Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Ez egy elég csendes draft volt. Kyrie mondjuk az időzített bomba, ő beindíthatja majd a dolgokat, érdekes lesz a jövő hét.
-
.LnB
titán
válasz MasikEnem82 #11052 üzenetére
Ha Davis-t mozdítja a Lakers, akkor nem. Nem?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ImACeltic
őstag
De most komolyan, nem ismerte már fel az egész liga, hogy Kyrie egy kiszámíthatatlan idióta? Amúgy nyilván lesz olyan hülye GM, aki meg akarja szerezni.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
.LnB
titán
válasz ImACeltic #11055 üzenetére
Abban bírnak, (leginkább a Lakers-nél). Hogy kifognak nála egy "tisztább" évet. Egy olyat, amikor tényleg elkötelezi magát, oda teszi magát, és akkor kurva jó. Akkor bajnokok lehetnek. Mert WB-kal nem lesznek. Egy szóval, reménykednek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sp8787
addikt
válasz MasikEnem82 #11045 üzenetére
Igen, az vagy.
Ezert(novelemenyes bebofogesekert) kar volt ujra reg-elni.
Ez csak egy tipp, marmint a rereg. -
saen
veterán
válasz nmate91 #11058 üzenetére
Én nem hiszek abban amit az OKC csinál. Ennyi fiatallal egyszerre nem tudsz mit kezdeni, szerintem ez túl sok. Én a helyükben azért néhány veteránt hoznék a csapathoz, olyanokat akik még szeretnének bizonyítani. Enélkül sokan el fognak kallódni abból a csapatból.
Houston meg gondolom nem véletlenül cserélte el Wood-ot, nem volt benne a hosszú távú terveikben. Smith meg fog tudni játszani a helyén.
-
nmate91
tag
Szerintem megfértek volna egymás mellett. Mondjuk a top3-ból ha Chet csúszott le volna hozzájuk, akkor már nem.
Egyetértek, hogy kell az OKC-nek veterán, én a Knicks cserén nagyon meglepődtem amúgy. Szerintem amúgy benne van, hogy itt köt ki Westbrook. 1 évre ez a fiatal OKC simán bevállalja - a problémát ott látom, hogy Giddey percei mennének rá erre.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Az amúgy, két forgatókönyv van, vagy bealszik mindenki a szezon elején és rájönnek, nincs tele a roster, akik meg maradtak csak sérültek vagy töltelék. Vagy random, bármikor rányomnak a panic gombra és elcserélik ami mozog. Tudjátok ki volt az utolsó Knicks játékos, aki rookie extensiont kapott? Jöhetnek a tippek.
-
.LnB
titán
Azta, már itt tartunkt Durant témában, hogy hol köthetne ki (persze full alaptalan még az egész, de jó ezt olvasni):
"You might be surprised to see Portland ranked this high after a lottery season, but the Blazers check almost every box here, assuming Durant is a fan of the Pacific Northwest. The No. 7 pick and breakout star Anfernee Simons in a sign-and-trade aren't viable centerpieces on their own, but together, they could form the basis of a deep and compelling package. Portland could add to that package by removing the protections on the first-round pick it owes to Chicago and throwing in more draft capital. Damian Lillard is a player that Durant has openly admired, and Jerami Grant would be a valuable role player next to them. It make take Portland a year to build up the rest of the roster, but the Blazers appear committed to winning now, while Lillard still can. There's no better win-now move on the table than going all-in for Durant, who would immediately become by far the best teammate Lillard has ever had."
Nagyon komoly lenne!
Portland mellett a legesélyesebb csapatok még a Suns, Memphis, Grizzlies. Ezek sem semmik.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Westy szerintem már tuti nem akar fiatal, most építkező csapatba kerülni, Lakersbe is azért ment, hogy bajnoki címet nyerjen, csak ugye nem jött össze.
Kérdés, mennyi beleszólása van még a sorsába, mert már messze van az MVP-szezonjától/formájától.Nekem ez a Melton/Green csere volt kicsit fura, de lehet a Grizzlies úgy gondolja,
kell a veterán jelenlét/tapasztalat ennek a nagyon fiatal csapatnak, ami ugye Green-nek megvan. -
attiati
veterán
Ma Körmend-Falco (potenciálisan utolsó meccs)
18:30 -
Cartevo
őstag
Több magyar klub lesz a BL-ben.
-
sp8787
addikt
"Per Wojnarowski, Beal is very likely to decline the option and re-sign with Washington on a five-year deal worth a projected $248 million that would take him through age 33."
Edesistenem, mondjuk vmilyen szinten megertem, a penz sokat szamit.
hogy egy reddit-est idezzek de belejavitok.
"If Beal really does this and finishes out his contract in Washington, it's possible he could finish with the single most uneventful career of any "superstar" (or someone who's treated as such) who stayed with one team for the first 15 years of their career. Unless there's a dramatic and rapid turnaround in Washington, Beal might go 15 years without ever even making the conference finals and only ever making the semi-finals a few times."
-
saen
veterán
Kyrie engedélyt kért és kapott, hogy sing-and-trade opciók után nézzen, de úgy tűnik a Lakersen kívül senki nem éreklődik, cserébe a Nets-et meg nem érdekli az amit a Lakers tud ajánlani Jöhet a pop-corn
-
.LnB
titán
Észbe kaphatna azért, hogy a kutyát sem érdekli.. De a Lakers-ről is sokat elmond ez. Bár Westbrook miatt, egy kicsit megértem őket. Kíváncsi leszek, hogy oda tudják e vinni.
-
diegho
nagyúr
Már olyan hangok is vannak, hogy Kyrie nem kéri az 1 évet és inkább MLE-ért odamegy a LAkersbe. Az azért elég OP move lenne és ha ezt megcsinálja pár normálisabb nyilatkozattal, amikben bocsánatot kér James-től a hülye interjúk és a trade request miatt, akkor azért sok baromságot jóvá tenne, de erre elég kevés esélyt látok. Ha Irving MLE-ért jönne, akkor azért ott elég bitang csapatot lehetne rakni. Westbrook-ot el kell passzolni bárhová bármiért, én Davis-t is cserélném, mert sokat sérült, fel lehetne forgatni ezt a keretet elég alaposan.
-
saen
veterán
John Wall-t meg kivásárolta a Rockets a szerződésből (fizettek neki 40milliót, hogy ne náluk játszon ) és megy a Clippersbe.
-
attiati
veterán
Telex cikk kapcsán azon gondolkodom, hogy a GSW jobban draftol, mint a többiek és megtalálja a szemetesben hagyott kincseket vagy... a többiekhez képest magasabb szintre tud felhozni átlagos játékosokat az edzéseknek köszönhetően?
-
perempe
addikt
válasz attiati #11085 üzenetére
Aki követi az NBA-t, annak sok újat nem mond ez a cikk, amit koncertről hazafele pont elolvastam. Kihagyták, amikor Draymond Green a parkolóból sírva hívta KD-t.
Sok tényező van: a drafton kívül cserével és lejáró szerződésű játékossal lehet erősíteni; a Warriors tényleg rengeteget költ. Más csapatok meg a sz*rból csinálnak aranyat, mint a Heat.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
Drága Knicks... Detroitba ment Noel és Burks + második körösök plusz kp, mindezt cap space miatt, hogy meg tudják fizetni Brunsont. Hatalmas pofáraesés lesz, ha Brunson marad, de kitömni őt közel 30-cal is nagyon-nagyon sok. Kell irányító, mert Burks sosem volt az, Thibs agyából jött ez a borzalmas ötlet csak, de ez megint nagyon vakvágánynak tűnik nekem amit a Knicks csinál. Pláne, hogy Brunson sem egy klasszikus értelemben vett irányító.
-
.LnB
titán
válasz perempe #11089 üzenetére
Neki nem is volt más választása.
Bár igazából Irving-nek sem. Csak ő ezt nem így gondotla kezdetben. De belátta ő is a végére.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
addikt
válasz attiati #11085 üzenetére
Nagyon összetett kérdés, hogy kiből lehet jó játékos, de pl. Don Nelson tudta, hogy mi lehet Giannisből, Coach Nick egyik videójában mondta Donovan Mitchellről, hogy olyan adottságokkal rendelkezik, hogy hibáin egyszerűen lehet segíteni, stb.
Dirk edzője, Holger Geschwindner is tudta, hogy mi lehet a tanítványából, nem véletlenül maradt végig mellette.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
válasz sp8787 #11093 üzenetére
Na, ha kevesebbet fog keresni, cserélném is majd a Phili helyében
Bobby Portis is FA lesz. Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa, szerintem nagyon jó kis játékos, meccenként 2-3 triplát is tud magasemberként, 40% környékén, plusz minden meccsen benne van egy dupla-dupla. 15-20M között is kitömhetik simán.
-
saen
veterán
válasz nmate91 #11094 üzenetére
Én már nagyon várom, hogy elinduljon a free agent piac, mert ami információ kimegy az valami hajtépő. Minden ügynök/csapat szivárogtatja a neki tetsző narratívát, az egésznek nincs sok értelme és átláthatatlan az egész. Örülni fogok ha ennek a káosznak vége lesz...
Harden állítólag ilyen 30 millió körül fog keresni, 3 évet várhatóan aláír. Nagyon bajnok akar lenni.
Sunsnál már Booker/CP3/Bridges kivételével már mindenki 3x elment a csapattól Crowdert állítólag a Miami akarja vissza, McGee valahol több éves szerződést kap és még lehetne sorolni.
-
.LnB
titán
Durant cserét kért!
És a Suns-ba szeretne menni. Bár ez nem rajta múlik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest