Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz eboostr #19803 üzenetére

    Pár sztori röviden:

    User error azaz amikor a főnök kavar be:
    áramszünetnél a szünetmetes üzemben kezd windows frissítésbe a szerver....természetesen a főnök kikapcsolta erővel mert sípol és régen le kellet volna kapcsolni...aznap már nem dolgoztak

    nincs pénz új szerverre, csináld meg ingyen vagy olcsóbban:
    Mindkét türkörött hdd-n bad sector van, a tükör persze szétesett és hiába rakok be új vincsit arra sem tükrözi le.
    Sokféle klónozó sem bírta leszedni róla az adatokat. Biztonsági mentés meg tegnapi azaz bukó a napi meló, ezt nem szeretnék. Na akkor hétvégén dosos ghost egy fél nap alatt leklónozta mert az leszarja a hibás szektorokat.

    user error, mindenre rákattint:
    Emailbe érkezett gyanús szöveg, benne link rákattint fake google login majd a szemem előtt beírja a valós adatokat....na mondom akkor ha gyors vagy még rányomhatsz a jelszóváltoztatásra a valódi oldalon. (google adworks beállítva banki adatokkal)

    user error, mindenre rákattint v2:
    előszedtek userék egy régi gépet szekrényből, vírusirtó lejárt, email fiók még megy, megnyitja fake számla makrós word. Locky vírus elszabadul, persze viszi magával az összes megosztást és kódol le mindent....Szerver árnyékmásolatból visszamásolgatom órákig tart. Nem nem jó a tegnapi biztonsági mentés mert délbe történt.

    korábbi rendszermókus csontvázai: Azaz örökölt rendszer átvétele.
    Minden eszköz dhcp beleérve a szerverek is. Miért nem megy a kamerarendszer ha bekapcsolom a nyomtatót? Miért nem tölt fel egy eszköz ha be van kapcsolva egy másik gép...Miért van sárga jel ha túl sok gép van a hálón....Biztonsági mentés az mi? admin/1234 nem jó?

    köztisztviselő rendszermókus (voltam 8 évig...)
    Ezt nem is írom le, nem férne bele egy oldalba de tízbe sem. Szerintem ez külön cikk.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák