Új hozzászólás Aktív témák

  • Roachy

    senior tag

    válasz matumik #51637 üzenetére

    Ebay-ről már vettem többször is aukción.
    Mbp-nél meg olcsóbb a magyar használt piac, vagy ugyanannyi, szóval annál jobban megéri itthon venni. Persze megint más ha speckó cucc kell ami itthon nincs használtan.
    Van még az e-infin meg a rhinocamera, ott új cuccokat lehet venni tényleg jó áron, de szürke import. Ha nincs baj ok, ha gariztatni kell ki tudja hogy oldják meg, már hallottam hideget, meleget is róluk. Vázat nem vennék ilyen helyről, obit egyszer már vettem.
    Szoktam nézegetni az idealo oldalakat, ez olyan mint az árukereső, több európai országban van érdemes végig nézni őket (.de; .at; .fr; .es; .it), futottam már bele nagyon jó akciókba (nem csak fotós cucc, bármi) amik itthon sosincsenek, sose voltak és soha nem is lesznek.
    Meg néha a kinti használt árus oldalakat nézegetem (mint a jófógás), főleg a németeknél tudnak nagyon jó árak lenni, de sajna nagyon ritkán hajlandóak külföldre és főleg Magyarországra küldeni, ez igaz a magán hirdetőkre és a használt cikket forgalmazó üzletekre is. Ide még belefér ha nagyon perverz kedvemben vagyok vpn-en keresztül a facebook marketplace külföldi hirdetői. Azt azóta nézem, hogy egyszer tök véletlenül Hollandiából így vettem zsír új, 2 napja vásárolt, bontatlan, gyári garis okosórát, az itthoni használt ár feléért.

Új hozzászólás Aktív témák