Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    válasz attiati #12604 üzenetére

    Szerintem a nyugat teljesen nyitott.

    Sunsról azt tudom mondani, hogy a kezdősor az szimplán sokkal jobb lett a cserével. Gyakorlatilag Bridges/Cam Johnson páros helyett van Durant/Okogie. Védekezésben egyértelműen fejlődés, egyrészt Durant simán van Bridges szinten, bár kicsit más a posztjuk, de Okogie sokkal jobb védekezésben, mint Cam. Ami meg nagy plussz, hogy a legnagyobb gyengéje a régi felállásnak a lepattanózás volt, ez sokat javult, hisz mindkét új játékos jobb ebben, mint a régiek. Támadásban meg két közepes helyett van egy top és egy átlag alatti. Ez se visszalépés szerintem. A cserepad viszont nagy kérdés, nincs meg a tökéletes rotáció, nem állt be a csapat, megy a kisérletezés. Főleg egy esetleges sérülés esetén lehetnek gondok, de majd meglátjuk.

    Nincsen egyetlen csapat sem aki uralja a nyugatot, mindenki küzd problémákkal, mindenkinek vannak gyenge pontjai. Ráadásul a mezőny vége meg nagyon hajrázik. Denver elég stabil volt egész évben, de mégsem uralják ezt a káoszt. Warriorsnál se tudjuk, hogy melyik csapat jön, egy-egy meccsen bárkit meg tudnak verni, de konzisztens produkciót idén még nem láttuk tőlük.

    Szerintem kelet sokkal egyértelműbb. Ott a Bucks-Celtics páros győztese lesz a döntős, esetleg a Sixersnek van esélye ha valakinél beüt a sérüléshullám, mást nem látni elég jónak ott.

Új hozzászólás Aktív témák