Új hozzászólás Aktív témák

  • syler123

    veterán

    válasz syler123 #21100 üzenetére

    Kiderült, hogy belépett a rendszer. Újraindítottam, 15 percig ment az újraindítás felirat, mire ténylegesen leállította a szolgáltatásokat és újraindult, 15 perc a bejelentkező ablak, majd 15 perc csak egér a fekete képernyőn, majd megjelenik az asztal.
    A start menü nem működik. Parancssort is csak úgy tudtam indítani, hogy kikerestem a system32 mappában. A vezérlőpultot is sikerült így elindítani, ott pl update szolgáltatást nem találtam, azt hiszem server 2016-nál csak a gépházban van, viszont a gépház nem indul el. Se billentyűkombinációra, se parancssorból. Teamviewer-t sem lehet elindítani. A kiszolgálókezelő elindul a ServerManager parancsra, de ha leteszem az asztalra, annyi. Meg sem jelenik a tálcán. Tálcára két klikk és rebootol az explorer.exe.
    Feltettem a classicstartot, hátha az más elven működik, de semmi, saját exe-vel indítva sem megy.
    Kiszolgálókezelőben látszólag minden működik.
    Sok dolog nincs beállítva a gépen, lehet akár lemezhiba is, mert találtam arra utaló jelet eseménynaplóban, meg update-ra, tehát valószínűleg az update után halt le a dolog.

    Érdemes javítgatni ha nem sokminden van rajta?
    Esetleg csak a dhcp beállításokat le tudom menteni? Pl szűrt mac címek stb? Azt tudom hogy jegyzettömbbe ki lehet exportálni, de importra utaló jelet nem találtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák