Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
válasz borges7 #13150 üzenetére
De a GSW-nek sosem ebben volt az ereje. Valami itt kifulladt és nem a kulcsjátékosok egészsége vagy a tudása.
Más:
Why Erik Spoelstra Is Unlike ANY Other Coach In The NBA | KNICKS vs. HEAT | JJ Redick & Tim Legler[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #13150 üzenetére
Walker hatalmasat játszott az utolsó negyedben. 4 dobása mind bement.
Labdalopás.
Döntő helyzetben 2/2 büntető.Az első félidőben festékből iszonyat mennyiségű pontot kapott a Lakers. Csak pislogtam.
Aztán valahogy a második félidőre ezek eltűntek.Green hatalmasat koppant
Ilyenkor nem kéne dokihoz küldeni?
Simán agyrázkódás. -
nmate91
tag
Ezt a felesleges - pc-n fogalmazva - zsiványkodást, nem fogom megérteni a Denver részéről. Teljesen indokolatlan ez a kötekedés, amiből most kijött 1-1 technikai.
-
borges7
aktív tag
Na a Denver megint magabiztosan hozta a hazai pályát, pedig senki nem dobta le a láncot,
Jokic és Murray hozta magát, de Brown extra volt a padról(25 pont, 7/11), illetve Porter is játékra jelentkezett 19 ponttal, ez, meg a jó védekezés elég is volt. [link]Celtics-76ers utolsó negyedét néztem, itt meg a vendégcsapat védekezett nagyon jól,
és ezzel nagy lépést tettek a továbbjutás felé, Embiid most kezd csúcsformába lendülni. [link] -
borges7
aktív tag
ehehe
"Jokic gives Suns owner Matt Ishbia the ball and a handshake pregame as he walks off the court" [link]
-
nmate91
tag
2,35-öt fizet idehaza a Boston továbbjutás. Meg kell próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
Sima Boston 4:2 -es Kollegak itt vagytok?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
borges7
aktív tag
The Celtics have three players who got votes for the NBA's All-Defensive team that was released Tuesday, and Derrick White made the second team.
But the Celtics rank 10th among playoff teams in defense this year, a big drop from last season.
-
borges7
aktív tag
Ez szerintetek védő, vagy támadóhiba? [link]
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #13153 üzenetére
Hú ne már, imádtam. Pont az volt a mondás, hogy nincsen bad guy a Denverben, erre kipakolták a golyókat az asztalra. Kell a szikra a Denvernek !
Most először éreztem, hogy megérkeztek a PO-ba !Murraynek nagyon eldurrant az agya Shameten. Perceken át alapvonaltól alapvonalig tapadt rá piócaként, labda nélkül aztán a végén kapott egy technikait
#13157perempe
bubble Murray-ben bármikor benne van a látvány. Fadeaway-eket és betörésből megtekert ziccereket dobálgatja lehetetlen helyzetekben
Jokic alapból érzi a ritmust szinte minden meccsen.
Náluk a befásulás lesz a kérdés.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #13165 üzenetére
Ja, az vicces volt, talán sose láttam még ilyet Murray-től
Amúgy van benne valami, amit mondasz. Alapból tényleg nyugis srácok ezek, ki kell
belőlük hozni az állatot, hogy bepipuljanak, de azért Joker, és Murray képes erre,
meg szerintem Brown is.
Régen egyébként Jokic sokat reklamált, meg őrjöngött a bírói ítéletek miatt, de már
sokkal jobban kezeli ezt. -
attiati
veterán
válasz borges7 #13169 üzenetére
Ja, benne van, de bedobja a kva nehezet is.
Nézd meg James-t, amikor ragad hozzá a labda... hányszor dobja be azokból?
Vagy leosztja valakinek a tökutolsó pillanatban egy nehéz dobásra.Murray-nél ezt kevésbé érzem hibának, nála inkább nagy a hullámvölgy, eltűnik 1-1 meccsre.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Ez a GSW - Lakers párharc véget érhetne már, nem annyira jó nézni, mint pl. a Kings ellenit.
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #13172 üzenetére
Már csak egy meccs van hátra belőle. Bár ha Davis komolyabban megsérült,
az kicsit megváltoztatja az erővonalakat. Állítólag tolószékben vitték le, bár
nem a lába sérült, hanem az arcára kapott egyet, és elég bizonytalanul nézett ki.Warriors úgy nyert viszonylag simán, hogy Thompson-Poole 8/26-ot dobott mellé.
Knicks meg úgy nyert szoros meccsen, hogy már hússzal is vezettek a 2. félidőben,
és Brunson meg Grimes is végigjátszotta a teljes meccset!
Azért ezt érezni fogják két nap múlva, pláne úgy, hogy Grimes meg is sérült a végén. -
saen
veterán
Ma esti Suns-Nuggetsre Murray kérdéses (nem covid betegség) és Ayton szintén (kapott ütést bordára múlt meccsen). Én azért remélem nem ez lesz a Suns szezonjának a vége. Ha ki kell kapni akkor is jobban esne Denverben
-
nmate91
tag
Doc Rivers újra megcsinálja
-
nmate91
tag
Ayton cserélni kötelező a nyáron. Benne több van, de itt nem fog kijönni soha.
Nyáron nagyon meg kell tömni azt a padot, CP3-t is el kell szerintem felejteni, mint kezdő irányító.------
Denver jól néz ki továbbra is és egyre inkább úgy tunik, hogy Boston - Denvert látunk idén. Plusz kicsit fújhatnak, főleg ha nyer ma a Warriors.
Döntőben viszont szvsz Boston az esélyesebb, nekik minden fegyverük megvan ami kellhet a Nuggets ellen. Megfelelő mértékű és minőségű motiváció ami hiányos talán egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #13177 üzenetére
Miért Rivers? Megnéztem az utolsó negyedet, ami egálról indult, itt a 76ers 0/8 volt
triplából, ezek között volt jó pár tök üres, míg a Celtics 5/9, ebből Tatum 4/5-öt vállalt,
nagyjából ez döntött, ezek nem az edzőn múlnak.A lepattanók aránya pedig 16-7 volt a Boston javára, ez lehetett a másik döntő tényező.
Na meg az, hogy Harden-Melton-Maxey 1/11-et dobtak csak. -
saen
veterán
válasz nmate91 #13178 üzenetére
Nincs kire... Aytont el lehet passzolni morzsákért biztosan, CP3 szerződésének a fele garantált csak, de kit hozol ide? Ki az aki kezdő irányító és kezdő center szint és még meg is akarnak válni tőle. Meglátjuk mit csinál a csapat, de én továbbra is azt gondolom, hogy a KD csere hiba volt.
Most is a sérülések érték utol a csapatot. Két kezdő fixen nem játszott (CP3 és Ayton), emellett Booker is sérülten játszott mióta furán esett az előző meccsen.
Denvernek összejöhet idén, eddig őket kiséri a szerencsecsillag úgy néz ki. Murraynek nem komoly a betegsége, mindenki egészséges. -
nmate91
tag
válasz borges7 #13179 üzenetére
Miért Rivers? Azért ezeket nem a szél horda össze:
2020 Round 2 vs Nuggets, 3-1 lead
2015 Round 2 vs Rockets, 3-1 lead
2012 East Finals vs Heat, 3-2 lead
2010 NBA Finals vs Lakers, 3-2 lead
2009 Round 2 vs Magic, 3-2 lead
2003 Round 1 vs Pistons, 3-1 leadMind tudjuk hogyan végződött.
-
sp8787
addikt
Booker hatarozottan fejlodik, a tavalyi 11 pts-rol 12-re.
-
borges7
aktív tag
válasz sp8787 #13181 üzenetére
"Nem annyira bonyolult. A meccset nem lattam de ami viszont lejott"
Ha nem láttad, honnan tudod mi történt? pff@nmate91: Kit érdekel mi volt 10 éve? Te láttad EZT a meccset? Melton egymásután 2 tök üres, majd egy valamennyire védett triplát hagyott ki(ez még a negyed elején volt), Maxey később szintén teljesen tisztákat(egyik homály volt), míg Tatum dobott Embiid-ről, dobott hátra ugrósat, azaz sokkal nehezebbeket. És a végén már Embiid is kihagyta azokat a középtávoliakat, amik előtte még bementek neki.
Ja és a Celtics is összesen egy mezőnykosarat dobott a festékből az utolsó 6-7 percben,
ha jól emlékszem, egy nagyon nehéz Smart floatert Harris fölött, betörésből. -
sp8787
addikt
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Streamet merre lehet mostanában vadászni? Régebben volt reddit, de azt már nem találom.
Előre is köszi!
-
saen
veterán
válasz PRDZsolesz #13193 üzenetére
Legális stream csak a league pass van, de az fizetős. A többi meg nem legális és itt fórum szabályzatba ütközik ilyeneket megvitatni is.
-
sp8787
addikt
Masnak is feltunt ,hogy ahogy most allnak a dolgok egesz konnyen osszejohet egy bubble 4-es replay?
-
saen
veterán
válasz attiati #13196 üzenetére
Ayton rendben lesz. Most, hogy kiesett a Suns, megindult az info áradat.
Monty nagyon nem bírta Aytont valamiért, el akarta cserélni és ezt tudta Ayton is. Ilyen körülmények között nem csoda, hogy nem érdekelte az egész. Elmegy egy olyan helyre ahol megbecsülik és kiváló játékos lesz. 21-es rájátszásban kiválóan játszott, ott a végén történt valami ami miatt utálták egymást... Pletykák szerint sok GM most azt gondolja, hogy nem volt jó helye a Sunsnál és új környezetben megváltozik.
Hírek szerint CP3 és Ayton is menni fog, legalábbis a mostani vezetőség ezt akarja, GM találkozott ma Aytonnal. Emellett persze a vezetők/edző helye sem biztos, nincs kizárva, hogy lesz nagytakarítás. Pletykák szerint Bucks érdeklődik már Monty iránt, illetve Tye Lou meg lehet megy Sunshoz. Persze ezeknek lehet semmi alapja nincsen.
Ami biztos, a Suns jövőre nagyon másmilyen csapat lesz, sok változás várható. -
perempe
addikt
Sajnálom Curry-t. Gondoltam, hogy úgy nem fog menni,
ha Thompson háromból kétszer rosszul játszik.* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #13198 üzenetére
Egyedül maradt, mint Brunson a Knicks-ben. Amíg mi hüledeztünk, hogy Booker mekkorát játszik, a csávó 31 pont, 5.5 reb, 6.3 ast átlagolt, mindössze 1.6 TO-el. Ma például a kezdőcsapat 5/32-t dobott rajta kívül, de a 14/22 mezőnykosara több, mint az egész csapaté együttvéve!
Mellette Randle 3/14, míg Barrett 1/10-et hajigált össze, és még így is egylabdás meccs volt. -
perempe
addikt
válasz borges7 #13199 üzenetére
Nem figyelem eléggé ezt a rájátszást, tegnap is koncerten voltam, ma és holnap is megyek hazaira, jövő héten kedden utazok, csütörtökön jövök. Brunson valószínűleg megéri az árát, az nem Giannis szintű.
Legalább a Game Theory Podcast-ot láttam, az nagyon jó volt. Hosszabb, de megéri.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest