Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    Topikgazda

    válasz AMD Power #5703 üzenetére

    Hát elég nehéz az autóvásárlás...az biztos.
    Egyébként nagyjából mind1 is, hogy honnan vesz az ember autót mert minden eshetőséggel be lehet szívni illetve jól is lehet járni vele.

    Ahogy előttem is írták egy normális cégnél azért normálisan vannak szervizelve, ott ugye ahogy te is írtad a futással van "baj" illetve annyi, hogy sokat futottak. Egyébként ha így cégtől sikerül venni akkor viszont az ár az ami ugye döntő lehet. (enyém is céges volt az akkori piaci ár alatt 5-600k-val vettem meg)

    Ugye amit sokan erőltetnének, hogy magánszemélytől --> természetesen itt is nagyon sok olyan van, hogy az illető a tankoláson kívül az ég világon semmit nem költött az autóra. Ugyan nem futott annyit mint egy céges, de lehet motorikusan már a sokat futottnál is rosszabb állapotban van. Természetesen itt a legjobb a helyzet ha a gazdi vigyázott rá-keveset futott akkor valóban jó vétel.

    Kereskedés, hát itt az előzőhöz hasonlóan megint elég vegyes lehet a dolog. Egy biztos, ha valaki oda beviszi az akármilyen állapotú autóját, azt a kereskedés nem igazán szervizeli le. Tehát ha egy patent autót visznek be akkor azzal szintén jól járhat az ember, viszont itt is kilehet fogni sz@rt...
    Van 1-2 kereskedés akik fél-1 év garanciát adnak a náluk vásárolt használt autókra (itt nálunk tavaly asszem valamelyik ford kereskedésbe láttam ilyet). Nyilatkozni nem tudok róla, hogy ez milyen jellegű garancia, de utána lehet érdeklődni.

    Na meg ugye van a tökéletes eset: rokon/barát/stb. autójának megvásárlása, amiről tudjuk az utolsó csavarig, hogy mit/mikor/miért javítottak/nem javítottak....

    Én sok szerencsét kívánok neked a következő autód megvásárlásához. :R

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák