Új hozzászólás Aktív témák

  • Na mondom megcsinálom a szerverben a vicsi cserét on the fly mert megosztásain fut egy rakás dolog.
    Dell T20
    2x3TB WD RED sima helyett lenne benne 1x4TB WD RED Pro. (lassan 6 évesek a vincsik és mennének tovább a mentő szerverbe)
    Gondosan megterveztem hogyan csinálom, tükör bont, másik vincsi be, tükör újra hogy menjen át minden majd tükör szét és csak a 4tb-os marad benne.
    Na akkor kezdem:
    tükör szétszed (kb fél óra volt mire szétszedte, sima szoftveres) rendben, lemez leválaszt rendben, eszközkezelőben eltávolít rendben. Sorozatszám megnéz melyiket szedjem ki, ok megvan.
    Szedem le a ház oldalát és fejtetőn vannak a vincsik, nem látom a sorozatszámot (elvileg nem gond mert az alsót válaszottam le de jobb lenne megnézni), oké nem gáz akkor caddy ki... Nem tudom kiszedni a caddyt..nem jövök rá hogy lehet csak a felsőt tudom kiszedni az alsót amiben vannak a cserélendő vincsik meg nem. Most várok hogy hűljön ki a leválasztott vincsi és elméletben a hűvösebb vincsit kell kiszednem. Szervert nem tudom leállítani, fut rajta pár virtuális gép.
    Pedig szerverekben hotswap szoktam cserélni vincsit. Sőt volt egyszer hogy hálókártyát is raktam be menet közbe csak az macerásabb. (illetve otthon videókártyát is)

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák