Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Ez elég sima lett. Még én sem gondoltam, hogy ennyire az lesz.
-
attiati
veterán
válasz diegho #13201 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy a Lakers ilyen jó, vagy mumus lett a GSW-nek?
Denver ellen kiderül. Hajlok arra, hogy ilyen jók!Davis-t szerintem kitömték valami cuccossal, mert ha minden igaz, a leghosszabb sérülésmentes sorozatát nyomja.
Egyik szem ír, a másik nevet.
James utolsó esélye a bajnoki címre, ha seedből megnyernék, az történelem lenne.
Denverben is nagyon megérdemelnék. -
diegho
nagyúr
válasz attiati #13203 üzenetére
Én azt mondom, hogy a LAkers nem elég jó bajnoknak. Ez a csapat gyengébb, mint a bubble csapat, mert nincs meg az a kohézió, ami abban a csapatban volt, de valahogy mennek előre. A védekezés még mindig jó, Ham számomra bizonyított, jó döntés volt. Meglátjuk mit mutatnak a Denver ellen.
-
diegho
nagyúr
Érdemes megnézni, hogy Ham miket mondott az öltözőben a meccs után. Ez a faszi egy nagyon jó edző és baromi szimpatikus. Nem gondoltam volna...
-
attiati
veterán
válasz diegho #13204 üzenetére
Igazából mind a 4 döntős csapat szét tud esni elég gyakran.
szerk: jah bocs, a Boston-Phili még nem dőlt elLakers menet közben kovácsolódik össze, nem fásultak, minden egyes játékos tudja, hogy miért harcol.
Nagyon összepakolták a védekezésüket. A meccs első 3 percében látszott, hogy nem lesz könnyű kosár a GSW-nek. Persze Davisnek köszönhető a festék védése.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz diegho #13207 üzenetére
Reaves piaci értékében lesz a legnagyobb ugrás. Az ő megtartása lesz a legdrágább.
Szerintem megoldják, mivel az NBA módosított a szabályokon és hosszabbítás esetén még nagyobb ajánlatot lehet tenni egy játékosnak abban az esetben, ha ellenajánlatot kap egy másik csapattól. Állítólag ott várható susmus és James beizzítja az ügynökségét, hogy valaki tegyen már Reaves-re egy magas ajánlatot (kamuból), hogy meg tudják tartani.
Russelért és Schröderért kár lenne, ha távoznának.
[ Szerkesztve ]
-
-
borges7
aktív tag
Kicsit más, League Pass-en Dominique Wilkins classic meccsek vannak, például a híres 1988 East Semis Game 7: Wilkins-Bird Epic Duel, ahol mindketten 40 felett dobtak. [link]
Meg az 1985-ös Zsákolóverseny, ahol Jordan-nel vetélkedett.
Nagy kedvencem volt akkoriban, talán Jordan után a legnagyobb.
-
nmate91
tag
Kicsapták Monty-t, mi a fasz, hát legkevésbé ő tehet az egészről...
-
saen
veterán
válasz perempe #13214 üzenetére
Ayton nem olyan karakter, mint Booker vagy KD. Ő egy érzékeny lélek akivel foglalkozni kell, cserébe amikor motivált és hisznek benne akkor nagyon jó tud lenni. Monty viszont ki nem állhatta, ezt tudta is és ezért leszarta az egészet. Remélem egy új edző alatt megtáltosodik...
-
borges7
aktív tag
Akkor viszont ott szúrták el, hogy nem cserélték el a Pacersbe.
Egy ilyen kaliberű játékost tényleg nem érdemes megtartani, ha az edző nem bízik benne.Így utólag a Denver nagyon jól döntött, mikor elcserélte Bones-t(pedig nagyon sajnáltam, mert bírtam a csávót) hasonló szituban, igaz ő csak egy cserejátékos volt. De az egész csapatot megmérgezheti egy ilyen dolog.
-
saen
veterán
válasz borges7 #13218 üzenetére
Akkor még más volt a tulaj, szerintem szimplán nem engedte. Milwaukee elleni bukta után kellett volna ellőni, akkor nagyon sokat ért és lehetett volna jó játékost kapni érte.
Ma nem tudom mit ér a piacon, de én megvárnám az új edzőt és hogy mit tud kihozni belőle. Persze ha ma is adnak érte rengeteget akkor el lehet cserélni...
Edzőnek meg azt mondják megpróbáljuk elhozni Ty Lou-t a Clipperstől, remélem sikerül.
-
nmate91
tag
Hát, tele van g league játékossal a pad, mit csináljon...
De egyszerűbb őt kíváágni, mint Aytont normálisan elcserelni, ez tény. De a pad nem lesz jobb ettől és lehet elölről építeni a rendszert. Két rossz húzást most kapkodva próbálják hotfixelni.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz nmate91 #13220 üzenetére
Ahogy Aytont kezelte az nálam kivágta a biztosítékot. Magyarázza a csapat kultúrát és még arra sem volt képes, hogy egész nyáron egyszer felhívja és mondjuk gratuláljon neki a szerződés miatt. Nem viselkedhet egy edző kizáróan egy maxos játékossal akkor se ha a háta közepére nem kívánja.
Emellett képtelen meccs közben jól reagálni. Van egy sémája amit játszat, ha az ellenfél meglepi akkor így járt, nem tud menet közben váltani. Nagyon jól mutatja a gondolkozását, hogy évek alatt sem tudta megtanulni azt, hogy a coaching challenge-et normálisan használja.
Amikor Willie Green átment a Pelicanshoz, nagyon durván meglátszott a hiánya amit a mai napig nem tudtak pótolni. Nagyon sok dolgot köszönhetett Monty a körülötte lévő embereknek.
És alapvetően nem is az a baj, hogy kiesett a csapat, megesik az ilyen, főleg egy jó Denver ellen. A probléma ott van, hogy hogyan. Utolsó meccsen is totál szétesett a csapat. Persze lehet a cserepadra fogni, de keményen játszani akkor is tudni kéne. Megnézed a Clipperst, ott sincs cserepad és Lou kihozott belőlük mindent. Ha egy kemény csatában esnek ki, amikor a nézők azt látják, hogy a csapat mindent megpróbált, csak az ellenfél jobb volt, azt simán el lehet fogadni. Azt, hogy az utolsó két évben úgy esett ki a csapat, hogy a fél liga rajtuk röhög azt nem.
Érett ez a váltás szerintem, persze lehet rosszabb edzőt is hozni, mint ő, majd meglátjuk ki jön és mit ér el. Bár maga a csapat is nagyon más lesz köv szezonra. -
nmate91
tag
Szerintem meg ezek alapján nem volt bizalom az edzőben. Ha nem akart Aytonnal dolgozni, miért hosszabbítottak vele rakás pénzért? Durant trade: szezonban közepén elcserélik a fél csapatot egy sérülékeny játékosért, aki ugyan jobbá teszi mondjuk Bookert, de nincs tehermentesítés, nem ad variációs lehetőséget az edzőnek. Suns letért az útról amin elindult, most meg kapkodást látok.
-
saen
veterán
válasz nmate91 #13222 üzenetére
KD-ért abszolút túlfizettek. Variációs lehetőség meg van, szerintem annyira nem rossz a pad, mint mondják, csak nem volt kialakult rotáció, nem voltak egyértelmű szerepek, játékosoknak fogalmuk sem volt róla, hogy mikor játszanak, mit várnak tőlük, stb. Ezek mind edző hibák és rosszabbnak állítja be a csapatot, mint ami.
Az új tulajdonos aktívan részt vesz a csapat alakításban, ő tolta a KD cserét (GM nem akarta Mikalt odaadni), most ő rúgta ki az edzőt. Még nem tudom mennyire gáz ez, majd meglátjuk. -
attiati
veterán
Nem szeretném védeni Monthyt, mert tényleg nincs csapategység és az az edző dolga.
Tavaly azért megkapták az őrült formában játszó Dallast.
Idén meg az egyik bajnok jelöltet.
Szét is esett az a kevés kis egység, ami volt.Amúgy örülök neki, hogy nem jött össze a bevásárlós Durant projekt.
-
Bazsi1987
őstag
Na Ja Morent ismét alkotott...
-
szebe
addikt
Ez is egy módja annak, hogy kifejezze, nem szeretne a ligában játszani. Ő tudja...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
perempe
addikt
-
sp8787
addikt
Mondjuk aki ide jar az ugyis megnezi.
Kozel nincs az igazan jo sport filmekhez(mondjuk nem is kimondottan sport film) de erdemes megnezni. -
saen
veterán
Na akkor ma este hajrá Sixers
-
saen
veterán
válasz perempe #13240 üzenetére
Azt mondták, hogy minden nemű csapattevékenységtől tiltották el amíg tart az NBA nyomozása és ügye majd annak eredménye lesz valami és utána derül ki a folytatás. Most persze nincs semmi, szóval sokmindenről nem marad le, de az a kérdés, hogy mikor lesz ebből akármi is.
-
borges7
aktív tag
Na a félidő végére Embiid már kezdte kapiskálni, hogy miért van a pályán, ment befele,
harcolta ki a büntetőket, de Harden nagyon gyenge eddig pontszerzésben. Ha ő nem javul fel, akkor nem sok esélyt látok a győzelmükre, pláne hogy Tatum meg kezd elszabadulni. -
marinea2
addikt
Embid ha korrekt lenne, fogna a trofeajat es elsetalnanvele Denverbe szepen az elso meccsre..
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
.LnB
titán
Azta. A Suns kivételével, az összes főcsoportdöntőbe jutó csapat az, akiket előzetesen szívesen láttam volna ott. Nem vártam, hanem láttam volna őket, mert mondjuk a Heat szereplése elég extra, arra tippelni sem mertem volna. Ezek a szimpatikus csapatok számomra.
Morant meg... Ha ekkora hülye, akkor vesszen...„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sp8787
addikt
-
nmate91
tag
válasz marinea2 #13245 üzenetére
Regular season mvp, ott lehet ő volt a legjobb, de playoff más. Jokic idén utolsó 1 hónapban azt mondta ott rohad meg az mvp trófea és playoffra készült. Meg is lett az eredménye. Még azt sem mondanám amúgy, hogy Jokic körül sokkal jobb csapat lenne, mint Embiid körül. Legalábbis tehetségre nem jobb.
...és igen, bubble rematch. Forma alapján fordított felállás lesz most viszont, de hát bármi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest