Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Hihetetlen ez az NBA, mikor felkeltem, 4 perccel a 3. negyed vége előtt 10-zel ment a Pelicans(de vezettek már hússzal is), na mondom, fasza. Aztán jött a "szokásos" Warriors úthenger, mint egy öreg járgány, ami nehezen indul, de aztán már lehetetlen megállítani. Mint egy kamion a lejtőn. Mint egy lavina. Védekezésben rámásztak a NOL nyakára, szinte levegőt sem engedtek venni nekik, Green-nel az élen, elöl meg beindult Poole, és Curry, és átrohantak rajtuk, 2-3 perccel a meccs vége előtt már csak meg kellett tartani a 10-12 pontos előnyt.
-
nmate91
tag
válasz borges7 #12501 üzenetére
Ezt most néztem én is.
Warriors a gyűrű alatt lenne megfogható, Pelsnek is meglehetett volna, de nem volt meg a tűz. Zionnal más lenne a leányzó fekvése, mondjuk ő meg védekezésben fék.
Alapvetően a sok szorosan álló közepes nyugati csapat között még a Warriors a legbikább, Wiggins nélkül is. -
borges7
aktív tag
Hawks-Cavs végét néztem még, eléggé elbaltázta a Cavs, Mitchell hiába dobott valami 44 pontot, a végén betörés helyett is ráemelt egy nehéz triplát 2 pontos hátrányban. [link]
OKC meg úgy kapott ki Charlotte-ban, hogy hárman is elérték a csapatból a 30 pontot
Hornets ha mást nem, legalább folyamatosan beleköp a többiek levesébe itt a végén
[link] -
nmate91
tag
válasz borges7 #12505 üzenetére
Suns-t mindenképpen kerülném. KD ha visszatér azért az egy teljesen más csapat. Nyomtak egy all in-t miatta, nélküle teljesen közepesek természetesen.
Ma éjjel pedig Miami - Knicks, maximálisan ajánlott meccs. Knicks jóval jobb helyzetben várja ezt, de Miaminak sokkal fontosabb a győzelem - bár ma a Toronto ellen is az lett volna. Nem tudom mennyire csinálták ki magukat, ebédszünetben szerintem bedarálom azt a meccset is. Viszont egy NY győzelem kb. bebiztosítaná, hogy Cavs ellen mennek az első körben. Nem a legjobb, de legalább nem Boston vagy Bucks
-
borges7
aktív tag
Most látom csak, Green megint nem bírt magával, összekapott Ingrammal, és Jones-szal is, ezért a másodikért simán ki lehetett volna állítani, miután a fekvő játékosra rálép. Mondjuk az vicces, hogy miután a bedobásra várnak, és ő még mindig tapsol, meg szívja magát, Jones odaszól neki, hogy öreg, lecserélnek Kerr addigra megelégelte, nem akarta, hogy kiszórják. [link]
-
.LnB
titán
Sams Charania beszélt Lillard jövőjéről: [link]
"You have to wonder if he’s going to play another game for the Portland Trail Blazers"
Érdekes lesz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ben11
őstag
válasz borges7 #12497 üzenetére
Nem mondom, hogy szegény. De valahol vicces, hogy egy átlag Józsi beszól a liga egy legjobb játékosának.
Egyébként meg sok dolog van ami James oldaláról sem szimpatikus, kezdve a Kínának való benyalással, vagy ahogy túlságosan dominálja a csapatát.
A szurkolókról meg nem jutott el hozzám a hír, de ha igaz, hát az extra gáz.#12508 borges7
Pláne párhuzamba állítva azzal, hogy Vucevicet milyen könnyen szórták ki Lakers ellen.
Ez meg megint egész meccsen pofázik, megtapossa, akadályozza a másikat..[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Green akkora tahó volt megint szokás szerint.
[első]
aztán pár perccel később másodikUtána nyomja a dumát a csapattársaknak, hogy nem ő volt a hibás. Csapattársak kényszeredetten vigyorognak rajta.
Majd újraindulna a játék, ééés....
Beteg ez az ember.Tahó a bírókkal is, mégsem repül a technikai... mintha valami különc lenne.
How, how, how...?? én is ezt kérdezem.
Miatta remélem, hogy GSW nem lesz bajnok idén.Pelicans nagyon rendben van, Zion 2 meccs múlva jön vissza.
Amikor ránéztél a meccsre, akkor kb minden bement a Pel-nek, azért álltak úgy ahogy.
Aztán utána semmi nem ment be, és GSW ellentámadásból lerohant.
Curry is bevágott 2 perc alatt három 3-ast.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #12506 üzenetére
Amúgy el tudják kerülni tudatosan? Veszélyzónában vannak. Ha nagyon spekulálnak, akkor a végén PI-ben találják magukat. Hátralevő meccsek:
Spurs, Denver, OKC, Kings, Portland
Denver és Kings ellen idegenben kinéz egy-egy vereség.
Portland ellen tudnának spekulálni az utolsó meccsen.Csakhogy utolsó körben egyidőben játszák a meccseket és a GSW előtt-után álló csapatok utolsó meccsei:
Suns-Clippers: valszeg itt dől el, hogy ki lesz a 4. 5. 6.
MIN-PEL ..... ennek a meccsnek az eredményétől függően a GSW akár PI-be is pottyanhat, ha nem előre hajt az 4-5. helyre.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Mondjuk az tény, hogy a gsw-nek van a legnagyobb esélye spekulálni utolsó körben, mert az előtte és utána álló két csapat is egymás ellen játszik.
Ha GSW megtolná a következő 4 meccsét, akkor tudna mozizni az utolsón és átnézni félidőben a többi meccsreIgaz a Lakers is bekavarhat mögötte, mert 1 meccsel kevesebbet játszottak.
Ráadásul utolsó három körben tolnak egy-egy meccset a Suns-szal és a Clippers-szel.
Vagyis feljöhetnek a GSW nyakára, és közben a GSW előtt álló csapatokat meg lejjebb húzhatjákEgyre izgalmasabb ez a katyvasz
Mi az erősorrend, ha egyezőség van?
Egymás elleni eredmény?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz attiati #12515 üzenetére
szerk: mégse ilyen egyszerű, mert 2 irányú és multi-way egyezőségre is külön szabály van
alul vannak a szabályok a lenyíló menübenegymás elleni mérleg
divízión belüli győztes
divízión belüli mérleg
saját konferencián belüli mérleg
saját konferencián belüli mérleg P/O-ba jutott csapatok ellen
másik konferencia P/O-ba jutott csapatai elleni mérleg
dobott, kapott pontok különbsége[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Randle megsértült, ránézésre off idénre...
-
diegho
nagyúr
Ami jelenleg nyugaton megy a playoff/playin helyekért, az azért nem semmi. Szerintem kb az utolsó játéknapon fog eldőlni a végleges névsor.
-
marinea2
addikt
Ket napja volt egy OKC meccs ahol harman is 30p fole jutottak
J.Williams 31 I.Joe 33 J.Giddey 31
Ez nem lett valemilyen rekord? vagy csak nekem kerulte el figyelmemet?"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
-
borges7
aktív tag
Durant visszatért, nem dobott jól(5/18), de nyertek a Wolves ellen, aminek én, mint Warriors szurkoló nagyon örülök
-
saen
veterán
válasz borges7 #12526 üzenetére
Ami viszont érdekes volt a meccsen, CP3 legjobb meccse volt a szezonban szerintem. Kifejezetten jól védekezett, aktív volt és bár statokban nem látszik, de nagyon sokat hozzátett a meccshez.
Persze tudom, hogy a Timberwolves meg fáradtan jött és fél csapat beteg volt náluk, szóval érdemes fenntartással kezelni ezt az eredményt és nem túlreagálni. -
borges7
aktív tag
Épp most néztem vissza az utolsó negyedet, mert olvastam egy Athletic-es cikket, amiben a Minnesota nagyon panaszkodott a bírókra(nem csak ezt a meccset illetően, hanem általában is), de most nem volt igazuk szerintem.
Volt olyan jelenet, hogy két támadót is visszaszedtek, de hiába dobtak rá három triplát egy támadásból, meg se próbáltak betörni, vagy valamit játszani. Védekezésben meg olyan támadókat(és abból kosarat) engedtek a Suns-nak, amit simán le kellett volna szedniük, még félholtan is, de nem zártak ki.
Esélyük megvolt ezen a meccsen, de nem éltek vele.Hajnalban Bucks-Celtics szuperrangadó!
-
nmate91
tag
Celtics erődemonstrációt tartott. -
borges7
aktív tag
Na, Jokic nélkül, idegenben tisztes helytállás a teljes Suns ellen, 27 pontról visszajöttünk 4-re, de fordítani már nem tudtunk. Durant-nak nem sok időbe telt beélesedni, egy könnyed 30 ponttal jelentkezett. De nem védekeztünk rosszul, mert csak 100 pontot dobtak, csak nagyin gyengén dobtuk a triplát(6/26).
Mondjuk ha Joker nem jön vissza még az alapszakaszban, akkor necces lesz az első hely, mert a Grizzlies már csak 2 meccsre van, és könnyebb a sorsolása is...
-
perempe
addikt
Mikal Bridges 83 meccset játszhat az alapszakaszban.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
.LnB
titán
A Sport TV-s közvetítésben katasztrófa, hogy amikor áll a játék, a kinti idióta bohóckodást kell nézni. Ráadásul a Sport TV le se veszi a hangerőt. Szerintem ez egy szörnyű "újjítás". Inkább néznem a meccs legeszebb pillanatait mint régen..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nmate91
tag
Drummond még mindig a liga egyik leghasználhatatlanabb játékosa, nem értem mit keres még az nba-ben Borzalmas ez a meccs btw. Nulla kreativitás a Bulls részéről.
-
.LnB
titán
válasz diegho #12538 üzenetére
Ja persze, tudom. Csak a hangerő az ő saruk. Szóval nem őket akartam leszólni. De szerintem gáz ez így.
Csak azért írtam így a Sport Tv-s közvetítést. Mert ott látható így a meccs. Ha mondjuk letöltesz meccset, akkor ezek ki vannak vágva. League Pass-szal meg gondolom reklám helyett, egy nagy nba logo van ilyenkor.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szebe
addikt
Nem újítás, eddig is ilyen volt.
Én spec sokkal inkább nézem ezt streamen is, mint ugyan azt az autó/fast food lánc/telekommunikáció reklámot 30-40 alkalommal egy meccsen.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
.LnB
titán
Eddig.. Tavaly óta van ez nem? Én úgy emlékszem.
Engem annyira nem érdekel, ahogy a közönség soraiban hülyét csinálnak magukból, csak hogy másodpercig mutassák őket a nagy kijelzőn..[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Grizzlies 15-tel ment a félidőben, majd kikaptak 21-el, az egy 36 pontos fordulat.
Mondjuk számolgattam, hogy ez volt a 7. meccsük 11 nap alatt, és egy b2b 2. fele,
na de a Bulls is pont ennyit játszott, és nekik is b2b volt ez.Minnesota meg nem tudta hozni otthon a kötelezőt a Portland ellen, két ponttal kikaptak.
-
perempe
addikt
Ha meglepetés kell, akkor a tartalékosan felálló Portland győzelme Minnesotában.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
Dallas meg
no comment. Doncic ha nyerni akar, vagy effortot rak a védekezésbe a nyáron, vagy szerez maga mellé 2 all defense team tagot, lehetőleg 2-3 posztokra. -
borges7
aktív tag
Hatalmas volt a Nuggets-Warriors vége, Denver álmosan kezdett, Dubs elment 10-12 ponttal, de a félidőre már csak 3 maradt belőle, aztán 3 perccel a vége előtt Denver vezetett már 11 ponttal is, de a Warriors egy futással feljött 2 pontra, sőt, a végén két Thompson dobásuk is volt a győzelemhez, de az első kimaradt, a másodikat meg blokkolta Murray.
Ami nagy szó, hogy az utolsó perceket két újonccal játszottuk végig, Braun és Watson,
az utóbbi ráadásul eddig szinte alig játszott a szezonban, itt meg kulcsszerepe volt a győzelemben, még Curry-t is betakarta egyszer!Itt az utolsó negyed összefoglaló [link] és a teljes highlights [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest