Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
csongi #22577 üzenetére
Köszi, eddig (1 hét alatt) nagyon élvezem, autózás után átülni egy ilyenre és a forgalmon átsiklani elképesztően megnyugtató, bár ezt nyilván nem kell nektek magyarázni.
Szépen ugrik a kicsike, nekem a teljesítménye bőven elég, amikor először álltam lámpánál legelöl, akkor kicsit aggódtam, hogy mennyire akarnak átmenni majd rajtam az autósok, így kb full gázzal indultam. Utána rájöttem, hogy bőven elég oda a negyed-fél is.
Egy szíj csere van csak tervben, amikorra kapok időpontot a Karasnába, vétel előtt átnézték, nem találtak más problémát, reméljük így is marad.
A durva, hogy eredetvizsga megvolt kb fél óra alatt, úgy, hogy csak odaszóltam, hogy mikorra lenne időpont, mondták, hogy mikorra tudok odaérni. Valami csoda folytán az átíratáshoz is sikerült másnap reggelre időpontot foglalni (mikor megláttam, mintha unikornist látnék).
Egyedül a 40 fokban veszem észre, hogy talán nem egészséges a full dzseki, kesztyű + térdprotektor, mikor hazaérek simán lehúzok fél liter vizet elsőre.
Ti protektoringben toljátok? Szinte alig látok valakit, aki nem rövidgatya, pólóban nyomná, nem csak robogón, de nagyobb motorokon is -
lehella
senior tag
válasz
csongi #22577 üzenetére
Két éve mozaik utcáztam. Egy hónappal előre kértem időpontot, azt mondták nem adnak, elég egy héttel előre. Lejárat előtt egy héttel telóztam megint, 2 hét múlva lett volna időpont, ami már késő. Ja és 40 percig zenéltek a telefonban. Inkább kihagyom ezt. 4 éve jobban ment ez. Egyébként valahol olvastam hogy a mozaikban ezentúl csak szigorított vizsga van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest