Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz rob210 #64046 üzenetére

    Folyadékot cserélte az előző tulaj néhány éve a csövekkel együtt, így azzal nem lett foglalkozva. Tudom te szívvel-lélekkel csinálsz mindent és ezt is kicserélted volna, de mi nem, nem láttuk értelmét. Azon kívül minden kuka, hátsó munkahengerek és bovdenek is kuka. Korrekt szerelő, minden meg lett csinálva ahogy kell.
    Szóval akkor ne satuzzak feleslegesen, gondolom hőterhelés miatt. Nem is akartam, azt nem is szoktam mert legyilkolja a gumit.

    A simogatást úgy értették, hogy ne álljak a féken 200 métert, ha egyszer 100m alatt is le tudok lassulni nem durván. Nem az erőkifejtésre értették. Az előző fékeket valami ilyesmi használat koptatta le az előző tulajoknál "azon pihentették a lábukat".
    Nyilván néha meg kell racsingolni ésszel, mert különben minden is beáll az autón (ahogy a motor sem szeret egész életében 1800-on közlekedni), erre voltam igazából kíváncsi hogy mikortól lehet határozottabban lassulni, szóval 1000 Km.

    molnarpeter
    Gondolhatod mi lesz itt ha elterjednek a villanyautók az egypedálos használattal. "Új" fékek mennek majd kukába, mert nem lesz használva, mikor meg tényleg kellene akkor reccs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák