Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz Immy #6399 üzenetére

    A dinamikus lemez nem azt jelenti, hogy a lemez merete no a vegtelensegig magatol hanem azt, hogy nem foglal le teljes meretet egybol a storage-bol hanem csak annyit amennyit a vm hasznal.Aztan amikor betelt a vm-ben akkor kell novelni a virtualis lemez meretet.
    Nem nezegettem az 5.5 nagyon meg, de ha jol ertem nem csak a lemezeket nem tudot allitgani, hanem semmit sem, de cafoljon meg valaki, ha nem igy van.

    Telepitsd fel/nezz utanna/tapasztald ki, hogy meyik az funkcio amit nem tudsz nelkulozni a h.v 10-bol a 9 -hez kepest, ha mar 5.1 nem johat szoba csak az 5.5.
    [link]

    InfiniteReality: Ha ez valami home project/tesszt kornyezet akkor inkabb mennek a desktop cuccok fele teljestitmenyben/arban sokkal tobbet kapsz a penzdert mint a belepo szerver cuccokbol. Ha ezt otthon hasznalnad akkor meg az aram/zaj szempontjabol is jobban jarsz.

    Egyebbkent ezt szoktam hasznalni ez megmondja a tutit:
    [link]

    Tegnap 5.1+server 2012 R2 + windows 7 kliensek, akar mekkora fajlt masoltam a 2012 rol mindig eldobta ivalid objet erroral. Megoldas e1000e virtual nic csere e1000-re :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák