Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozek

    nagyúr

    válasz eami #38381 üzenetére

    Biztonságos wifi az otthoni is, szóval mindjárt találtam egyet. Amúgy meg ezek vannak leírva, ezért kérdeztem olyant, aki használja. Azt akarom megtudni leginkább, hogy sima otthoni NET-el, PC-n hogy megy a dolog.

    Attól, mert neked van Netflix előfizetésed, már te vagy itt az istencsászár? Mi köze van a Red Mozi-hoz annak, hogy milyen hasonló előfizetésem van? Ha lenne más, akkor nem érdekelne túlzottan. Az HBO Go-t használtam egy hónapig, azzal nem volt gondom. De mivel nincs HBO-m (és nem is akarok), ezért csak a beetetési időszakban tudtam nézni.

    Az, hogy a Netflix jobban megéri, nem állja meg a helyét. Neked esetleg, de én kifejezetten utálok feliratos filmeket nézni. Innentől fogva ki is lőhetjük a Netflix-et. Ha még azt megnézzük, hogy a standard előfizetéssel (10 euró) két eszközön tudod használni egyszerre, akkor megint csak hátrányt szenved.

    Az is ködösítés, hogy a Netflix kicsit drágább. Az említett 10 euró bőven több, mint a 490 Ft. Ugyanis ha megnézed, az 1 GB NET 1500-ba kerül, ha van mellé Red Mozi is, akkor 1990.

Új hozzászólás Aktív témák