Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Moby #11329 üzenetére

    Lásd a hombre[EU] írt dolgokat, hogy már most 720p-s, vagy akörüli felbontást esetében tudják tartani azt a 60fps-t, low grafikai beállítások mellet. És ez szerinte később még csak rosszabb lesz.

    A #11327-re meg. Azt válaszolnám, hogy valóban nem hanyagolták el az előző generációban az alapgépeket, mert volt X és Pro változat, de azért a generáció vége felé már nagyon szenvedtek azok a gépek. És itt nem a CP2077-re kell gondolni, de pl. mind a Control, mind a Fallen Order nem teljesített jól az One/PS4-en, míg a félGen-es gépeken azért elmendegélt jól.

    Vagyis, ahogy írtam korábban is, igazából csak félmegoldás lesz, lenne egy újabb félGen-es gép, mert az alapkonzolokon - amik majd ugyanis az eladások nagy részét fogják kitenni változás nem lesz. Vagyis ha a mostani alapkonzolok, már most szenvednek abban, hogy stabilan tartani tudják a 720p/60fps-t (legalábbis a mostani aggodalmakból kiindulva), akkor a jövőben is szenvedni fognak. De azt látni kell, hogy ha igazak a pletykák, akkor az a PS5 Pro, a mostani 720p/60-as játékok esetében nem fog hirtelen 4K/60p-t hozni, még talán a 1440p is sok lenne neki.

    Ugye a pletyka alapján az eddigi 36CU helyett lesz 60CU, marad a 16GB ram, de most már nem 14MT/s-el fog működni, hanem 18MT/s-el. Persze lehet, hogy átálnak majd pl. RDNA 4-re, de ez nem biztos, hogy működne. Ha jól tudom, akkor az előző generációban is, marad minden ugyan azon a technologián, csak erősebb kiadás került bele (meg alacsonyabb csíkszelesség), meg egy két fejlettebb funkció.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák