelme nem lenne, hogy legyen egy harmadik csak desktop konzol a PS4 és Xbox One mellett, nekem tetszik ez az irány. Nem mondom, hogy rossz lenne minden AAA címet ezen játszani, de mint fentebb is írtam, ez jelenleg szerintem technológiai korlátok miatt nem kivitelezhető. Ha valaki az összes multiplatform címmel is játszani szeretne, akkor tényleg kell mellé egy PS4 vagy Xbox One. Xbox One-t szinte bagóért lehetett kapni az amazonon bf-kor (mármint a korábbi árához képest, átszámolva olyan 50k körül volt), szerintem ez nem egy súlyos összeg érte (kb. 3 switch játék ára), és akkor máris lehet szinte mindennel játszani (kivéve a PS4 exkluzívok :) ).

    A mostani leárazás során megvettem a Bomberman-t és a Thimbleweed Park-ot (igaz, ez talán csak valami 2 napig volt akciós, nem a nagy leárazás része volt). Hát, a Bomberman fél árat sem ér, konkrétan az eredeti NES verzió szórakoztatóbb számomra, talán ilyen 2-3k között lenne a reális ára - azért még majd pár lokál multiplayer meccset lejátszok vele, hátha változik a róla alkotott kép.
    A Thimbleweed park viszont nagyon jónak tűnik így az első fél óra alapján, a klasszikus kalandjátékok hangulatát idézi, az irányítás sem olyan kényelmetlen, mint amilyennek elsőre gondoltam, annyira nem érezni az egér hiányát (oké, egy kicsit talál lassabb, mintha mondjuk PC-n játszanám).

Új hozzászólás Aktív témák