Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Nekem 2.0 benzin-es motorhoz kellett, de arról letettem, hogy a felirat is olyan legyen rajta, így oldottam meg, mert ez 1.4-ről való:
Viszont az eladó elfelejtette hozzá adni a kis tartókat, most meg nem találja...
Szóval körbenéztem ahol csak tudtam, és az UNIX-nál lehet kapni, de csak rendelésre. Azt meg csak úgy, ha bemész egy üzletbe és ott kifizeted előre, aztán berendelik neked.Elvileg 4db. kell rá én 4-et rendeltem, bár az egyik füle törött. szóval lehet, hogy kimarad majd 1, ha kell majd valakinek, akkor legközelebb az ünnepek után tudom odaadni.
Szóval, UNIX, és a cikkszám a következő: 7701050993, ára valahogy 760 Ft./db.
-
motoflug
őstag
-
Tom5
addikt
M1Ph2 ablakmosó fúvókát hol tudnék rendelni? Nem találok sehol....
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Légzsák szalag hibát kinél és merre tudom szakszerűen és megbízhatóan orvosolni? Megane 2/ 2007
Köszönöm a válaszokat!https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
motoflug
őstag
Motortartó rögzitó bigyóra:
Elvileg mégsincs az UNIX-nál, de Renault-nál van 640Ft/db. áron.
-
newwave0507
aktív tag
Kedves fórumtársak,
Egy nagyon fontos kérdéssel fordúlnék hozzátok.., mint előttem olvashattátok, a garancia sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem jön össze. Így egy elég komoly döntést kell meghoznom. Aki esetleg nem tudná miről van szó; Adott egy Renault Laguna 1.9 dci Priviliege felszereltségű autó. A turbómban sajnos elég sok kilóméter volt már, horda az olajat, stb.., így megelőzés képpen gondoltam veszek egy teljesen újat, hogy minden szuper legyen. Sajnos 4000 km után megadta magát a turbó, ami gondot okozott a motorban is.
Pár kép;
Nos, a kérdésem az lenne, szerintetek megérné megcsináltatni, vagy inkább adjam el ? 240et adnának érte körülbelül, de azt eléggé kevésnek találom! Viszont egy kapcsolaton keresztűl 200.000 forintból kapnék egy teljesen felújított blokkot+turbót beszerelve. Idáig körülbelül 850ben van az autó.. ( legalább )
Köszönöm előre is a visszajelzéseteket!
Üdv,
Ati.Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
aero.
veterán
válasz newwave0507 #48062 üzenetére
Ha van helyed és nem kell akkor bontsd el, többet kapsz érte, mint 240. A vasat meg leadod utána.
Ellenben 200k motor+turbó+beszerelésért aprópénz idézőjelben, ha szereted az autót és nem vág földhöz a kiadás, akkor mindenképpen.
-
orosziem81
tag
Sziasztok,
Nekem tegnap valaki nekiment a jobb tükrömnek, de persze csak hazefelé indulván vettem észre, hogy pókhálós lett a tükörlap. Még este ki lett bontva, de már csak reggel próbáltam ki, hogy a motor is kapott-e ami mozgatja.
Azt tapasztalom, hogy fel-le megy, de jobbra-balra nem. Motorhang van, mozgás nincs. A mozgatás szerkezeti/mechanikus részét egyáltalán nem ismerem, ha valaki már látott/szerelt ilyet szétszedve, attól megköszönöm, ha átadná tapasztalatát. -
Amarth
aktív tag
Üdv!
Kerékcsapágy cserénél elég a rosszat cserélni,vagy kell mindkét oldalon?
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
alexander12
aktív tag
Thalia hátsó ajtó ablakletekerő kart hogy lehet leszedni? Van valami sasszeg, vagy csak le kell húzni?
kíváncsi, OP8T
-
rob210
Topikgazda
Ennyiért javÍttasd, ha nem is tartod meg utána 850.000.- ért el tudod adni.
Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz alexander12 #48067 üzenetére
Ez a szakszerszám hozzá, de két csavarhúzót aládugva és óvatosan megfeszÍtve, simán lepattan.
Renault power
-
sowi
őstag
en a pozsomnal itt adtam fel, igaz mar annyira a tokom televolt az autoval, hogy minden mindegy volt
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Gabesz87
veterán
Tegnap az utcánkban láttam egy új Zoe-t! Wazze....mokány kis autó. Melóba, bevásárlásra elfogadnék egy ilyet itt Pesten!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz motoflug #48079 üzenetére
Jóval nagyobb, mint ahogy képeken gondolná az ember. A Clio-tól nagyobb (legalább is magasabb mindenképp, ezt valamelyik tesztben is írták).
Ízlések és pofonok. Nekem meg pont az 500-as vonal nem tetszik. Számomra a Smart, 500, Mini mind egy kutya...idióta sznob városi matchbox, női autó. -
veréb
tag
válasz orosziem81 #48085 üzenetére
[link]
prés helyett kalapács![ Szerkesztve ]
nézzél jobban szét hátha csak a fától nem látod az erdőt
-
rob210
Topikgazda
válasz orosziem81 #48085 üzenetére
Megoldható.
Melyik autóról van szó?Bocsánat de neked sincs fent kép az összefoglalóban, Így nem tudom neked melyik kocsid van.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
Topikgazda
Alátámasztom (bakolom) a motort, aztán a krokodillal aláemelek kicsit.
Kicserélem a motor oldalit.
Aztán a bak marad és a váltó alá emelek egy kicsit a krokival.
Kicserélem szintén a bakot kiveszem az alátámasztást.
Leengedem a krokit és öröm boldogság.
Szöszmörögve is fél óra.Ha az a kérdés normális szerszámmal hozzá lehet férni, nem kell azért kibonntani a dobbettétet.
Renault power
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Szombathely környékén nem tudtok esetleg valakit, akinek van gyári diagnosztika (renault clip), és meg tudna nézni egy beállítást nekem? Köszi!
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem tudja valaki hogy az 1.4 8v motornak ami a Thaliamba van milyen a torok átmérő amire a levegőszűrő ház van téve?
Smoke some weed nigga!
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Sosem vetettem meg a kényelmet, és ha megbízhatóság is társul hozzá, felőlem akár wartburg jel is lehet az orrán.
Az utódot vadászom, valszeg a talisman, passat, superb vonalról lesz. Az ár és az adott áron kínált extra lista fogja eldönteni a kérdést. kb 2-3 év múlva eladom a mostani skodát, ami valljuk be, elég magsra tette a mércét, akkor lesz esedékes a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Mágus2 #48098 üzenetére
Tudom Francia vonalon nekem a sorrend mindig ez volt Renault >PUG>Citroen. Tényleg rengeteg francia autóm volt és most is van a családba. Egyikkel se volt gond soha, kötelező szerviz azt ennyi. Nekem utóbbi időben a "németes" fapad ülések átvétele és anyag használata nem tetszik. Nekem speciel ami piszkálja a fantáziám még mindig a 2 liter Tamás laguna 2 be, barátomnak van de egyszerűen nem bírom rávenni hogy adja el nekem Visszatérve a Talisman első körben engem megvett, de tény hogy még túl új ahhoz hogy érdemi tapasztalat legyen róla bárkinek is. Az biztos hogy az 1.5 dci felejtős
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...