Új hozzászólás Aktív témák

  • eami

    addikt

    válasz Bozek #38382 üzenetére

    Ha otthon akarsz filmezni akkor tökre irreleváns a mobilnet, na meg azzal amúgy sem mennél sokra filmnézés szempontjából.

    Netflix csak egy példa volt. Mondhattam volna filmboxot is ha magyart akartam volna mondani. Viszont úgy gondoltam a -szerintem - legjobbat ajánlom. Egyébként nem kell bekapcsolni a feliratot ;)

    A kicsit drágább valóban nem állja meg a helyét mert egyrész €8 az alap csomag ami 2500 forint körül van, de a 4 eszközös ultra hd csomag is kijön 3700 forintból. Ezeknek a csomagoknak nincs semmilyen előfeltétele szemben a Red Mozinak ahol vagy Red vagy Mobilnet tarifával kell nyomnod, aminek meg további díja van. Mobilnet tarifa legolcsóbb verzióban is 3000 forintos havonta 2 éves hűséggel vagy 3500 havonta hűség nélkül. Ezen felül kell még leraknod havi 2000 forintot a Red mozira. Szóval én kérek elnézést, valóban nem jól írtam. Igazából olcsóbb a netflix ha film streaming szolgáltatásra akarsz előfizetni.

    Ha HBO GO-t használtál és nem volt vele gondod, akkor miért nem használod azt tovább? 12 hónapos hűséggel 2000 forint havonta az HBO super pak vagy 3000 forint hűség nélkül. A 3 extra csatorna mellé megkapod ingyen az HBO GO-t. (az ingyen meg ugye máris olcsóbb minden másnál)

    De hogy valóban hasznosat is mondjak hiszen téged más saját véleménye úgy sem érdekel.
    "Azt akarom megtudni leginkább, hogy sima otthoni NET-el, PC-n hogy megy a dolog."

    Attól függ, milyen neted van otthon. 14.4k modemmel nem ajánlom. Egyébként meg azt írja a hivatalos oldalon hogy 1Mbit/s nettel már lecsorog az SD tartalom.

Új hozzászólás Aktív témák