Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
válasz marinea2 #12400 üzenetére
Persze, bárhol kíváncsi lenne rá az ember elméletben.
Szerintem amúgy büdös neki belerakni a munkát védekezésbe, Portlandben szeretik, maxot keres, brandet építettek köré és még rappelgethet is, mert nincs akkora nyomás alatt. Ugyanolyan, mint a többi, csak más feltéttel.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #12367 üzenetére
Épp most jött ki egy cikk erről, hogy mi lehet az oka, de nem igazán tudták megfejteni.
Ugyanis szinte csak az ellenfelek tripla%-ában mutatkozik ez meg, otthon 40.7%, míg idegenben 32.4%-kal dobnak ellenük, kb. ugyanolyan távolságokról, ugyanolyan nehézségű, ugyanannyira contested hármasokat"Zoom in on the characteristics of all the 3s that Golden State allows, and it’s hard to pinpoint a reason why opponents are making so many more when the Warriors are visiting. They’re attempting 3s from basically the same spots on the court, with basically the same amount of time to fire, with basically the same amount of openness." [link]
"On 2-pointers against the Warriors, the difference between home and road shotmaking is a mere 0.3 percentage points, per an analysis of Second Spectrum data."
-
perempe
addikt
* Brahms: 4. szimfónia *
-
hajsza
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Amazon to release a four-part docuseries on J.R. Smith produced by LeBron James and Maverick Carter.
Hehe boi -
perempe
addikt
-
attiati
veterán
válasz perempe #12411 üzenetére
Dallas nagyon gyengén teljesít a végjátékban. Ezt most épp bemákolták.
Play-in ütős lenne egy Mavs, Warriors, Lakers hármasfogattal.Lakers utosó négy meccsén nagy harc lesz.
2x Jazz, szintén PI helyért harcolnak
1x Suns + 1x Clippers, akik a pályaelőnyért harcolnakIgazából a teljes menetrendjük durva: 2x bulls, OKC, Timberwolves.
Alig lesz hátradőlős meccsük. -
perempe
addikt
Jaren Jackson Jr. 31 pontot dobott, megnéztem a ZH-n.
-
perempe
addikt
válasz attiati #12416 üzenetére
Rákerestem, néha összejönnek neki a távoli dobások. Green-nek szépen segített be.
-
attiati
veterán
válasz perempe #12417 üzenetére
34%-os hárompontozó, annyira azért nem rossz. Azt hittem áll a játék
Dillon Brooks nem százas az tuti, legalábbis a versenyszelleme nem egészséges mértékű.
Curry-t faultolta hármas közben. Visszapattant Curryhez a labda, úgyhogy sípszón túl rá akarta engedni még egyszer. Brooks meg újra rávetődött a dobásra, mintha az élete múlna rajta
Meg ez a jelenet is....
Ez az ember magának keresi a bajt.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #12403 üzenetére
Csak még egy gondolat a cikkből és a Warriorsról.
Az alapszakaszban és a rájátszásban mutatott idegenbeli telejsítmény között nincs kapcsolat (statisztikailag).
Úgyhogy a Warriors ezzel a rossz sorozattal szakítani fog szerintem a PO-ban.
Wiggins esetleges hiányát is tudniuk kell pótolni.
Őszintén szólva most lesz fair a játék, ne luxusadós kerettel legyenek bajnokok, végtelen kispaddal. Amikor már Kerr sem tudja, hogy kit hagyjon ki a keretből. -
nmate91
tag
OKC szépen elhappolja a Lakers "helyét"
-
attiati
veterán
Ja Morentnek nehéz dolga lesz Bazska szerint. Tök reális, amiket mond.
- apa nem fogja helyrerakni, mert alig van korkülönbség és a fia pénzétől függ
- haverok ugyanez és valszeg felnéznek rá. Aki beolvas, azt Morant kirakja a bandából.
- csapattársak között nincs veterán
- Nike nem meri kirakni, mert épp csak elkezdték a dealt. Ráadásul Irvinggel befürödtek és kell helyette valaki.
- edzőbá' nem fogja elkapni, mert első csapataA csávónak alkohol és egyéb problémái lehetnek. Ez egy ütős kép.
Olyan a teljes szociális hálója, akik ebben megerősítik őt (a szó rossz értelmében).Ilyen helyzetben kéne önerőből teljesen észhez térnie.
Vagy előkerül egy önzetlen ismerős és fejmosást tart. -
saen
veterán
válasz attiati #12428 üzenetére
Már most is cikizik, hogy állítólag egy hét alatt mentálisan rendberakta magát. Ezt mindenki tudja, hogy nem lehetséges, nagyon jó eséllyel ennek itt nem lesz vége, max az instára nem rak ki fegyveres videot, de attól még nem oldódik meg az összes gond.
Steve Adams próbált már rá hatni, de ő se az a nagy öreg.
-
attiati
veterán
-
borges7
aktív tag
Brooks nem lassít...
"Dillon Brooks faces 1-game suspension after taunting Mavs bench" [link]
Lehet, hogy ez ilyen háziverseny Green-elszerk. Megnéztem a jelenetet, nevetséges, hogy ezért(is) technikait adnak.
úgy csinált a kezeivel, mint a pom-pom lányok, a Mavs-kispad felé fordulva. [link][ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
OKC megérdemelné a playoffot.
-
perempe
addikt
D-Mitch highlights (szegény Watanabe)
-
attiati
veterán
Dallas 12 pontra volt képes Memphis ellen Q4-ben.
Irving mindent kihagyott kb.
Aszem 16-ról jött vissza Memphis.Ha választani kellene, inkább egy Lakerst néznék a P/O-ban.
-
perempe
addikt
SBA csatornán egész jók az ending videók, nem csak az utolsó 3 percet mutatja
-
marinea2
addikt
nalatok ki az MVP?
En komolyan nehezen tudnam megmondani a harom szornyeteg kozul.
Jokic Giannis Embid"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
perempe
addikt
válasz marinea2 #12449 üzenetére
2022-23 NBA MVP Award Tracker
eFG% és meccsenkénti közel 10 gólpassza miatt esélyes Jokic.* Brahms: 4. szimfónia *
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest