Új hozzászólás Aktív témák

  • Fooler89

    őstag

    válasz szallasi007 #18226 üzenetére

    Igazából ezt is sokallom :D megjegyzem iskoláról van szó, szóval fájl szervert évente egyszer tanmenetetben átírják az évet a következő évre, AD arról van heti mentés is, bár a heti egy tanár váltást fél perc alatt visszahozom. (diákokét nem használják) WDS ha havonta van 1 gép aminek még nincsenek a driverei betöltve akkor betöltöm, print serveret egyedül deployra használom. Wsus 1 nap alatt reprodukálható. Van még egy Debian amin egy mariaDB fut. Adatbázisról napi mentés rotálva arról csak egy backup van mivel az adatbázis amúgy is betölteném, meg van egy win XP gép, amióta virtualizáltam azóta egy program fejlesztője játszik rajta. Arról napi felhős mentés van, legrosszabb esetben dobok fel egy új virtuális gépben egy XP-t aztán csókolom

    Ezzel kifújt a dolog. Amióta ezek meg lettek csinálva azóta nincs igény semmire. Pl: vizsgánál, maradjunk inkább a pendriveozásnál mert azt tudjuk hogy kell.
    Igazából egy Radius meg egy DirectAccess lenne amit még meg szeretnék valósítani de ahhoz még egy kicsit mikrotikezni kellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák